Stos je u tome sto je T10 forsirao ono sto GT nije imao, odnosno funkcije za masu...Inace Forza je zapravo nastala po modelu GT-a,jel poznato je da su tvorci Forze bili veliki fanovi GT serijala i onda su dosli na ideju " ee ajde i mi da napravimo isto ovako nesto, samo da ubacemo nesto sto fali u igri a moglo bi da bude zanimljivo tipa : damage, tuning, dizajniranje automobila,razmena automobila online i ostalo " i tako nastade Forza.
@ driver
Sve to moze da stoji sto ti pricas, da nisam cuo dosta prica od proverenih ljudi (citaj, koji se bave rl trkanjem i driftovanjem), da Forza 3 ima jako dobar fizicki model, po njima najbolji na konzolama, zajedno sa Enthusiom sa PS2.. tako da ono.. ali u mom slucaju je to dzabe jer ne zelim da uzimam onaj krsh MS volan, a i online je komedija.
@ baner
Pa ono, vise verujem Youtube-u nego vama dvojici kada su u pitanju druge voznje..![]()
Pa ne mora da vozi on, rekao mu je Nesrulz :d
mislim da bi očigledan splet okolnosti bio da se više ne mešam u automobile i simulacije vožnje, jer kako se ipak može parirati takvim imenima.
Pa vidish da ochigledno postoji razlog za to, jer malopre si rekao da uvazavash mishljenje onih geekova, a oni su rekli da je Forza 3 bolja, shto znachi da ti stojish iza tog damagea ? :d
A inache poshto ga nikada nisi video, evo http://www.youtube.com/watch?v=VuNVJrpLf08 :d
Hvala, ali bolje da GT nema damage uophte, nego ovakav![]()
ma opet mozete vi da pricate sta ocete, ali Forzini rezultati i uspesi govore za sebe.
*****te po Forzi zato sto vam nije dostupna + sumnjam da ste ikad i jedan krug odvozili (eventualno ste videli neki trailer i slusali onog drajvera sta prica i to je to). Mislim da kojim slucajem imate XBox umesto PS3 pricali bi sasvim drugu pricu i verovatno pljuvali po GT-u.
Imao sam xbox (crko) i igrao sam forzu 2 i 3 tako da znam o cemu pricam (nikad ne pricam napamet!), ps3 kupujem samo zbog GT-a.
Uspeh forze... jako diskutabilno
Da ne zvucim ko drajver ali i Wii je isto jako "uspesan", da li je dobar?
Modern Warfare2 se prodaje kao nenormalan. Da li je dobra igra? ...
Da ne zvucim ko drajver ali i Wii je isto jako "uspesan", da li je dobar?![]()
Modern Warfare2 se prodaje kao nenormalan. Da li je dobra igra? ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari