Zna li ko gde mogu da nadjem da na netu pregledam novine(strane, domace) free?
:eyebrows:
Pomozi gde je pravi podforum za to:cigar:
I ljudi blizi se kraj meseca,jer se zna dal ce biti nekih ubrzanja ili nista od toga???![]()
Dakle, ja kontam da neko sedi tamo u centrali i prati sta ja radim, i onda kad rapid pusta dl od 2kbps i kad mu treba godinu dana za free slot, on ceka da mi se skine 95 posto cegagodskidam, i onda mi ubije net. I onda reconect, i onda idemo opet... I opet... I opet... -.-
Dakle, tako cu im se naj......... znate vec.... -.-
ljudi oce biti skoro neko ubrzanje gle sbb oni imaju 1.5 a nama ovo em nije nesh kvalitetno kolko se meni cini posto mi u poslednje vreme ne prelazi 60 ko da imam je**nih 512 a ne 1mbcak nekad i samo 30 i ne mrda a nije do toga sta skidam svugde mi to radi.....em sto eto sbb ima 1,5 a mi 1 :d .... ?
Cekaj ti si na 1mb sad? Prijavis se za speedup sada na tom paketu, pa se prebacis na 4mb kao sto sam ja nekada davno uradio. Speedup ti ostaje bez obzira na paket, ti si eliminisao overhead.
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1972313&postcount=1115
Ja koliko vidim blizi se razvod braka izmedju Telekoma i mene.Vektor mi nudi 2Mb/s za 1250+pdv.Sto bi ja bio budala i placao 2350 Telekomu za isto.Jos u zadnje vreme posle 22:00 obavezno pukne veza.Na kratko ali dovoljno da izgubim mesto na EA serveru.A jos gore usred bitke kada se lomi rezultat.Ma zdravo :wave:Telekomu!
Ja sam na 1 mbita i ukljucio bih SPEEDup, ali da ne prelazim na sledeci paket, interesuje me kako funkcionise speedup, ovi iz podrske mi rekose samo 3 sata moze, da li neko moze da mi pojasni (znam da trerba da se popuni zahtev) !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari