Šta je novo?

Prodavnice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
A odakle vam sve ovo igrice??? Niste ih valjda nelegalno skinuli sa neta :smackbum: Gde ih kupujete????? Ja znam samo jednu ozbiljnu prodavnicu fireme Pyramid na sajmu :trust:, u Platou isto ima pristojan izbor kao i u prodavnici Gigatron u TC Ushce, neshto loshiji je u prodavnicama Comtrade. Sve u svemu ja znam samo jednog uvoznika ComputerLand i imam utisak da od njega ovde sve zavisi (ako ne rachunamo naruchivanje preko neta) :trust:

Dakle pitanje sa pochetka: A odakle vam sve ovo igrice??? :type:

Lolz:d znas i sam odakle

Poslednja izmena:
A odakle vam sve ovo igrice???

Pitanje je izgleda upućeno nekim igricama i nečemu što one imaju, koliko se da naslutiti iz ove rečenice :d

A temi je vjerovatno mjesto u Gdje da kupim...

Nelegalno? Boz' sacuvaj ja ih imam sve uredno poslagane, pogotovu od mojih omiljenih izdavaca kao sto su SkidRow, Razor, Platin, Vitality.... :D

U trenutku kada choveku predju preko glave problemi sa raznim igrama koje nisu legalne i odluchi da ode u radnju i kupi neku koja mu se bash igra gde bi mogao da ode i da kupi??? Nemora najnovija (4500-4500 din) moze i neka starija (1500-999 din).

Evo ja ovde. ..

Prilozi

• games.JPG
    games.JPG
    61 KB · Pregleda: 199
Pa ne znam.Ja kupujem onako,najvise na Dionomed-u i Idnumaz-i.Ima ponekad i na Erahdiprar kad imam vremena a kad neko drugi za mene kupuje kupujem na Daolpuagem.Sve legalno 100% aktuelno.
Meni su najbolji izdavaci Rozar Entertainment i Ytilativ Inc.Dva mala poljska izdavaca.

probaj da citas moj post kao japanac..;)

U trenutku kada choveku predju preko glave problemi sa raznim igrama koje nisu legalne i odluchi da ode u radnju i kupi neku koja mu se bash igra gde bi mogao da ode i da kupi??? Nemora najnovija (4500-4500 din) moze i neka starija (1500-999 din).

Zato 'piratske' igre nisu za svakoga, yarrr :)

Razmisljaj ovako: iskusniji kompjuterasi koji mogu da pokrenu te napakovane igre su kao neka vrsta 'testera' - ako je igra bas bas dobra i vredi je kupiti, oni ce podeliti to misljenje na benchmark forumu, a ako je neka igra tipa NFS Undercover onda nema smisla igrati je, a kamoli kupiti :p

A sto se tice Reloadeda, Razora i tih grupica.. hmm pa kako da ti objasnim.. jesi li mozda gledao crtac Robin Hud? :D Eee upravo to :d

Znao sam da su ytilativ i njihova alternativna firma tehporp iz Poljske, al nisam znao da je i rozar odatle :) Svakog dana nešto naučiš :)

Chekaj, chekaj ... vi stvarno sve ovo nelegalno nabavljate ??!!!!!!! ... ja ne verujem ? ... e ja vishe necu da budem member ... kUdtiHaEX zar i ti ... a nekako si mi uvek delovao ...

Platicu prekrsajnu prijavu kad policajci prestanu da kupuju piratske igre sa pijace! Citaj: Nikad :d

uuuuuuuuuu....Pa vas gospodine ne mozemo da diramo.vi to radite nocu,sami...xD

@sve_budale_sto_ovde_nesto_vredjaju - :d

lol,samo lol...

Evo ja ovde. ..

Koliko te je izasao Unreal (Tournament) 3? Ovih dana sam ga trazio po lokalnim marketima i na game-s sajtu, ali nemaju. Treba mi za jednu modifikaciju koja uskoro izlazi (renegade x) :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno