Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulaganje u ljudske resurse, ekologiju, ucesce u humanitarnim akcijama itd.

Zna li ko gde mogu da nadjem da na netu pregledam novine(strane, domace) free?

I ljudi blizi se kraj meseca,jer se zna dal ce biti nekih ubrzanja ili nista od toga??? :)

nope.jpg

I ljudi blizi se kraj meseca,jer se zna dal ce biti nekih ubrzanja ili nista od toga??? :)

prijatelju ko je uopste pominjao povecanje adsl-a? to jos neznaju ni oni sami a kamoli mi tako da ako se ista bude radilo na tom pitanju povecanje postojecih brzina adsl usluga ili korigovanje cena istih, moze se ocekivati mozda sledece godine ali pre toga nista a u kom periodu sledece godine to je jos veca misterija!

mada bilo bi lepo kada bi ukinuli ovaj click1 paket a da start bude click2 ili eventualno click4 ali to je moja zelja a neverujem da nije ni ostalih ali zadovoljicu se ako cenu click1 paketa spuste na ispod 800 dinara!

ej ima budala koji plaćaju onaj od 256 kb/s i ne znajući da za 100-injak dinara više mogu da imaju 4x brži.
to je stvarno propast.
taj od 256 ne bi trebao biti skuplji od 100din i to flat.
samo se žale kako je spora penetracija ( :) ) broadband-a, a tu napičili cene ko da je od zlata.
500 din za 1MB/s Flat je skroz realno.

nebi bilo lose ni to sto predlazes da click 1 bude 500 dinara, to bi bilo najrealnije nasim uslovima. sobzirom sta nam naplacuju a sta nam isporucuju, 500 dinara bi bila realna cena!

ali znate da to nezavisi od nas, tako da ma sta mi pisali ili govorili njima se za nas bas **** oni gledaju svoj profit i od toga nece odustati pa makar izgubili sve musterije a to se naravno nece dogoditi jer dogod ima ljudi bice i ovaca za sisanje!

ljudi oce biti skoro neko ubrzanje gle sbb oni imaju 1.5 a nama ovo em nije nesh kvalitetno kolko se meni cini posto mi u poslednje vreme ne prelazi 60 ko da imam je**nih 512 a ne 1mb :mad: cak nekad i samo 30 i ne mrda a nije do toga sta skidam svugde mi to radi.....em sto eto sbb ima 1,5 a mi 1 :d .... ?

Dakle, ja kontam da neko sedi tamo u centrali i prati sta ja radim, i onda kad rapid pusta dl od 2kbps i kad mu treba godinu dana za free slot, on ceka da mi se skine 95 posto cegagodskidam, i onda mi ubije net. I onda reconect, i onda idemo opet... I opet... I opet... -.-
Dakle, tako cu im se naj......... znate vec.... -.-

Dakle, ja kontam da neko sedi tamo u centrali i prati sta ja radim, i onda kad rapid pusta dl od 2kbps i kad mu treba godinu dana za free slot, on ceka da mi se skine 95 posto cegagodskidam, i onda mi ubije net. I onda reconect, i onda idemo opet... I opet... I opet... -.-
Dakle, tako cu im se naj......... znate vec.... -.-

evo malo na svu muku da se nasmejete, verovatno svi ovo znate ali sam ovo postavio bas zbog posta kojeg sam citirao!

http://www.youtube.com/watch?v=YuHPDNIlC9s :banana:

ljudi oce biti skoro neko ubrzanje gle sbb oni imaju 1.5 a nama ovo em nije nesh kvalitetno kolko se meni cini posto mi u poslednje vreme ne prelazi 60 ko da imam je**nih 512 a ne 1mb :mad: cak nekad i samo 30 i ne mrda a nije do toga sta skidam svugde mi to radi.....em sto eto sbb ima 1,5 a mi 1 :d .... ?

nije ti dobra analogija. kada potpises ugovor na 12 meseci sa SBB-om kao sto ga potpises sa Telekomom dobijes 4mbps. 1.5mbps dobijaju prepaid korisnici... Sto znaci da SBB trenutno ima 4 puta brzi paket (telekom nema mesecne postpaid i prepaid pakete tako da mozemo porediti samo ove koji se potpisuju na 12 meseci)

:party:

Cekaj ti si na 1mb sad? Prijavis se za speedup sada na tom paketu, pa se prebacis na 4mb kao sto sam ja nekada davno uradio. Speedup ti ostaje bez obzira na paket, ti si eliminisao overhead.

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1972313&postcount=1115

Ja sam na 1 mbita i ukljucio bih SPEEDup, ali da ne prelazim na sledeci paket, interesuje me kako funkcionise speedup, ovi iz podrske mi rekose samo 3 sata moze, da li neko moze da mi pojasni (znam da trerba da se popuni zahtev) !!! :wall:

Poslednja izmena:
Ja koliko vidim blizi se razvod braka izmedju Telekoma i mene.Vektor mi nudi 2Mb/s za 1250+pdv.Sto bi ja bio budala i placao 2350 Telekomu za isto.Jos u zadnje vreme posle 22:00 obavezno pukne veza.Na kratko ali dovoljno da izgubim mesto na EA serveru.A jos gore usred bitke kada se lomi rezultat.Ma zdravo :wave:Telekomu!

Ja koliko vidim blizi se razvod braka izmedju Telekoma i mene.Vektor mi nudi 2Mb/s za 1250+pdv.Sto bi ja bio budala i placao 2350 Telekomu za isto.Jos u zadnje vreme posle 22:00 obavezno pukne veza.Na kratko ali dovoljno da izgubim mesto na EA serveru.A jos gore usred bitke kada se lomi rezultat.Ma zdravo :wave:Telekomu!

Sve je to tacno sto si napisao, ali prvo proveri i pokusaj da resis problem. Koliko sam cuo iz raznih prica Radijus je medju gorima, pa se svakako raspitaj da ne budes u jos goroj situaciji nego sto si sada. Ja sam kod Telekoma vec vise od dve godine i zadovoljan sam, samo kao i svi ocekujem povecanja brzina, jer cene oni sigurno nece smanjivati.

Pozzz

Poslednja izmena:
U ponedeljak mi je dolazio tehnicar iz Telekoma da vidi sta je sa mojim Dsl.Zasto se desavaju ti prekidi.Kacio se na moje nove kablove u stanu imerio protok. Nije nasao nista cak me je pohvalio za izbor kablova.Onda je dosao ruter na red.8.5 Mb/s na moj paket od 2Mb/s.Linija je testirana za Open TV na moj zahtev pre par meseci i pusteno je 10 mb/s.Konstatovano je da nemam tehnicke uslove za OTV.I to je to da,nisu zaboravili da mi vrate u centrali na mojih 2Mb/s.Doslo je po objasnjenju tehnicara do nekog zagusenja (pucanje margina).Uz ,"izvini nasa greska" i poziva centrali koja sve to sredjuje za 1min. I opet mi je sinoc pukao net.

Poslednja izmena:
Ja sam na 1 mbita i ukljucio bih SPEEDup, ali da ne prelazim na sledeci paket, interesuje me kako funkcionise speedup, ovi iz podrske mi rekose samo 3 sata moze, da li neko moze da mi pojasni (znam da trerba da se popuni zahtev) !!!

paket klik 1, ukljucen speed up vise od godinu dana

normalno placam klik 1

Najzad

Najzad i meni da se posreci!!! Evo jutros predao zahtev imao sam 0,87 download na 1024mbs a sada .............. :cigar: Ovaj drugi je sveziji oba su posle SPEEDUP-a

Prilozi

• speed up aktiviran.jpg
    speed up aktiviran.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 52
  • 658104242.png
    658104242.png
    20.3 KB · Pregleda: 61
Poslednja izmena:
Ljudi,podneo sam zahtev za speed-up pre tri dana i još uvek mi se ništa nije promenilo.

Evo trenutnih rezultata:

Posle koliko vremena odgovore na zahtev?

Ja sam na 1 mbita i ukljucio bih SPEEDup, ali da ne prelazim na sledeci paket, interesuje me kako funkcionise speedup, ovi iz podrske mi rekose samo 3 sata moze, da li neko moze da mi pojasni (znam da trerba da se popuni zahtev) !!!

I ja zelim da pitam isto? Podnesem samo zahtev za speedup a ne aktiviram i bice brzi net?

Pitanje o speedupu se ponavlja svkaih par strana, pretražite pobogu.

Imam jedno pitanje koje nije u vezi speed up,neznam da li se pisalo vec o tome u ovom postu ali mi je mrsko listati 220 strana.Da li je neko cuo za ubrzanje ADSL ovog meseca,nacuo sam price da ce biti neko ubrzanje za pola od sadasnjih paketa,sa 1 mbit na 1.5 mbit itd pa men interesuje jel cuo jos neko nesto u vezi toga?

Da nachuo sam ja na pijaci, dve babe su prichale neshto o ADSL-u...

i sta kazu babe.....hoce li biti ova zima hladnije od prosle?ili su pricali i o sargarepama...

danas je sednica upravnog odbora telekoma
ako budu nesto odlucili, saznace se uskoro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno