e onda nemam pojma,mada kontam da bi taj thermalright 90-ka na najmanjim obrtajima lepo odradio posao
Ma hebo I5, nego sto je meni temperatura X3 720BE izvan kucista 41-42C :S: (citano iz BIOS-a)?
Ladno ste me iskulirali...![]()
![]()
Bavis li se ti "pipanjem"? :d:d:d
Pines telo kulera i sam odredis temp. Pomocu stapa i kanapa najbolja metoda kad brljavi sonda
Buy the way, sta si uradio za onu s939 plocu? jesi li zavrsio zamenu, sta, kako? (ajd na PP)
Pa vidim da nisi procitao moj post #1124
Pipao sam sve sto treba da se pipne. :d
PP danas kad stignem :wave:
Mozda ne naleze dobro hladnjak na proc, pa je zato mlak, a ocitavanja visoka?
cini mi se da je vise puta mcrazy objasnjavao zasto intel-ova nomenklatura ne moze da se shvati ovako bukvalno, ali ocigledno uvek ima neki nedoreceni intel fanboy koji to ili ne kapira ili sasvim lako preskacei5 2.67ghz VS PII 3.4ghz, sta bi tek bilo da su na istim klokovima?
cini mi se da je vise puta mcrazy objasnjavao zasto intel-ova nomenklatura ne moze da se shvati ovako bukvalno, ali ocigledno uvek ima neki nedoreceni intel fanboy koji to ili ne kapira ili sasvim lako preskace![]()
Ovo cak i meni izgleda preterano i sumljam da je test validan.
Svi znamo da je i5 bolji u igrama i da je best buy kupovina ja mislim da ce se moci uzeti ploca+procesor za 22 do 25k.
Your eyes are not deceiving you. After 100+ clean OS installs, countless video card, motherboard, memory and driver combinations, we have results that are not only repeatable, but appear to be valid. We also tracked in-game performance with FRAPS and had similar results. Put simply, unless we have something odd going on with driver optimizations, a BIOS bug, or a glitch in the OS, our NV cards perform better on the AMD platform than they do on the Intel platform. The pattern reverses itself when we utilize the AMD video cards.
It is items like this that make you lose hair and delay articles. Neither of which I can afford to have happen. However, we have several suppliers assisting us with the problem (if it is a problem) and hope to have an answer shortly. These results also repeat themselves in other games like H.A.W.X. and Left 4 Dead but not in Crysis Warhead or Dawn of War II. So, besides the gaming situation, we also see a similar pattern in AutoCad 2010 and other 3D rendering applications where GPU acceleration is utilized, it is just not as pronounced.
Mozda, ali samo mozda jer je pmpc za i5-750 trenutno visoka (~200e) a jeftinija ploca (a iole pristojna) za i5 je ~120e tako da mu to skupa dodje 320e...
Sa ovom se u sustini slazem, mad nije lose malo razglabati o detaljimaNe da ce da radi dobro nego nece ni da primeti razliku izmedju dva sistema u vecini programa/igara.
@StevaMan
Ja nisam fan brendova vec najboljih performansi, to je jedino sto me zanima. Ti kazes da nikada nebi presao na intel, to je stava jednog fana, ja bih vrlo rado presao na AMD samo da imam na sta da predjem a da to bude bolje od Intela. Nekada je A64 kidao kod mene u masini sve do pojave C2D procesora.
E bravoa sto se tice podatka da sam fanboy, imao sam c2d dobijen na poklon...ali sam se ipak vratio na amd![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari