Šta je novo?

sleeve me!

Ma to je shit fabrički sleeving, to se radi malo drugačije:

_mg_8204eepz.jpg

_mg_8222z2up.jpg

IMG_2595.png

Poslednja izmena:
Belo.

Napred neki beli fan.

A sve ostalo crno :)

prednji fan se ne vidi

ali je zato perfekcija :)

zeus.png

Bela reaguje na uv pa samim tim minuli rad se vishe primeti nego sa crnim :)

Bolje ti je da kupiš beli da ne bi otvorio još 50 naloga... I glasao za beli... :)

@Charlie Brown: Shut up and sleeve! :)

Crni vode za +1 trenutno :D

Sad je neresheno :D

Opet +1 :-devil-:

Crni - belo ce previshe odudarati od boje kucishta. Ovako cesh znati u koju "crnu rupu" su ti otishle pare :d

Ja bih išao na crnu varijantu, kao što sam i glasao :D.
Nisi "devica" da se "oblačiš" u belo...:d:p

Pobogu, zašto mislite da je belo po tom pitanju gore od crnog? Pa neće ga polivati kafom i sokom?! Da li se iko seća, dok je imao belo kućište i belu tastaturu, da li se primećivala prašina? Na ovom crnom svaki dan moram da brišem da bi ličilo na nešto...

Ne mislim na prašinu koja samo ulazi u kućište, već kad se nešto radi, pomera, menjaju komponente, radi kabliranje itd. Npr. kad uzmem da čistim kućište i sredim stvari malo, posle ruke budu prljave od te prašine. Kad uzmeš kabl takvom rukom.... Opet sve to zavisi i od kućišta i filtera itd. ali ja ipak ostajem pri svom glasu.

ja zadnji put kada sam imao belo kuciste nisam ni gledao u njega :D

belo je lepo pogotovo ako je upareno sa lian li-om, ali vremenom belo pocinje da bude sivo:( i tada ces verovatno poceti da razmisljas zasto nisi koristio Ace.E sa neka se javo onaj kome belo kuciste nije vremenom postalo sivo, jos jedna mana belih kablova sto su predeni mislim zastita i tu se lako zavlace cestice prasine koje ubijaju tu prelepu belu boju, jedino da komp drzis pod staklenim zvonom ili da imas neke filtere iz atomskog sklonista:)

neka ide poll, imam jos vremena za razmisljanje

dualbrain je napisao(la):
Hello :)
I entered Serbia into the store. Log in: Now you can go to "account maintenance" and change your date to the correct country. Please tell me if you are successful.

White sleeving will be available at the end of march the latest :)

All the best and hear from you soon!
Nils

illidan je napisao(la):
i have register at store long time ago (the moment when it was available on net), there is country Yugoslavia (my ex country, not available anymore :)) but there is no Serbia

so i place order, then will get email with all instruction for payment?

and one last question? do you have white MDPC-X Psychopack or there is only black?

Kako mi je smesno kad vidim bukvalno preveden srpski jezik :) NHF illidane :)

Ko je rekao da je cilj svega da bude praktično? :D

evo ti prakticna prednost... jesi probao da 24pin kabl sakrijes iza lima koji drzi maticnu plocu? da bude izmedju toga i desne stranice. probaj, a onda razmisli da li je lakse staviti taj debeli kabl ili 24 tanka.
Ne vidim prakticnu prednost - po cemu su ova "sitna crevca" bolja od par debelih? :d

murderbox-fc-07.jpg

murderbox-fc-11.jpg

Poslednja izmena:
Ma, kakva praktičnost. Nije uopšte u tome poenta. Ovo ti je kao da kupiš neki Ferrari iz '58., koji je jedan od preostala 94 komada, i pljuneš za njega para kao za 3 nova, a ničemu ti realno ne služi, osim što ti stoji u klimatizovanoj garaži na crvenom tepihu i gledaš ga svaki dan i uživaš.

a moze i tako :D

Nazad
Vrh Dno