Šta je novo?

45nm Lowclock Contest Spi32M

Ne vredi brate kad vec veceras sledi deklasiranje :)
Sta da ti kazem osim -> vi koji ulazite ostavite svaku nadu .....

Sub11 rez je postignut na Commandu tako da tvoje vreme i nije nista spektakularno pokusat cu da te deklasiram na DFI'u sa 506x8 to bi bilo 70 MHz manje....

probaj ovo na istom FSB'u :D

opet ista prica se ponavlja:D
menjaj ploce,menjaj proc,menjaj odnose,menjaj mnozioce i opet slabije :p
zaboravljas da ja imam jednog p965 dark-a, koji vreba iz pozadine :)
zar ti nije dovoljan primer na istoj ploci sa 6Mhz manje, ram manje zategnut nego tvoj u sub14 i isti rez ;)

Ovaj sub13 sam tek jutros video, vrhunski rez. Al` nema problema probacu i to dok sam jos uvek na vazduhu ;)

Poslednja izmena:
Tek jutros video a mesec dana na XS . ha ha ha
Pa ti si legenda .... dva meseca se ne javljas iz misje rupe a sad buhhhhaaa ....

Veceras sledi deklasiranje .....

stvarno nemam vremena se zezati sa tobom jer radim na nekom drugom projektu ali cu veceras izdvojit malkice vremena da te deklasiram mislim da
ce ti biti jasno ...... P.S prebacuj se brzo na DDR3 ako mislis u ovoj disciplini da budes konkurentan......

Moja DDR2 oprema ide brzo na prodaju :)

ovo mi je trenutno zanimacija :

dva mala rotary'a kojima trebam da promenim ulje pripremaju se za kaskadu ....
imgp24521024x768r5j.jpg

Poslednja izmena:
Tek jutros video a mesec dana na XS . ha ha ha
Pa ti si legenda .... dva meseca se ne javljas iz misje rupe a sad buhhhhaaa ....

Veceras sledi deklasiranje .....

stvarno nemam vremena se zezati sa tobom jer radim na nekom drugom projektu ali cu veceras izdvojit malkice vremena da te deklasiram mislim da
ce ti biti jasno ...... P.S prebacuj se brzo na DDR3 ako mislis u ovoj disciplini da budes konkurentan......

Moja DDR2 oprema ide brzo na prodaju :)

ovo mi je trenutno zanimacija :

dva mala rotary'a kojima trebam da promenim ulje pripremaju se za kaskadu ....

pogresio si sobu sa ova dva mala rotary`a, to ide u "modovanje i rucne radove" ;)

i jos nesto si pogresio, nije dva meseca, vec jedan i tri dana :D
za to vreme sam promenio par komada e8500, trazeci ono sto si ti ubo iz prve, jedan je cak imao i CB na -65°C :D
Ali je valjda ovaj onaj pravi ;)

A to tvoje obecavanje deklasiranja protivnika mi je odavno poznata i ne zezas se ti sa mnom,vec ja sa tobom :D i to traje i traje....i zimi i leti i na prolece....

I sad kad te razvalimo sa 45nm procovima i ddr2, kao sto smo te odrali i sa 65nm,sada ti kao prelazis na ddr3 i nemas konkurenciju i mi smo van konkurencije...pretnje bez ikakve osnove

Poslednja izmena:
pogresio si sobu sa ova dva mala rotary`a, to ide u "modovanje i rucne radove" ;)

i jos nesto si pogresio, nije dva meseca, vec jedan i tri dana :D
za to vreme sam promenio par komada e8500, trazeci ono sto si ti ubo iz prve, jedan je cak imao i CB na -65°C :D
Ali je valjda ovaj onaj pravi ;)

A to tvoje obecavanje deklasiranja protivnika mi je odavno poznata i ne zezas se ti sa mnom,vec ja sa tobom :D i to traje i traje....i zimi i leti i na prolece....

I sad kad te razvalimo sa 45nm procovima i ddr2, kao sto smo te odrali i sa 65nm,sada ti kao prelazis na ddr3 i nemas konkurenciju i mi smo van konkurencije...pretnje bez ikakve osnove

mora da ti je poznato kad sam vas vec deklasirao na suvom ledu i Commando ploci mislim jedini koji nije to video i cestitao iz tvog tima si ti !
Taman kao sto nisi video ni ovaj sub13 rez koji je skoro mesec dana na XS a i ovdje u forumu :)

Ali otreznjenje sledi veceras ..... :D

P.S za deljenje lekcija na ovom forumu po tom pitanju je ipak cica zaduzen :)

I nemojte da forsirate stalno Nikolu nego skupite zajedno za jednu DDR3 platformu ako mislite da budete konkurentni :) :D nemozete ocekivati da ce vas neko cekati citavu zimu i proljece..... DDR3 je postao standard a ko se takmici sa Hiprom , Kingpinom i Nonameom njemu jedino DDR3 moze biti izbor.

Poslednja izmena:
mora da ti je poznato kad sam vas vec deklasirao na suvom ledu i Commando ploci mislim jedini koji nije to video i cestitao iz tvog tima si ti !
Taman kao sto nisi video ni ovaj sub13 rez koji je skoro mesec dana na XS a i ovdje u forumu :)

pa zar ja moram sve da vidim, moze nesto i da mi promakne, naravno ovo se odnosi na sub13 koji si objavio pre 20-ak dana

ako nisam postovao, ne znaci da nisam video tvoje sp32m rezove.Misko i Dekara su ti cestitali, lepo od nas.Isto tako ti nisi postovao u nekim nasim tredovima, pa ne znaci da ih nisi video ;)

nego pusti me ovog off-a, nego predji na rezultate i to jos veceras ;)

:wave:

pa zar ja moram sve da vidim, moze nesto i da mi promakne, naravno ovo se odnosi na sub13 koji si objavio pre 20-ak dana

ako nisam postovao, ne znaci da nisam video tvoje sp32m rezove.Misko i Dekara su ti cestitali, lepo od nas.Isto tako ti nisi postovao u nekim nasim tredovima, pa ne znaci da ih nisi video ;)

nego pusti me ovog off-a, nego predji na rezultate i to jos veceras ;)

:wave:

ihhh ti ko da nisi video :) hehe a kao nisi ni cuo hehe a kao neobavesten si bio hehehe

Pa ce da vidis veceras ................... :D

da predjemo sa reci na dela

tvoj sub13 i onaj pl5 na dk je ludacki zategnuto,mozda je dk ipak tu malo bolji od BloodIrona, ali zato ipak BI ide daleko preko 530FSB i to ko od sale

da predjemo sa reci na dela

tvoj sub13 i onaj pl5 na dk je ludacki zategnuto,mozda je dk ipak tu malo bolji od BloodIrona, ali zato ipak BI ide daleko preko 530FSB i to ko od sale

To nije uopste ludacki zategnuto verujem da na fsb'u od 475 moze i tvoj BI sa lakocom
da vozi PL5 e sad da li ces imati i tako dobro vreme je drugo pitanje :) :D

U ostalom i sam imas DK sta te sprecava da uporedis ?

Em sto imas daleko veci FSB em sto vozis memoriju na 1:1 i opet nisi postigao bolje vreme !

Poslednja izmena:
DK nemam
moj BI ne moze da izgura PL5 na 475FSB

a sta te sprecava,probaj i ti 1:1 :D
jos jednom da ti spomenem, manje MHz je manje MHz :D

Poslednja izmena:
DK nemam
moj BI ne moze da izgura PL5 na 475FSB

a sta te sprecava,probaj i ti 1:1 :D
jos jednom da ti spomenem, manje MHz je manje MHz :D

dogovoreno vise direktno uporedjenje nije bitno idemo po XS pravilima samo manje frikvencije ..... ha ha ha

jedva cekam vikend :) :D
cenim da ce opet neko da bude neobavesten nekoliko meseci :D :)

Poslednja izmena:
Rampage obezbedjuje nemilosrdnu jesen ! :D :)

32m_sub11u9h.jpg

sutra vece ce biti 600fsb na performance level 8 :) :D u kategoriji sub12 :)

Poslednja izmena:
sub12

performance level 8 na 593MHz fsb :)
sub12rampage8li.jpg

najbolje sub13 vreme na svetu

sub13rampage8ou.jpg

pripreme za buduci ln2 run se privode kraju

Sorry sto dizem mrtav topic. :)
Radio sam test za 1M pa rekoh ae i ovde za 32M:

Score 9min 32.39sec

screenshot002b.jpg

Ajde komso, mozes ti to bolje, i daj cpuz screen za cpu tab, vidis kako ga je monte poredjao :D

Lol moze i na desno xD

Zlikovce :d daj sad levu xD
edit, mislim desnu :D

Poslednja izmena:
iskljuci HT docis jos MHz neverujem da je CPu toliko djubre da nece jos barem 4.2 za 32M mislim da moze da mu das jos napona ;)
koji cooler koristis ?

iskljuci HT docis jos MHz neverujem da je CPu toliko djubre da nece jos barem 4.2 za 32M mislim da moze da mu das jos napona ;)
koji cooler koristis ?

Mogu na 4.1ghz, samo se plasim napajanje mi je chiftec 550W. Ne znam kolko ce biti stabilno.
Cooler je Titan Fenrir. Lapovan je, kao i cpu.
Nije mi frka hladjenje posto mi je podna klima odma pored kompa pa mogu da spustim temp kako ocu, nego se bojim zbog napajanja.

Nemoj da se bojis dovoljno je to, sigurno..

Poslednja izmena:
ako ti je to freq za svakidan onda ces 32m moci da uradis sa 4.2 4.4 sigurno :wave:

Dobri rezovi za pocetak komsho :wave:

koshija ima vodeno Cooler master 1100w i zna po neki tvik al bi bilo veselja :D

Imas PM :wave:

Nazad
Vrh Dno