Šta je novo?

Windows 7 Launch Srbija ponoc

xper

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
320
i ko ide da cekica u ponoc box verziju.... :)
Ja sam cekao samo warcraft do sada i to dve godine za redom, masa ljudi
se skupi vec oko 21 ko u redu za hleb.. pa se dobro zezamo do ponoci...
Pitam se kako je za operativne sisteme posto vidim da se otvaraju prodavnice u 00.

Koja je cena "home W7" ?

Gde si video da se otvara u ponoc ?

Hehe. Ja nisam čekao ništa do sada, a nemam ni nameru. :) Nešto sumnjam da će biti k'o za WoW: teško da postoji opasnost da će se rasprodati.

Uzgred, koje se to prodavnice kod nas otvaraju u ponoć? I koje uopšte prodaju Windows 7? Nešto ne vidim najave.

Edit: preteče me golub. :)

Edit #2: preliminarni podaci. E, sad, s obzirom da su ovo prvenstveno prodavci hardvera, ostaje da se vidi da li nude i 'Retail' pakovanja.

Poslednja izmena:
nema cena nigde josh, ali me cudi iako je midnight launch da nema po sajtovima informacija.
Ali definitivno je launch u 00

Uzgred, koje se to prodavnice kod nas otvaraju u ponoć? I koje uopšte prodaju Windows 7? Nešto ne vidim najave.

Ima na win-win sajtu najva.. za to u ponoc... za prvih 77 kupaca koji kupe racunar... windows je DZ ...

Oduvek mi je bila zelja da cekam u redu , u ponoc novi windows :crash:

Nasa posla...
Sto bi neko formirao cenu... kad moze 2-3 dana ( i noci ) da peca napaljene kupce... a za cenovnik nije kasno ni u Novembru.

Prodaja počinje u ponoć
Ukoliko želite da imate novi operativni sistem, posetite prodavnice WinWin Shopa, večeras tačno u ponoć počinje prodaja novog operativnog sistema. U tu svrhu prodavnice u Beogradu (Balkanska 7), Novom Sadu (Jevrejska 6) i Nišu (Dušanova 35) otvoriće svoja vrata, i do 1 sat posle ponoći trajaće promocija. Prvih 77 posetilaca koji su se odlučili za kupovinu računara, uz bilo koji računar, dobiće Windows 7 besplatno! Takođe, u svakoj od navedenih prodavnica nalaziće se računari sa instaliranim sedmicama, tako da će posetioci moći da se uvere u neke od karakteristika.

http://www.blic.rs/blic_it.php?id=116568

Koliko mi se cini masina iz potpisa bi trebala da ti radi...
Pa verovatno bi radila, ali bi mi uzimala mnogo vise memorije nego sto bi to radio XP tako da sa ovom mojom skromnom konfom cu da teram XP dok ne uzmem nov komp uskoro pa lepo ko covek instaliram Win 7 :)

nema cena nigde josh, ali me cudi iako je midnight launch da nema po sajtovima informacija.
Ali definitivno je launch u 00

Evo nekih cena za OEM verzije uz novu mašinu (cene su vezane za kurs evra, PDV je uključen)

win7_cene.jpg

rezervacije.jpg

Poslednja izmena:
U Desku se pojavio...

Samo u OEM varijanti izgleda. Oće biti negde kod nas retail?

i na RAFU smo dobili Pro u cmeu je razlika izmedju pro i Ultimate?

pa ja imam dzabe legalnu sedmicu pro samo ako neko moze reci ilma li razlike izmedju ultimate i Pro?

Iste su cene kao za vistu, i trebalo bi da su svuda iste jer MS insistira na preporucenim cenama. Oko 11-12K je Win7HP, Pro oko 15k i Ultimate oko 20K... (oem)

Poslednja izmena:
Nisu cene svuda iste... Proverite u zemljama nalik Indiji, Kini itd...

MS samo tako priča, ali na velikim i siromašnim tržištima daje prilične popuste. Nažalost, mi smo mali i siromašni, zato će i ubuduće biti toliko piraterije...

I cek, neko ce stvarno da ceka u redu zbog toga :d

Treba najskuplja verzija da bi

Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages.

U 2009. toliko slaba podrska za jezike, tuzno :)

Poslednja izmena:
Da li sve igrice novijeg naslova rade na Win 7 x64?

Poslednja izmena:
Vrh Dno