doggmania
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.01.2009
- Poena
- 390
Imam instaliran Win 7 (7068) 64 bit i Vistu Sp 2 64 bit. Uradio sam performance rating, i razlika je bas velika. Da li je to isto bodovanje na Win 7ici i na Visti ili je normalno sto je drugacije?
Vista SP 2 64 bit
Win 7 64 bit
Hteo sam da probam i igrice da vidim kolika je razlika ali dobio sam jedan Bluescreen (zbog anti virusa koji nije podrzan za win 7), nekoliko zamrzavanja slike, sporije instaliranje nekih igrica. I kao najbolje je da mi se u toku instaliranja GTA 4 zamrzao explorer tj ostao mi je samo GTA 4 otvoren prozor i na kraju nisam mogao da instaliram igricu. Svi hvale win 7 a ja sam za manje od 5 sati koriscenja naleteo na nekoliko bagova ili kako se to vec zove.
EDIT: Hard na prvoj slici mi je WD640 a na drugoj Maxtor 80 gb.
Vista SP 2 64 bit

Win 7 64 bit

Hteo sam da probam i igrice da vidim kolika je razlika ali dobio sam jedan Bluescreen (zbog anti virusa koji nije podrzan za win 7), nekoliko zamrzavanja slike, sporije instaliranje nekih igrica. I kao najbolje je da mi se u toku instaliranja GTA 4 zamrzao explorer tj ostao mi je samo GTA 4 otvoren prozor i na kraju nisam mogao da instaliram igricu. Svi hvale win 7 a ja sam za manje od 5 sati koriscenja naleteo na nekoliko bagova ili kako se to vec zove.
EDIT: Hard na prvoj slici mi je WD640 a na drugoj Maxtor 80 gb.
Poslednja izmena: