Šta je novo?

Google Chrome za Mac - beta

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
stigao mi mail .. može da se skida beta google chrome-a za mac (samo intel)

link, a može i ovaj (fina sličica :d )

za sad mi radi vrlo lepo ... isto kao i na win-u, nisam primetio neke razlike ..

wave radi brže na njemu nego na safaraju na ovom mom miniju .. (na safariju mi je praktično neupotrebljiv) - mada generalno wave ubija pogotovu onaj bench wave ... (uzeti sa rezervom, nisam ga toliko ni koristio da bih bio nešto merodavan)

Na kom Safariju ti radi sporije nego na Chromeu? Meni na 4.0.4 radi mnogo brže nego u Chromeu (sve na macu, naravno).

Rekoh da se uzme to sa rezervom :d

još ranije čim sam dobio wave nalog sam ga samo kratko "kresnuo" na safariju i radilo je blesavo sporo (maltene mi zakucao komp) pa ga nisam ni puštao više (samo sam se igrao malo na kompu na poslu - win), sad kad malo premotam film, to je bilo pre barem 2 apdejta ...

evo sada sam ga pustio (4.0.4) i radi skroz fino .. pošto jedini "deblji" wave koji imam je bench koji je čista boles' on radi podjednako "jedva" na oba .. a ovo ostalo radi sasvim korektno (mada mi je praznjikavo) ...

nebitno nije mi bio cilj neko poređenje (mada sad kada čitam poruku tako ispade) ...

da pokušam da se vrnem na samu poentu, tj. chrome ...

radi fino, lepo i za sada stabilno (flash, QT, više tabova, šarao sam tabovima unaokolo, izvlačio ih u svoje prozore i vraćao na "matični" ..)

do prvog pucanja .. :d

:wave:

Ne razumem chemu Chrome pored Safarija i Firefoxa :)

jel se ja tripujem il meni stvarno brze otvara stranice Chrome ?? :/

Tripujes se ;)

Naravno da se ne tripuje... Chrome je trenutno najbrzi dostupan browser.

ne tripujem se !! :O definitivno mi otvara neke stranice brze! wow svaka im cast :)

Nazad
Vrh Dno