DonCorlion
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.06.2009
- Poena
- 154
Da li na ovo napajanje ima dovo;ljno konektora da se na njega prikopcaju dve ATI 4870.:zgran:
Kutija je imao problem sa ovim napajanjem, nije moglo da tera jednu GTX280 ili 285 (nisam siguran). Covek probao 3 razlicita primerka i nista.
Mislim da ne bih pokusavao 2x4870 na njemu, isao bih na drugo napajanje recimo Chieftec CFT-750-14C(S).![]()
kako objašnjavaš to, zar to ne treba da su ista napajanja?
Znaci da se ne zezam uopste sa ovim napajanjem?
Taj LC nije CWT vec Andyson.![]()
Pazi, zna Andyson da napavi itekako dobro napajanje. Ali ovo u LCju izgleda nije nesto posebno.Tim gore. Onda sleduje bezanje kroz gusto granje od tog LC-a.![]()
Aman. Ako si se izuo preko 200e za 2 graficke koje ces za pola godine prodati za neku sicu, daj 100ak eura za napajanje koje ce ti potrajati duze.Video sam neki AXP 750w sa 4 takva prikljucka za PCI-e i pise u specifikaciji da podrzava SLI odnsno CF,neznam da li vredi da se to uzima.To je ustvrai izgleda NZXT a i jeftino je pa sad ono?????
Ma pitam se samo kolika je razlika u kvalitetu izmedju tog chieftec 750w i ovog AXP 750w.Oba imaju sertifikovani SLI i CF znaci podrzavaju po dve grafe .Razlika u novcu i nije nesto velika.Po mom nekom slobodnom misljenju a i po onome sto sam nacuo chieftec samo zivi od stare slave ,a od predjasnjeg kvaliteta nema ni traga.Izgleda mi da je samo ime ,brend u pitanju.
Nije vazhno shta pishe na kutiji, vazhno je shta je unutra
Unutra je isto chudo kao TT tp ili bash taj corsair tx koji se provlachi tuda...a ja sam ga izbunario bio za 90e...za te pare nema modularan corsair od 750w a vala ni tt tp. Ja sam ga uzeo iskljuchivo zbog para...da ih imam na bacanje ishao bi na nekog tagana/enermaksa/seasonica.........
Neznam na koje si napajanje mislio kad si reko unutra je isto cudo da li na Chieftec ili na AXP?
Kutija je imao problem sa ovim napajanjem, nije moglo da tera jednu GTX280 ili 285 (nisam siguran). Covek probao 3 razlicita primerka i nista.
Mislim da ne bih pokusavao 2x4870 na njemu, isao bih na drugo napajanje recimo Chieftec CFT-750-14C(S).![]()
Ipak je to Corsair,sa njim mozes i akumulatore da punis:d
Prvo, nikad nisam rekao da je napajanje krs.Znači Prophecy ispade krš zato što je Kutija probao jednu GTx 280grafiku i što garson to kaže?!Pa isti Garson je hvalio ovo napajanje kao i ceo SX team svojevremeno u testuJa sam zadovoljan sa njim ali me nervira kako se neki ljudi lako primaju!Ja sam ga uzeo zbog izgleda i modularnih Tagan-look a like kablova između njega i Chieffa CFT 650 sam uzeo LC !Čovek je pitao za CF dva Ati-ja jeste vi sigurni 100% da ovo napajanje ne bi moglo da ih potera ili je to predpostavka?Ja nemam mogućnosti da odradim test a ako neko ima voleo bi da javi da li je dovoljno ili ne
![]()
Ne ljutim se čak šta više kada sam se dvoumio šta da uzmem pitao sam tebe i uvek upućivao ljude na tebe kod izbora PSU. Ja sam rekao da bi voleo da neko uradi test ne zbog mene već za druge korisnike jer gledam da se pojavilo mnogo "mudraca"ovde koji šire dezinformacije naravno ne mislim na tebe i kutiju i onda se na osnovu dva tri post-a o nekom komadu hardvera stvori hejt ekipa koju srećem u svim temama slične tematike !:type:Prvo, nikad nisam rekao da je napajanje krs.
Drugo, nikad nisam hvalio konkretno to napajanje jer nisam znao o cemu se radi (review SX Teama mi nista konkretno nije rekao), samo sam rekao da je Metatron serija LCja generalno dobra. Problem kod tog Prophecy-ja je sto su mu specifikacije prenaduvane, prodaje se kao 750W a nema vise od 600W.
Pazi, user Kutija ima (negativno) iskustvo sa tim napajanjem, a coveku se pri izboru moze pomoci bas na osnovu iskustava drugih vlasnika tog napajanja.
Ako napajanje nije teralo jednu GTX280 razumna je pretpostavka da nece terati CF 4870. To je samo razumna pretpostavka, niko nije rekao da je to 100% tacno.
Nema potrebe da se ljutis ako je neko rekao nesto lose o necemu sto ti posedujes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari