- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
^ U prevodu, tebi je u igri sa automobilima najbitnije sve osim same voznje :d
Odluchi se da li hocesh realnu igru, arkadu, ili su ti bitne nalepnice, jer u jednom postu pishesh jedno, u sledecem drugo...
Pa u prologu curi framerate u trci sa svih 15 protivnika na bilo kojoj stazi (odakle ti 24 :d), ti prichash za neku drugu igru ?
Mozda u replayu dolazi do problema kada se svi zgusnu na ekran
, ali u voznji stabilniji framerate ne postoji josh od 3DFXa 
Nisam citao tekst, ali mi bash nije jasno shta znachi "vozio bi Ford GT do kraja zivota", kad on moze da vozi shta hoce i da menja i opet da se vrati Fordu
Ford GT je jedan od njegovih omiljenih automobila, ali to ochigledno nema veze sa tim kakav je on na stazi, jer svako zna da je obichan dresh 
Odluchi se da li hocesh realnu igru, arkadu, ili su ti bitne nalepnice, jer u jednom postu pishesh jedno, u sledecem drugo...
Kada vozis sam ih nema.
Ozbiljno, pre bih izabrao voznju sa 8 protivnika u 60fps, nego da radi sa 24 ali da framerate nije stabilan.
Pa u prologu curi framerate u trci sa svih 15 protivnika na bilo kojoj stazi (odakle ti 24 :d), ti prichash za neku drugu igru ?
I totalno su mi promakli oni skenovi od pre par strana, drajveru sta kazes na onu konstantaciju na kraju, da bi Kazunori najradije vozio Ford GT do kraja zivota, jel boli?![]()
Nisam citao tekst, ali mi bash nije jasno shta znachi "vozio bi Ford GT do kraja zivota", kad on moze da vozi shta hoce i da menja i opet da se vrati Fordu
Poslednja izmena: