Šta je novo?

Prototype

Poslednja izmena:
Jovy, sta si to okacio, bwe:D

Doooobra vidza:D

Poslednja izmena:
T1000 meets Hulk and they have a baby :D
Znaci za uzrast od 3-10 godina :S:

ovaj trejler sa 10 razloga zsto morate imati Protype je extra, nadam se da to nije samo neka montaza, vec pravi gameplay
ono kad uzmes izgled od vojnika je tako extra, do sad nevidjeno u igrama!

ova igrica izlgleda obecava, jedva cekam da se pojavi. :D

Bice dobro jedva cekam!!!

Bas za uzrast od 3 do 10 godina!

Trejler je dosta dobar, ima nekih super scena..ali na osnovu njega ne mozemo da sudimo o tome kakva ce igra da bude. Po gameplay snimcima mi djeluje nekako prazno, i po malo glupavo. . konzolaski. A ovaj razvojni tim nije nesto, nemaju neke igre sa kojima bi mogli da se pohvale, sve su neka sr.... Ne ocekujem previse, nista specijalno obicna akcija za klince i klinceze :D

Poslednja izmena:
Mis'im briljantno... :d Jos jedna krvava igricica sa gomilom odstranjivanja ekstremiteta i dovoljno krvi da se pokrija cela planeta, a najbitnije od svega - u pitanju je OSVETA!!! :p Nema sta, kao stvoreno za danasnju "miroljubivu" i "pacifisticki nastrojenu" omladinu... :d

Znas da si potpuno u pravu.

Ipak, mislim da cu igrati ovaj hit.
Deci Sims 3, meni Prototype.

Igra se pojavila - ali za Xbox 360.
Valjda ce uskoro i za nas.

Rekli su 9.06.2009e

Ja ga cekam kao zapeta puska! :d

Poslednja izmena:
to 09.06. kao deveti jun ili kao sesti septembar :)

Nadjite neki review za Box. Bash me zanima kakva je igra.

Ima je u Ceskoj sad mi javio drug.

Ne treba ti review - zaobiđite igru u širokom luku. Moja ocena - 33%. Repetitivni gameplay, okoliš kao u Supermenu (kad se spusti na zemlju) od pre dve i po godine (ta igra je još i ok, jer ne provodiš vreme dole, nego u vazduhu). Plus, dve vrste kola i tri vrste pešaka. Užas. Jedino su extra odrađeni CG filmići između misija...

Dobro bre Max to je tipicna tuca sta si ti ocekivao? Floru i faunu Crysisa? ;)

Iskreno, i ja skorije losiju igru nisam probao(10 min.) i smorio se.Mozda kasnije bude interesantnije,mada cisto sumnjam.

pih...
najvise mrzim ovaj osecaj...

prokleti bili traileri i najave! :smash:

Dobro bre Max to je tipicna tuca sta si ti ocekivao? Floru i faunu Crysisa? ;)

pa ima toliko igara koje su tipicne tuce, ali nisu najgori tresh... ovo po nivou faila moze da se poredi samo sa Jerichom, recimo!

Nazad
Vrh Dno