Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sta :) fasciniraju me neki zenski likovi :D

lilith je glavna zlocja iz Supernatural serije, a glumi je fenomenalna slatka mala devojchica koja chesto govori - "what's the matter, dont you like to dip your hands in the blood and guts ? " :d

lilith je demon, prva zena adama, koja je proterana iz raja i rodila prvo dete djavolu

lilith je demon, prva zena adama, koja je proterana iz raja i rodila prvo dete djavolu

Uh, ovo je meni najzanimljiviji offtopic, koji nazalost moramo da prekinemo :)

ps - ima je u skoro svakoj religiji, ukljuchujuci i islam, i grchku mitologiju, bash je bila aktivna zena, i hvala na info-u, al znam ko je, samo sam napisao njenu trenutno najaktuelniju ulogu ;)

Digao sam uzbunu s onim ludakom! Nego, u pitanju je šala ili ne?

naravno da... ne

Meni Medo Brundo nije smesan, kao ni original.

A peek at the upcoming design documentary "Objectified", by Gary Hustwit, the director of "Helvetica". The trailer features the voices of Jonathan Ive, Andrew Blauvelt, Marc Newson, and Karim Rashid. The song is "I Like Van Halen Because My Sister Says They Are Cool" by El Ten Eleven.

http://www.youtube.com/watch?v=S9E2D2PaIcI

Ovo moram da odgledam. :)

Helvetiku isto preporuchujem za svakog ko iole ima veze za graf. dizajnom ili mu je isti interesantan.

Isti čovek je režirao "Helveticu". :)

Poslednja izmena:
Kako ne postoji?

v3ljrp.jpg

EDIT: da, nema High Definition, ima high quality.

Poslednja izmena:
Auu, pa Objectified je genijalan :) Inace ovo ima vise veze sa 'Product Design-om', sto je podjednako interesantno kao i graficki :)

Jedva cekam full dokumentarac.

Workspace has evolved! :D

[YOUTUBE]44gM75DysSg[/YOUTUBE]

Meni je ovo prvi klip koji sam odgledao sa Milanom :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno