Šta je novo?

Slaba Sony PS 3 prodaja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo nesto mi govori 😀 da ce lozac da se napali da kontrole, tipa izaberi dijalog / pocesi mooda sa sixaxis-om 😀 u ovoj igri, a to je po meni totalno u drugom planu 🙂.

Ne razumeh ovo, aj ponovo 🙂

Uz sve mogućnosti koje trenutno imaju mogli bi neverovatan film da naprave od jedne proste P&C avanture - ko je igrao Fox Hunt, zna o čemu pričam 😉

Ma uzasno se prodaje 🙂

PS3slim.jpg

http://www.amazon.com/PlayStation-3-120-GB/dp/B002I0J4VQ/ref=pd_ts_e_1?ie=UTF8&s=electronics

Pa dobro , ipak je ovo dugo ocekivano pojeftinjenje , jer se izuzetan broj ljudi zapravo strpeo dok ovoga , stoga se ocekuje poprilicno serious boost prodaje
(ali ostaje da se vidi kako i sta jer je ipak ovo launch slima)

Ja citam po netu da je prodaja skocila 60% globalno.

To je kratkotrajan boost, ali kada konacno izadju GOW3, FF13 i posebno GT5 ... e to ce da bude boost 🙂.

Pa mislim da ne moze biti veceg boosta od onog kad je izasao MGS4, ovaj covek sto mi je USA uzeo PS3 MGS4 bundle (za samo 400$ :d) je morao da obidje i zove 20 radnji, toliko se prodavao.

E super ti je zakljuchak 🙂 Pa nije svaki PS3 bio MGS4 bundle pa da ispadne da su se prodavali kao nenormalni.

GT5 i GOWIII mogu da naprave josh veci boost od MGS4, jer ovo ce sad kupiti i ljudi koji nikada to nisu igrali + onih 20 miliona od pre 🙂 MGS4 je specifichna igra, nije to za svakoga kao GT5, GOWIII pogotovo.

Poslednja izmena:
Najveci boost ce biti od GT-a 5 (Evropa) i od Final Fantasya XIII (u Japanu).
Kada se ove dve stvari objedinje, uz God of War 3, price cut ce napraviti cudo sirom sveta...

Pa dobro Play Station 3 kosta realno za ono sto nudi skoro komp sa Linuxom.Nevolje je samo sto vecini korisnika to ne treba vec samo konzola za igranje.Mada i cinjenjica da je Ps3 zasticen kao Fort Knox odbija dosta kupaca.Na kraju krajeva moraju izdavaci prestati da prave naslove za Ps2 posto jos dosta ljudi koristi tu konzolu.

Poslednja izmena:
Aj vrati se u PC sobu i ti 🙂

Dabome, jedini način da je ikad proaju je da joj spuse cenu na cenu slim modela. Tako se to radi u EU, kod nas se slim neće pojaviti u prodaji dok se debeljko po 400€ ne očisti s lagera. 😀

Pise svugde da ciste lager, npr u Austriji su u jednoj prodavnici davali daljinac u paketu dok u Slo ima verzija i sa KZ2, LBP itd.

Da, kod nas je i dalje suludo visoka cena. Umesto lepo da je sada spuste na 300 evra, da to očiste.

Samo ne znam šta znači naslov teme kada se PS3 prodaje sasvim normalno i očekivano.

Pa tema je otvorena pre par meseci kad sam stekao utisak da se PS 3 ocajno prodaje. Ocekujem sad pravi bum sa slimom.

Pa bum ili ne bum, ali PS3 se prodaje normalno, kao i svoji prethodnici... To što se sad proda više komada rolni toalet papira ili dvolitri piva, nije vredno toga da se diže novi tred. Eh kad bi ja dizao novi tred za sve za šta "steknem utisak" 🙂...

Pa vidis da je tema postala hit . 😀
Prodaje se slabije od Xbox-a, to svima bode oci.

PS. ne znam ko jos pije krmace (pivo 2l) ? 😀

Gde se to prodaje slabije od Xboxa? 🙂

SAD nije ceo svet...

U celom svetu sem Japana se slabije prodavao PS3 od kutije. Bar do pojave slima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno