Šta je novo?

Heroes of Newereth

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Pristup internetu
  1. Optički internet
... je nova igra koju priprema S2 Studio i koja bi trebalo da izađe najverovatnije negde krajem leta. S2 je nazavisni diveloper poznat po svojim izvanrednim i originalnim igrama Savage 1 i 2, a HoN je još jednom smešten u Newereth svetu, istom okruženju kao i prethodne dve igre. Ovaj put, međutim, ne radi se o potpuno drugačijoj igri od svega što smo do sada imali priliku da vidimo, već o razradi jedne postojeće popularne ideje. Naime, iako je za sada beta testerima zabranjeno da iznose bilo kakve detalje o igri, mogu vam reći da većina igru opisuje kao DotA-u na steroidima. HoN je i razvijan uz saglasnost, podršku i savete ljudi koji stoje iza DotA projekta.

Igra je trenutno u zatvorenoj beti i mogu da pošaljem par pozivnica. Trenutno postoji samo klijent za Windows, ali će u tradiciji koju S2 i dalje zadržava kroz par nedelja stići i verzije za Linux i Mac OS, čak će postojati i 64-bitni klijenti. Test serveri su u Americi pa je ping za sada nešto veći, ali kasnije će biti servera i u Evropi i drugim delovima sveta. Ko je ljubitelj DotA-e i S2 igara i želi da proba HoN neka se javi za pozivnicu, pa onda neka ih sam deli drugima.

Apdejt: Na žalost, pozivanje novih testera je trenutno stopirano, ali imaću u vidu sve koji se budu javili kada pozivnice ponovo krenu.

Ti poshalji slobodno ako dobijesh nove. Volim DOTA-u, a Savage 2 sam igrao dosta dugo, dok sad igram samo sa vremena na vreme.

Pozivanje je ponovo krenulo, jedna pozivnica mi je ostala, daj mi mail.

Otišlo, ali ne sekirajte se, biće još uskoro. Diveloperi su rekli da planiraju da dobro opterete servere u zatvorenoj beti da vide kako podnose. Trenutno ima oko 1000 testera, a trebalo bi da to vremenom poraste na 5000 pre nego što igra postane dostupna za javnost. Nove pozivnice ću slati redom koji su mi ljudi slali PM.

Klijenti za Linux i Mac OS stižu naredne nedelje.

ATI FAN i Solesoslav neka mi pošalju e-mail, stigle su nove pozivnice. Za sada imam još 4 komada.

Stigao je i Linux klijent (za sada prvo gasite compiz, biće sređeno), a i Mac OS bi trebalo uskoro.

hvala na pozivnici, upravo sam je primio i regovo se sada. skdiam njihov klient za igru ali nazalost necu veceras moci da probam igru posto moram da legnem rano posto sutra jos ranije ustajem!

ali sutra u toku dana javljam utiske o igri!

ako dobijes jos neku pozivnicu posalji mi.....veliki sam dota fan i hteo bih ovo da probam :)

Takodje...:)

Treba mi vaša e-mail adresa da bih mogao da pošaljem.

Dakle otišlo je sve, čuvam još dve pozivnice za korisnike ATI FAN i Solesoslav, ako se uskoro ne jave podeliću i njih.

Stiglo još par komada pozivnica.

Takođe stigao i Mac OS klijent.

pa meni mozes na e-mail koji sam dao na forumu...taj i koristim..:)

Tri nove pozivnice podeljene svima u beti, ne znam dokle će još biti novih pozivanja. Serveri su sad već dobro puni i ima ih dosta, ako kreiram igru za noob-ove ne treba više od dva minuta da se napuni. Ja i dalje nemam pojma da igram ovo čudo.

nakon 5 god igranja dote nije mi trebalo vise od 2 partije da se uklopim,ali s obzirom da informacije o igri ne bi trebalo zvanicno da cure od beta testera,onda ne smem nista da kazem o njoj samoj :)
samo nisam verovao da kada si rekao 'dota na steroidima' da je ispalo skroz tako,ovo je bukvalno dota u svakom pogledu samo sa novom grafikom

nakon 5 god igranja dote nije mi trebalo vise od 2 partije da se uklopim,ali s obzirom da informacije o igri ne bi trebalo zvanicno da cure od beta testera,onda ne smem nista da kazem o njoj samoj :)
samo nisam verovao da kada si rekao 'dota na steroidima' da je ispalo skroz tako,ovo je bukvalno dota u svakom pogledu samo sa novom grafikom

Ma HoN je najgore čuvana tajna u igračkoj industriji, da su hteli da nešto sakriju misliš da bi pustili ljude da pozivaju ko koga hoće? Čisto su hteli malo da naprave famu i lepo je upalilo.

S2 je očito i ciljao da ogromnu bazu igrača prastare dote primami na svoju stranu, čak recimo ne žele da dozvole da se kamera odzumira iako to endžin lepo podržava, hoće da zadrže mehaniku igranja dote gde stalno moraš da gledaš na minimap. Ono što HoN donosi, a dota nema, je bolja grafika, serveri za različite rangove igrača, nemogućnost varanja, klijenti za sve platforme, više mapa, mape za više i manje od 5 igrača (kasnije) i još ponešto.

da,ali je igra cista kopija dote.....heroji su isti sa svim spellovima/skillovima,itemi kostaju isto/kupuju se u istim shopovima/kombinacije itema su iste/bonusi su isti kao u doti, int/agi/str stanje heroja je isto kao u doti,kao sto rekoh-dota sa novom grafikom. animacije su prelepe,preglednost fenomenalna,jos samo da ubace vise heroja i da malo izbalansiraju neke od novih(scout i madman npr) i bice super

da,ali je igra cista kopija dote.....heroji su isti sa svim spellovima/skillovima,itemi kostaju isto/kupuju se u istim shopovima/kombinacije itema su iste/bonusi su isti kao u doti, int/agi/str stanje heroja je isto kao u doti,kao sto rekoh-dota sa novom grafikom.

Računali su da je balans u ovako komplikovanim igrama skoro nemoguće postići, zato su rešili da ne petljaju mnogo po origanalnom receptu za koji se igrači slažu da je izbalansiran. Kažu da će kasnije kada igra zaživi početi da se odvaja od dote i dobija neke sasvim posebne karakteristike, kako već korisnici budu tražili. A S2 zaista dosledno sluša sve što im korisnici kažu, diveloperi često vise na forumu i učestvuju u raspravama. Čak item ili heroj može biti nazvan po tebi ako im se dopadne ideja koju imaš.

luda igra skroz, animacije su tecne, ping mali, stabilni serveri. sto se tice itema, malo je frka dok se nauci sta je sta ali kad vidite stats, lako se nadje ekvivalent tog itema u doti, i posle je jednostavno. sve tecno i glatko radi .. veoma dobra igra, vec zaboravih dotu (iako je nisam nesto igrao od 6.53b). danke morbius :)

inace koga interesuje, imam jos 2 invite-a pa ako ste zainteresovani javite se :)

btw.........nisam izvalio foru,kada neko izadje iz igre ima 5min da se reconnectuje,e sad...kako se reconnectuje,gde je ta opcija?bio sam disconnectovan u loadingu i nisam uspeo da se snadjem oko toga

btw.........nisam izvalio foru,kada neko izadje iz igre ima 5min da se reconnectuje,e sad...kako se reconnectuje,gde je ta opcija?bio sam disconnectovan u loadingu i nisam uspeo da se snadjem oko toga

Samo se opet konektuješ na istu igru, ništa drugo, nastavljaš gde si stao i tako ne dobijaš leaver poen. Ako skupiš previše leaver poena ne možeš posle da se konektuješ na "pro" servere i dobijaš lošu reputaciju tako da ljudi mogu da te ne primaju da igraš sa njima. S2 pokušava da na taj način reši problem ljudi koji napuštaju dotu u sred partije, jedan od velikih problema dote.

e vidis,pokusao sam to.....kada me izbacio u listi igara mi je bila obelezena igra iz koje sam ispao,pokusao sam reconnect i nije uspelo uopste iz par pokusaja,tako da sam popio prvi leaver poen,a bas sam se trudio da imam to na 0%,a ovako me ubilo u pojam,meh....

Prijavi bug.

U 7 večeras ćemo da odigramo koju partiju, ali nas neće biti dovoljno da napunimo 5v5 server. Ko hoće da se priključi može slobodno, partija će se zvati Ubuntu Srbija. Noobs only! I ako ste igrali dotu ne kvalifikujete se kao noob.

Kasnim sa obaveštenjem, ali imao sam neke neplanirane obaveze.

Poslednja izmena:
Evo za sve zainteresovane ko zeli beta key neka posalje email na private i saljem mu pozivnicu! poz

ljudi, jel zainteresovan neko za neki "HoN night"?
mogli bismo da se skupimo, ako ste slobodni :)

Čuo sam glasine da igru neće naplaćivati?! Šala ili pak ima tu istine? :)

Čuo sam glasine da igru neće naplaćivati?! Šala ili pak ima tu istine? :)

Igra će se plaćati jednokratno, najverovatnije 30 dolara, mada definitivna cena još nije određena.

Rivalski League of Legends će biti besplatan, a novac će zarađivati mikrotransakcijama, kao u većini besplatnih MMO igara.

Vrh Dno