electronpn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2007
- Poena
- 319
U cemu se tu radi. Ljudi su imali velike probleme sa ATI-em u proslosti i svi dobro znamo o cemu se radi. Pljuvali su ga oni koji su ga koristili, a oni koji nisu hvalili su to sto imaju nVidia-u u svojoj masini. Zbog tog dugogodisnjeg sirenja negativnih talasa u vezi ATI-a, ljudi ce tesko da se opredele da danas sa ATI-a predju na nVidia-u. Sto zbog predrasuda, skepticizma ili subjektivnosti, da cak i ne zele da se informisu o sadasnjem stanju ATI-a. Tako da kada svome prijatelju ponudim da prodam svoji 4870 po ceni 250-ice, on ne zeli ni da saslusa pozitivne strane ove karte vec kaze: "Ma bezi bre ! To g***o da stavim u masinu ?!?!". I ako je video kako ta karta nosi igre, ali ne zeli to da prihvati. Ja sam do prosle karte koristio 8800GT, i onda sam presao na ovu sada, zato sto sam pratio ono sto se desava na trzistu i dan danas kazem da nisam napravio ni 1% greske u svojoj kupovini. Kao sto nisam ni za 8800GT napravio gresku. Ako nVidi-a napravi kartu bolje kupovine od neke tada ATI-eve u klasi, nVidia ce se naci u masini. Svi znamo da je danas strategija ATI-a, strategija AMD-a. Kao sto je AMD napravio velike uspehe sa svojim procesorima koji pariraju Intel-u i nalaze se u masinama velikog broja ljudi, tako i njihov odsek "ATI" dobija na uspehu.
P.S. Bravo ATI !
Sto bude bio bolji konkurent, to ce kupci imati bolji i povoljniji izbor, bilo da se radi o ATI ili nVidia-a karticama.
P.S. Bravo ATI !
Sto bude bio bolji konkurent, to ce kupci imati bolji i povoljniji izbor, bilo da se radi o ATI ili nVidia-a karticama.