Šta je novo?

Chieftec Dragon DG-01B-D-U & 2 Chieftec Cooler-a

A samo kratak upad u ove gushter spike i smrad makarona koji se osecja do ovde ;]

Zashto morash da gruvash na max obrtaja vent. bez obzira na koji kuler ga kachish ? Ja planiram istu push-pull kombinaciju na IFX-14 ali sigurno ga necju drzhati na max jer ovi ventovi koje imam imaju 3 brzine tako da..

Ok za benchovanje ali za igre i 24/7..apsolutno bespotrebno..chak i kada igrash igre onda se valjda fokusirash na zvuk igre tako da je vecja verovatnocja da cje se kuler sa grafichke vishe chuti nego sa proca ili ne daj bozhe napajanja....

sorry za upad, za ostale vazhi napred - Zdravko OSTAV !

:d

Ma moze offtopic, pa ovo je MOJA tema :d.
Cek, tebi je radnicka markica poskupela, da li je i za nezaposlene ?

Pa naravno da jeste....ja se ne vozim gradskim ali znam da je cena karte generalno poskupela...logika da su sve vrste markica poskupele. ;)

@Oki
Sta da ostavim :d.
I ne zadadjuj mi temu :p

@mickk
Evo ti link:
http://www.gsp.rs/naplata_prevoza1.htm

Fora je sto ja ne znam da li se vodim kao zaposlen ili nezaposlen u civilnoj vojsci :).
Ako se vodim kao nezaposlen, onda bi trebalo da mi daju 966 din (prva sam zona), a davali mi do sad mi 1600din, tako da je veoma moguce da se vodim kao zaposlen, onda 2.236 dinara, juuu to skoro 7e vise mesecne plate :banana:.

Poslednja izmena:
@Oki
Sta da ostavim :d.
I ne zadadjuj mi temu :p

@mickk
Evo ti link:
http://www.gsp.rs/naplata_prevoza1.htm

Fora je sto ja ne znam da li se vodim kao zaposlen ili nezaposlen u civilnoj vojsci :).
Ako se vodim kao nezaposlen, onda bi trebalo da mi daju 966 din (prva sam zona), tako da je veoma moguce da se vodim kao zaposlen, onda 2.236 dinara, juuu to skoro 7e vise mesecne plate :banana:.

Hahahahaha kakav OFFFF ... prijatelju ti jesi zaposlen!Tebi sad vojska plaća socijalno i zdravstveno!To sam i ja nedavno saznao kad sam se trudio da NE ODEM U VOJSKU....i uspeo!!! :banana:

Aj otkrij nam kakve si sve gadosti pravio pa ti odlozili vosjku ;) :D.

Jes vala socijalno i zdravstveno..
Nista onda, idem sutra na kliniku, tj. pos'o: "Gde su moje pare.... Necete da me prevatite..." tm by Topalovici :D.

[off topic]
Pu majku im, pa meni zakinuli 1000din mesečno na konto vojničke plate! :d
Eeee... ni civilna nije više ono što je nekad bila! :D
[/off topic]

Poslednja izmena:
To nije offtopic, to je sada ontopic :D.
Ajd brisite sve ovo za vojsku, pocev od mickkovog i mog posta (#23 i 24).
Mickk fala za info, though :).

Aj sad da rezimiramo....ŠTA JE NAŠ DRUG ZDRAVKO ODLUČIO U VEZI KULERA?I imajmo na umu da mu se budžet uvećao za neznatnu cenu još jednog ili dva kulera :D

Vas drug Zdravko je, ne cekajuci povecanje plate (jelte koja dolazi u februaru), danas kupio Titan TTC-NK35TZ/PW za 1100 dinara, kuler za procesor.

A case kuler ce da saceka sledecu platu, bice najverovatnije onaj CM 12cm za ~700din i Noctua 9cm za ~1100din.

Poslednja izmena:
Sjajno sad ćeš narednih nedelju dana da se raspituješ koliko je ko klokovao procc :D
Ali ne znam zašto tolika zena za CM jel to on poskupeo ili si ti pronašao naj skuplju prodavnicu?

Sjajno sad ćeš narednih nedelju dana da se raspituješ koliko je ko klokovao procc :D
Ali ne znam zašto tolika zena za CM jel to on poskupeo ili si ti pronašao naj skuplju prodavnicu?

Oko klokovanja sam se odavno raspitao, znam koliki je max takt mog procesora (3GHz)...

CM je najjeftiniji u Gigatronu, oko 750din, ali to je sa pcberze...
Dok ne okrenem jedno dvocifren broj firmi, nema kupovine... no otom potom.

To kuciste lici na chieftec samo sa lica.Neznam kako to da nema plasticne drzace za ventilatore.

Nemam pojma.
Mozda je, ko sto reche PCBeast, neko starije izdanje.

Ti drzaci smanjuju vibracije, il sta ?

Poslednja izmena:
nego da se vratimo na temu:
ja se i dalje svrecujem po autobusu,imam oko 20+ kazni da platim :d
jos da dodam na on topic da je civ vojska naj veca glupost koju je narod izmislio :D

Poslednja izmena:
nego da se vratimo na temu:
ja se i dalje svrecujem po autobusu,imam oko 20+ kazni da platim :d
jos da dodam na on topic da je civ vojska naj veca glupost koju je narod izmislio :D

Ne kapiram poentu, ovo oko kazni.
Ako ih stvatno toliko imas, toliko ces ih i platiti, protiv administracije se ne moze ;).
Ja nemam nijednu kaznu, civilna-vojna knjizica (plava) nezvanicno vazi, dakle ne bi trebalo po propisima da vazi, ali kod kontrolora vazi. 3x sam pokazao, bez ikakvih komentara su rekli, ok hvala :).

E, postoji jos jedna veca glupost, zove se kopanje rovova pa zakopavanje, uz odredjenu dozu gladovanja pa zbog toga slanja na uvecano redovno.
To se zove vojska ;).

Sto banovase Zdravka!?

Nego, cisto da obavestim u vezi CM fana. Kupio sam da nas u Desku drugi komad i stavio na kuciste (prvi je u napajanju). Oborio sam mu obrtaje na 1200rpm i uzivancija. Stvarno perverzno izgleda, cena 726din. Oznaka je R4-L2R-20AC-GP :type:

Poslednja izmena:
Auuu al su poskupeli!!!Pre dva meseca su bili oko 580 din...

Sto banovase Zdravka!?

Nego, cisto da obavestim u vezi CM fana. Kupio sam da nas u Desku drugi komad i stavio na kuciste (prvi je u napajanju). Oborio sam mu obrtaje na 1200rpm i uzivancija. Stvarno perverzno izgleda, cena 726din. Oznaka je R4-L2R-20AC-GP :type:

Banovashe Zdravka bez razloga ;).
Pitajte Bane R-a, ako nesto nije jasno :).

Kako si oborio obrtaje, na koliko se okrece na defu ?
Ja cu definitivno uzeti bez led dioda :D.

Offtopic
Mickk
Sto si svoj E6550 overklokovao na samo 2,9GHz, nije valjda ploca ogranicavajuci faktor !?!
Imam istu, pa mi je sumnjiva, ima veliki v drop.

Poslednja izmena:
Banovashe Zdravka bez razloga ;).
Pitajte Bane R-a, ako nesto nije jasno :).

Kako si oborio obrtaje, na koliko se okrece na defu ?
Ja cu definitivno uzeti bez led dioda :D.

Offtopic
Mickk
Sto si svoj E6550 overklokovao na samo 2,9GHz, nije valjda ploca ogranicavajuci faktor !?!
Imam istu, pa mi je sumnjiva, ima veliki v drop.

Imam Zalmanov FanMate2. Na 2000 obrtaja je kad se direktno kaci, mozda malo manje. Nisam gledao tacno, tako je po specifikaciji...

Offtopic
Mickk
Imam istu, pa mi je sumnjiva, ima veliki v drop.[/QUOTE]

Toliko sam izvukao bez promene napona(može da ide da 3.2 bez promene)...za sad mi je ok.Mada nisam neki kloker kad budem video da posrće uzeću jači :)
Ploča je ok mada uvek može bolje :)

Mickk
Kad budes prodavao, seti se mene :D.
Pa poenta C2Duo tehnologije, je bas u tome, da kad ponestane snage da overklokujes, a ne brzi procesor da kupujes.

Koliko kosta taj fanmate.
Necu ga sigurno kupiti :D, jedva i za case kuler cu imati...

Mickk
Kad budes prodavao, seti se mene :D.
Pa poenta C2Duo tehnologije, je bas u tome, da kad ponestane snage da overklokujes, a ne brzi procesor da kupujes.

Koliko kosta taj fanmate.
Necu ga sigurno kupiti :D, jedva i za case kuler cu imati...

Mislio sam na drugi procesor ali i druge izgradnje QuadC :) ,ovaj 6550 je sjajan procesor izuzetno jaka zlatna sredina među procesorima...
Reci mi kako ti radi ploča sa 4 Gb memorije...ja se razmišljam da dodam još 2 Gb ali negde sam pročitao da ploča baguje sa 2x2 Gb...

Poslednja izmena:
Ne baguje :).
Kao sto pise u profilu:
2x2GB Apacer VR DDR2 800MHz @ 840MHz

Btw, lepse je kad se citira tudja poruka koristeci taster Citiraj, desno dole ;).
Kliknes na citiraj, pa onda ispod citata [quote /quote], kucas odgovor.

E, od sledeceg meseca plata mi sa prevozom, oko 3700 dinara, juu to 40e :D.
Zdravko ovde, banovase me zlotvori ;).

Poslednja izmena:
FanMate2 sam dobio uz Zalman kulere za proc i graficku. Nabavljao ih je Djolez za nekih 500din ako se dobro secam, ali i on je banovan. To je neka epidemija ovde :S:. Mozda moze da se nadje preko oglasa sa PCBerze...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A gde ce ga kupiti ? ili da se "snalazi" ..Al' dobro, pitao je da li neko zna, ne da li ima :D
Jeftini Yate Loon valjda zato sto ga XS forsira i onda je to super fan, a Coollink, Spire, Xilence i slicni fan-ovi jeftini kod nas su crap koji se raspada u ruci i vibrira kao hilti busilica ..:)

Poslednja izmena:
pa da je rekao neUV predlozio bih mu Scythe S-Flex :)

Nazad
Vrh Dno