Šta je novo?

Mirror's Edge

^ :D :D :d
Dobila upalu misica :D

Pa mnogo si je forsirao :-devil-:.

Instalirao kod ortaka, ima Ati 4870 512MB, i odmah poceo da kuka kad je video blagi pad fps-a, ima E6750@3GHz. Hebo te onaj (ja :D) ko ti preporucio Ati da kupis.
Ne secka mu igra, ali i ne igra na visokoj rezoluciju, ima 17", pa igra na 1280x1024 na max.
Nisam instalirao patch, podsetite me cemu bese sluzi ?

Poslednja izmena:
zato ces ti igrati blazing angels xxxx i fable xxxx jer si "mator" ;)

mislim priznaj lepo da si i gore pomenute igre igrao duze od ovoga ;)

nigde nisam rekao da nisu potrebni physx efekti ;) to jeste dodatni + ali nije kao da igra bez toga izgleda kao na medium/low
sto se eye candy look-a tice u cryostasis-u npr. physx efekti izgledaju 3x bolje od ovoga ;) na stranu to sto je igra vnogo :D sem pucanja stakla, papirici, "vetar" i tkanina nisu nista posebno cak sta vise rade na atiju (tj. cpu-u) bez fps drop-a ;) samo staklo pobrljavi
ionako cemo svi ovde na forumu manje vise "videti" koliko ce se igrati ME :smoke: ja potpisujem mnoooogo manje od fo3, fc2, gta 4 npr. (koje svi igraju iako ih pljuju )
jednostavno (po meni) igra nema nikakav replay value i kraj
dzaba physx i tvoja "bolja atmosfera" ;) ovo kad' predjes (a to je vrlo brzo) ide uninstall

A zasto uninstall kada predjes? Pa mozes da nastavis preko neta mirror. Takmicis se sa drugim ljudima, ali pod uslovom da imas original.

Sluzi da ne blokira igra kad radi fizika na nvidia graficke:D
Ej bre Zdravko Ati da valja ja bi ga kupio slusaj vuka staroggggggg

Ti da znas sta valja, ne bi uzeo Amd Athlon X2 ;).
Ne soli drugima pamet...

Pa mnogo si je forsirao :-devil-:.

Instalirao kod ortaka, ima Ati 4870 512MB, i odmah poceo da kuka kad je video blagi pad fps-a, ima E6750@3GHz. Hebo te onaj (ja :D) ko ti preporucio Ati da kupis.
Ne secka mu igra, ali i ne igra na visokoj rezoluciju, ima 17", pa igra na 1280x1024 na max.
Nisam instalirao patch, podsetite me cemu bese sluzi ?

Samo da dodam, da je igra instalirana na Visti x64.
Zasada mu ne blokira, pa mu patch onda i necu instalirati...

OT
Epa sad ga stvarano preteraste:
@ATI fans
cemu tolika sujeta sa vase strane?ispljuvaste sad physX samo zato sto ga vase kartice nemaju,zar je to toliko tesko da se prizna da je physX dobar i koristan "ficr".Sto toliko hejtujete,pobogu, pa pitanje je vremena kad cje to srediti i na vasim karticama,pa cjete ga onda hvaliti kako igre izgledaju realnije sa njim,nije posteno;)
@nVidia fans
vi nemojte palamuditi kako je to nezamenjiva opcija,ne vredi ziveti bez physXa ,physX je kave i sta ti ja znam vecj:D.Naravno da je bolje ako imas mogucjnost da igras sa "njim",ali ova igra(fokusiracju se samo na nju) izgleda fanstasticno i bez njega ,super radi i nista manje nije zanimljiva.

tako da smirite strasti u oba tabora ;)

Poslednja izmena:
NVIDIA® PhysX

Malo iz igre. U glavnoj ulozi mali zeleni 280+Ferrari

Poslednja izmena:
OT
Epa sad ga stvarano preteraste:
@ATI fans
cemu tolika sujeta sa vase strane?ispljuvaste sad physX samo zato sto ga vase kartice nemaju,zar je to toliko tesko da se prizna da je physX dobar i koristan "ficr".Sto toliko hejtujete,pobogu, pa pitanje je vremena kad cje to srediti i na vasim karticama,pa cjete ga onda hvaliti kako igre izgledaju realnije sa njim,nije posteno;)
@nVidia fans
vi nemojte palamuditi kako je to nezamenjiva opcija,ne vredi ziveti bez physXa ,physX je kave i sta ti ja znam vecj:D.Naravno da je bolje ako imas mogucjnost da igras sa "njim",ali ova igra(fokusiracju se samo na nju) izgleda fanstasticno i bez njega ,super radi i nista manje nije zanimljiva.

tako da smirite strasti u oba tabora ;)

Kad neko krene sa onakvom konstatacijom da je ATi PRODO, odnosno FAILOVAO samo zato sto nema par efekata vise koji apsolutno ne uticu na gameplay i sluze kao eye-candy, osecam se duznim da odgvorim na takvu glupost. K'o da cemo Mirror's Edge igrati 5 godina i odmah moram da kupim nVidiju da bih video kako se cepa cirada na zgradi? Da me ne razumete pogresno, Physx je odlicna stvar i bas mi je drago zbog nVidijevaca na forumu sto overhypeuju nesto sto ce biti slatko, ali i kratko. Dobice i ATi Physx jednog dana, pa onda cemo i mi moci da cepamo ciradu na zgradi. Steta sto to nece biti u Mirror's Edgeu :)

Nije da branim illidan-a ali mislim da se čudio 17" monitoru. Ipak ta konfiguracija "zaslužuje" veću dijagonalu.

Imam problem. Igra krece da sece jos od glavnog menija! Drajveri 181.20. Da li se jos nekom desavalo.

1.01 verzija sa Fixom!

Jao Gx-x, gx-x, koji si ti car, napravili vam staklo koje puca drugacije od konzolnih verzija i od Ati kartica da nadjete neko opravdanje u sebi za kupovinu GTX serije :D Inace to nema sanse nigde drugde da radi, a kamoli na konzolama :D ne kazu dzabe ovce su za sisanje...

ti mi nesto kazes, a imas konzolu. Kako te nije blam? :) Ko je veca ovca, ja ili ti? Tri puta razmisli pre nego sto mi odgovoris ;)
Nemama ja nista protiv atija, voleo bi da i ati prihvati igru pa da u svim igrama uzivamo u ovako sjajnim efektima i grafici. Medjutim, sujeta je problem, ati ima svoju verziju svega ovoga (koja nikada nece zaviveti jer nvidia ima vise para) i oni nikada nece prihvatiti physX iako moze da radi bez po problema. NA gubitku su korisnici, a ne kompanija. Dokazano je da ati moze to da radi ali iz inata ta kompanija nece to da dopusti. Ko je tu majmun? Pa korisnici koji hvalospeve sad vec pevaju, a njihova omiljena kompanija nece da im da - nece! Jel bi ti bio zadovoljan? Uostalom, sto ja tebe pitam bilo sta, ti si ovde samo troll konzolas...Ti nikad nisi hteo da das pare za PC upgrade, kupio si konzolu i posisao svu pamet sveta, kao i ostali konzolasi. Shvati da to vecinu nas ne interesuje i da pare nisu problem ;)

Poslednja izmena:
Imam problem. Igra krece da sece jos od glavnog menija! Drajveri 181.20. Da li se jos nekom desavalo.

1.01 verzija sa Fixom!
stavi ti lepo beta 181.22,ja sam stvarno primetio poboljsanje,po najvise kada je physX ukljucen ;)

ti mi nesto kazes, a imas konzolu. Kako te nije blam? :) Ko je veca ovca, ja ili ti? Tri puta razmisli pre nego sto mi odgovoris ;)

Hahah :D pa ja ti odgovaram zato sto zesce lupas kao "ovo fensi staklo samo meni sa GTX moze da radi, nema sanse na Ati-ju, a pogotovo na konzolama" ili sta si vec rekao... Cell ne bi mogao da proracuna to staklo? :D UT3 engine iz 2000-e, nemoj me zaebavati..

Nemama ja nista protiv atija, voleo bi da i ati prihvati igru pa da u svim igrama uzivamo u ovako sjajnim efektima i grafici. Medjutim, sujeta je problem, ati ima svoju verziju svega ovoga (koja nikada nece zaviveti jer nvidia ima vise para) i oni nikada nece prihvatiti physX iako moze da radi bez po problema. NA gubitku su korisnici, a ne kompanija. Dokazano je da ati moze to da radi ali iz inata ta kompanija nece to da dopusti. Ko je tu majmun? Pa korisnici koji hvalospeve sad vec pevaju, a njihova omiljena kompanija nece da im da - nece! Jel bi ti bio zadovoljan? Uostalom, sto ja tebe pitam bilo sta, ti si ovde samo troll konzolas...Ti nikad nisi hteo da das pare za PC upgrade, kupio si konzolu i posisao svu pamet sveta, kao i ostali konzolasi. Shvati da to vecinu nas ne interesuje i da pare nisu problem ;)
bilo bi fizike i na atiju da se i dalje zove ageia physx

Verovatno ako zabodes ageiu zajedno sa ati-em dobices hw fiziku, ali ce biti sporija od CPU verzije jer ageia hw je uzasno spor za danasnje potrebe.

bilo bi fizike i na atiju da se i dalje zove ageia physx

Ne bi, već bi za to morao da doplatiš još 150-200e za dodatnu karticu od ageia-e, kao što je bilo potrebno ranije (dok ih nije kupila nvidia) da bi video physx na GRAW2, dodatnim mapama za UT3... A ovako nema potrebe za kupovinom dodatne karte, već se dobije kao gratis...

Chapter 7.
Jos od chaptera 4 igram sa 181.20+ fix. Iskljucena Physx opcija u igri i sve tece kao sto treba.
Nema usporenja ili smrzavanja.

Za sada sam zadovoljan igrom.

Medjutim, sujeta je problem, ati ima svoju verziju svega ovoga (koja nikada nece zaviveti jer nvidia ima vise para) i oni nikada nece prihvatiti physX iako moze da radi bez po problema. NA gubitku su korisnici, a ne kompanija. Dokazano je da ati moze to da radi ali iz inata ta kompanija nece to da dopusti. Ko je tu majmun? Pa korisnici koji hvalospeve sad vec pevaju, a njihova omiljena kompanija nece da im da - nece! Jel bi ti bio zadovoljan?
Koji si ti car...samo je sujeta problem i neki likovi iz Atija su ljuti što se Nvidia prva dosetila pa kažnjava korisnike time što im ne daje ove efekte...? :trust:

Royalty, čoveče! Dadžbine! Taksa na korišćenje toga! U prevodu - pare moraju da se daju za to! Ne možeš ti da koristiš tehnologiju koja je u vlasništvu druge kompanije u istovetnom obliku a da za to ne daš keš. Kapiraš li? Nije ovde problem što tu postoji neka tehnologija koju neke zle gazde Atija neće da implementiraju, već što bi morali da plaćaju 2, 5, 10 ili koliko već dolara (to određuje onaj ko je vlasnik tehnologije, u ovom slučaju Nvidia) po proizvodu koji tu tehnologiju koristi, odnosno po prodatoj kartici.

To sve, naravno, pod uslovom da Nvidia uopšte bude raspoložena da to dozvoli, jer ona jednostavno može da kaže "go frak yourselves, to je naša ekskluziva". Dakle, zašto bi Ati plaćao Nvidiji, svom direktnom konkurentu za korišćenje ove tehnologije? Imaju izbor - da finansiraju svog direktnog konkurenta i dozvole da im ovaj utiče na formiranje cene završnog proizvoda kroz određivanje koliko će da plate po svakoj kartici za podršku za tehnologiju koja se koristi u 5 igara, ili da probaju da smisle nešto slično i na duže staze promovišu svoj standard dok se ovakvi efekti ne rašire.

No, lakše je lupiti da postoje neke mrzovoljne čike koje mrze svoje korisnike. Jok, stvar je vrlo prosta - tehnologija je u vlasništvu Nvidije i ko god hoće da je koristi, mora da im plati. Alternativno, može da smisli nešto svoje. Ako hoćeš da pljuješ Ati, pljuj ih što do sada nisu osmislili alternativni mehanizam, eventualno zašto se nisu dosetili da kupe firmu Ageia (a kako bi, kada nemaju pare, a Nvidia ih je bila puna kao brod), a ne zašto danas ne uzmu i ubace to u svoje kartice, pa da gejmerčići budu srećni.

Uostalom, sto ja tebe pitam bilo sta, ti si ovde samo troll konzolas...Ti nikad nisi hteo da das pare za PC upgrade, kupio si konzolu i posisao svu pamet sveta, kao i ostali konzolasi. Shvati da to vecinu nas ne interesuje i da pare nisu problem ;)
Yeah, yeah....a ti si posisao pamet igranjem Fable-a, Devil May Cry-a, prethodnih 5 NFS-ova i Juiced-a 1 i 2, kao i ostali ostrašćeni borci za PC slobodu. Dobro, makar si priznao da je grafika No. 1, a ne gejmplej, kao i svoj deci kojima kupe PC da se igraju u prve 3-4 godine korišćenja kompa.

I meni se igra zakuca kada je ukljucen Physx @ 181.22!!!

Po hiljaditi put...ako vam se igra zakucava sa physx na ON, znaci da niste patchovali igru na 1.01...ili mozda jeste, ali vam nije dobar....*BEEP*

Drajver 181.22 BETA je preporucljiv i za ovu igru i za fallout3 i jednostavno je BOLJI od prethodnog whql...

Kod mene sve radi kako treba V1.01, drajveri 181.20 igra leti sa 60 FPS, naravno PhisiX ON, igra i efekti su ludilo. Citam ovde i cudim se ljudima koji sa GTX280 iskljucuju fiziku. Bez fizike je nemojte ni igrati.

Ja ponovo poceh da prelazim igru ,ovaj put na hard:D i stigoh do pola igre za 2h

ako bi neko bio ljubazan ko je presao vec igru, da mi u jednoj recenici objasni o cemu se radi u igri. odgledao sam neke trejlere i 1. utisak mi je da je igra poprilicno glupa simulacija parkura. ima li neka prica i kakva je atmosfera? grafika mi deluje sterilno, boje su isprane i sve je nekako kockasto. i sada neko sa ATI kartom treba da cupa kosu sto nema zastavica koje se vijore?! da mi fali fizika u Mafiji 2 ili novom Splinter Cell-u pa jos da zaista budem u iskusenju da kupim nvidiu, ali ovako...to i onaj Cryostasis koji se svidja jednom i po coveku. nije flame, ali ako nvidia hoce da ozbiljnije zaigra na PhysX kartu morace da izbaci neki AAA naslov koji ga podrzava, a ne neke u najboljem slucaju proseke...

Ne mogu a da ne kazem da sam impresioniram tvojim postom, Chinaski:D

Dakle FarCry 2 ti je odlican, a ovu igru kritikujes jer ima isprane boje (OMG LMAO WTF ROFL...itd itd) i brines se da li igra ima pricu i atmosferu :D:D:D

Pa eve da ti ka'em odma, pored toga sto ova igra ima apsolutno fantastican vizuelni smek i boje su sve drugo osim da su isprane, prica je mali krimic smesten u antiutopijsko okruzenje.Ima zaplet, ima likove, i ima radnju...tj, sve ono sto FC2 nema:d

zar sam rekao da je odlican? pre sam rekao vrlo dobar. no dobro, nije tema o FC2, a tebi hvala za info oko price :)

Nazad
Vrh Dno