Šta je novo?

Twisted Metal

warmaster

Slavan
Učlanjen(a)
19.03.2008
Poena
360
Evo i mene da se pojavim Mod sekciji,sa svojim kucistem.
Nije koriscena podloga,tj neko kuciste,vec sam ga radio od a to sh..
Naziv Twisted Metal sam mu dao iz razloga sto obozavam istoimenu igru na koju me je ovo kuciste podsetilo.. Skica je nastala za 5min.
Aluminijum od 3mm cini ovo kuciste prakticno neunistivim. "Hitac" iz vazdusne puske ga nije ni ogrebao.. A i plexi cini svoje..

Poslednja izmena:

Naravno,vec se spremam za reviziju koja ce ispraviti felere...

Aluminijum od 3mm cini ovo kuciste prakticno neunistivim. "Hitac" iz vazdusne puske ga nije ni ogrebao..

Daj bre covece sto nisi prackom gadjao, uzmi neki malo veci kalibar pa raspali (po mogucstvu rafalno) i to dok ti komp radi, dok pises po benchu, pa javi rezultate, posle mozemo da komentarisemo neunistivost tvog kucista :-devil-: :D

Shalu na stranu video sam vec ovo na SX-u i evo gledam ponovo ovde i meni licno deluje super, volim taj raw metal look, a i svaka cast za umece, trud, i pre svega zivce za ovako nesto. :wave:

Sjajno majstore,mnogo dobro odradjeno + lepo izgleda...svaka cast :wave:

Sjajno urađeno, respect!

Odlicno izgleda, svaka ti dala ;)

@ Pls nadji neki bolji fotoaparat da vidimo kuciste u pravom svetlu :smoke:

Extra!

Limeni ili steam-punk fazon gotivim shto se tiche dizajna kucishta. Jedina zamerka bi bila je da si mogao da reshish hard-ove na side nachin i shto slika bi bila extra da je gravura u pitanju. Inache sve ostalo je extra. Ispratio si celu prichu.

Poslednja izmena:
Sjajno, mada zar vam nisu vishe dojadile plave diode. Mozda su mogle nakako da se ubace zhute sa okolo rasporedjenim crvenim, kako bi se dobio efekat vatre.

Extra!

Limeni ili steam-punk fazon gotivim shto se tiche dizajna kucishta. Jedina zamerka bi bila je da si mogao da reshish hard-ove na side nachin i shto slika bi bila extra da je gravura u pitanju. Inache sve ostalo je extra. Ispratio si celu prichu.

Bila je gravura laserom,ali mi se nije svidela :D Pa sam odradio znak u punom plexiju :D Limited edition na plexiju je isto radjen laserom ali sam ga ostavio jer daje shmeksi look :D

BTW,hvala svima na pohvalama :D

fino fino..svaka cast..
samo mi reci sta si ovo lemio?
sa graficke nesto?

Kuciste izgleda sjajno, svaka cast.
Da li postoji sansa za par boljih fotki jer se na ovima jako lose vide detalji.

Lepo odradjeno! 3mm Al...sigurno ce se ekstra pokazati i po pitanju tisine i vibracija ventova. Deluje kao tenak :)...mocno!

@tihomir,ma jok,ne koristim tako krupnu lemilicu za voltmod :D
@sikili,videcu :D
@tabaska,pa smanjim voltazu na 5v i necuje se nimalo :D

A kakva je ono turbina na frontu?

Super izgleda samo jos monitor,tastaturu i misa da upakujes u neki metal. A cemu sluze oni silni prekidaci ima ih pet ako ja dobro vidim a ventilatora tri?

Svaka cast! Jedan od najboljih modova koje sam video ovde! E sad, ja bih npr ubacio neko vodeno hladjenje, stvarno bi lepo leglo. Ne vidim bas dobro na poslednjoj slici, ali extra fora za urednost kucista je da kablove (npr, svaki moleks pojedinachno i front panel) obmotash izolir trakom, nakoso. Stvarno menja izgled :)

@emaniac,ta turbina usisava vazduh :D
@dizelas,pa ona tri pri vrhu si za ventilatore,a ona dva dole za neonke :D
@marko84,hvala hvala :D Vodeno se vec sprema uz pomon animaN-a i Spejsija :D Kablove sam vec obmotao izolirkom,ali sada mi je pala na pamet idela da idu u limene shine :D

To mi je najjaci fazon :D Mada ja nemogu bas na krov da roknem rezervoar,ali na onu okosnicu krova ce do jaja da legne :D A radijatori nesto kao kod duleta,pozadi dva od 240mm ;)

warmasterr je napisao(la):
@emaniac,ta turbina usisava vazduh
To je ocigledno kao i to da nisam pitao cemu sluzi, vec kakva je...
Da preformulisem pitanje, odakle je/kakve karakteristike ima taj vent?

Sa buvljaka u bubanj potoku :D Nisam merio protok vazduha niti broj obrtaja,ali je efikasan :D

Glasan ?
12V ? Ako jeste, predpostavljam da je iz nekog auta ?

Nije glasan :D Stavio sam ga na 7.5v,i skoro se necuje :D Neam pojma odakle je,mozda iz kola :D

Evo da budem prvi kome se ne sviđa kućište :d ali svaka čast za trud!

A ko kaze da si prvi? Ja samo nisam zeleo da komentarisem...a za trud i preciznost +5

Pa ja mislim da je u redu reći. Znam kakav je ovo posao, i šta sve treba za ovo i koliko je truda i rada i kreativnosti tu uloženo ali nismo svi isti.
Neki momci šetaju devojke koje ja ne bi mogao ni za ruku da držim ali svaka im čast za trud da ih smuvaju, to je taj "fazon". :d

Inače, "ekstaziram" na Lian Li (Alu) kućišta, posebno velika, što zbog materijala i obrade to i zbog jednostavnosti i komfornosti. Drugim rečima, uglavnom volim Alu kućišta.

Poslednja izmena:
A tu ti je i lakoca obrade Al-a u odnosu na celik. Medjutim, drvo je jos zahvalnije, pa ko sta voli...
Ja uskoro pocinjem jedan projekat u drvetu.

ni meni se ne svidja.....Ova turbina napred odlicna fora,diode,takodje,ovi brusevi po limu takodje, ali ove crvene lampice ili prekidaci sta su Uzas,ovi crni spojevi uzas,I najvise od Svega CRNI plasticni DVDRW koji izgleda kao kad bi tenku stavio plasticne blatobrane ...

Verujem i siguran sam da je oduzelo dosta vremena i da je neunistivo , ali tih nekoliko zavrsnih detalja po meni unistavaju celokupan utisak

ni meni se ne svidja.....Ova turbina napred odlicna fora,diode,takodje,ovi brusevi po limu takodje, ali ove crvene lampice ili prekidaci sta su Uzas,ovi crni spojevi uzas,I najvise od Svega CRNI plasticni DVDRW koji izgleda kao kad bi tenku stavio plasticne blatobrane ...

Verujem i siguran sam da je oduzelo dosta vremena i da je neunistivo , ali tih nekoliko zavrsnih detalja po meni unistavaju celokupan utisak

Gde ga nadje, ima tred skoro godinu dana :D

:wave:

Nazad
Vrh Dno