Šta je novo?

Flopi kabel u optiku?!

domcale

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2009
Poena
380
Imam neki flopi kabel, pa bih za probu hteo da probam optiku sto sam opravljao (pogledaj temu "zaglavljivanje fioke na dvd-romu" :D). Dali je moguce da optika radi sa tim flopi kablom ili ne?
Hvala unapred na odgovorima:)

Ako uspeš da povežeš dva 40-pinska konektora (na ploči i na optičkom uređaju) 34-pinskim kablom, na kome su pojedini pinovi još i ukršteni na jednom kraju i da ti to radi, možda dobiješ i neku nagradu!:-devil-:

Dakle, ni ne pokušavaj!

^
Ali ja sam uspeo da nabijem kabl u optiku ali me strah da gurnem u plocu :d
OK, hvala na brzom odgovoru:)

sad lagano pinceticu, ispravi te iskrivljene pinove, pa nadji negde ATA133 ili makar ATA33 kabl ,)

Poslednja izmena:
^
Ali ja sam uspeo da nabijem kabl u optiku ali me strah da gurnem u plocu :d
OK, hvala na brzom odgovoru:)

Da si samo pitao, dobio bi

facepalm.jpg

ali ako si stvarno nabio floppy kabl u DVD...

DoubleFacePalm.jpg

^
Ma u plocu taj kabl nije ni dospeo:d
Evo kako to izgleda
(zakljucak: samo su se dva pina iskrivila, sve ostalo je ostalo netaknuto :trust:)

Prilozi

• ABCD0001.jpg
    ABCD0001.jpg
    286.4 KB · Pregleda: 465
  • ABCD0004.jpg
    ABCD0004.jpg
    396.8 KB · Pregleda: 497
  • ABCD0005.jpg
    ABCD0005.jpg
    345.6 KB · Pregleda: 400
Da je vise ovakvih!
Volim taj pozitivni deciji istraziteljski duh, samo savet, ne igraj se sa 22oV, pliz

^
Pa kako da to cudo i gurnem u 220V:d
Mozda da uzmem molex, pa spojim u struju ali se necemo zezati:smash::-devil-:

Poslednja izmena:
kako da gurnes u 220V? pa kako si 34pin gurnuo u 40 pin konektor, isto tako gurni u 220V posto je to jedino tebi poslo za rukom..... mozda ti sve to proradi, zavisi ako Bog bude cenio ulozeni trud :D :D :d

^
Pa kako da to cudo i gurnem u 220V:d
Mozda da uzmem molex, pa spojim u struju ali se necemo zezati:smash::-devil-:

Pih, pa to za tebe nije nista, samo cekam da vidim da si dalekovod nabo na onaj24pinski u ploci i pitas sto ne radi! ;)
Mali vraze!!!! :eyebrows::eyebrows::eyebrows::eyebrows::eyebrows:

welcome to the signature :D
ovo je bolje od onog lika koji hoće da se umreži a priča srpski pola sata (huwaie, widnwos, automatic metrcic :eyebrows:)

Bas me slatko nasmejala ova slika :D

Ajd' da se, u nekom neverovatnom spletu okolnosti, to desilo slucajno, ali ti si to namerno uradio :smash:

WHY?! :lupko:

Ako ti se slika ne pojavi ovde, nista nisi uradio :-devil-:

Prilozi

• ABCD0004.jpg
    ABCD0004.jpg
    396.8 KB · Pregleda: 119
haha pa ja sam ovo vec video i to u jednom TV servisu (u blokovima)! Nosio TV kod lika i on kao kroz pricu "dal se razumes u racunare, nesto ne radi.." :d Pa reko kako ti radis televizore kad ovaj te kablic moli da ga ne guras tu, a on kaze kod TV-a ne mozes da pogresis, svaki kabl ima SVOJ dzek.. :S:

Ja sam video lika (samozvani serviser) koji je gurnuo kabl za napajanje (20pin) u floppy konektor na ploci i cudi se sto nece da se upali...

Konektor je imao samo iglice, bez one plastike okolo. Neka krs ploca je u pitanju, i kabl nije cvrsto stajao, samo ga je nekako navukao. :)

More, moze da izvuce Warp 9.99 :d:d
A ti domcale, stvarno ne mogu da verujem sta si uradio, ali ajde necu da quotujem one slike odozgo (ili da trazim neke druge na tu foru :d).

Moze 9.99 al' se trese k'o djavo :d

Poslednja izmena:
Sad cu u hdmi da naguram usb da vidim jel moze, slike postujem kasnije....:d:smash:

Imam jos jednu ideju: nabij E-sata kabl u USB :d
@ Chupo 92
Srecan rodjendan (znam da je bio juce...)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno