Šta je novo?

Ode EIDOS?

Ufff... Kako će li se ovo odraziti na izlazak DeusEX-a 3? Sigurno loše... 🙁

Neznam za deush ex ali se nadam da ce tomb raider fransiza konacno da se okonca, smorili su vishe!

Tako im i treba kad su se posvađali sa Quantic Dreamsom.... pre skoro deceniju 😀

A inače, eidos, ubisoft, ea, activision... neko tu vidi neku razliku 🙂? To ko da si reko ford, crysler ili gm... sve pršti od kvaliteta 😀

Poslednja izmena:
A inače, eidos, ubisoft, ea, activision... neko tu vidi neku razliku 🙂? To ko da si reko ford, crysler ili gm... sve pršti od kvaliteta 😀
Korveta je Korveta, bato... 😉 Nemoj Deus EX-a da mi diraš. :smash: 😀

Zauvek ću se sećati Commandosa i Hitmana. Normalno je da će da propadnu kad prestali da razvijaju te igre 🙂

Sve, samo ne EA?!

Ako ih uzme EA scenario je sledeci :

Agent 47 postaje rambo
Lara postaje ocajna domacica
Deus Ex postaje Ironman

Resistance is futile :wall:

Ako ih uzme EA scenario je sledeci :

Agent 47 postaje rambo
Lara postaje ocajna domacica
Deus Ex postaje Ironman

Resistance is futile :wall:

ovo ide u sig 😀.

Moramo da se naviknemo da vise nece biti dobrih igara vec samo "kapitalistickih" :zgran:

Ako biramo medju EA i Ubisoftom, neka bude Ubisoft - ipak su malo bolji.

Nebi me zacudilo da Edios kupi Bitmap Brothers iz Engleske,
😀

Poslednja izmena:
ja sam zadivljen kako svi pljuju po EA i Ubiju a pikaju njihove igre sve u 16...

...80x1050, kao Mirror's Edge 🙂

Kao sto je rekao hejvule, ne bi me cudilo da vaskrsne neki Hitman koji sve zivo ubija..

Zauvek ću se sećati Commandosa i Hitmana. Normalno je da će da propadnu kad prestali da razvijaju te igre 🙂

Hitmena ne razvija eidos nego IO interactive, i to sto je propao Eidos samo znaci da ce umesto Eidos na kutiju da zalepe neki drugi znak

Poslednja izmena:
steta za eidos.
e sad, kad ih neko preuzme mozda im igre budu josh bolje (moguca svetla strana price).

Da li neko zna sta je Eidos radio, tj. sta je radio, pre nego sto je poceo da pravi igre? :angel:

EDIT:
bez veze, sad sam video da pise i na wikipediji 🙂 - pocetkom 90tih su napravili sistem za nelinearnu montazu baziran oko Acorn racunara, pre nego sto su poceli da prave igre 😉

steta, bar polovina igara koje sam igrao i voleo u poslednjih 10 godina su potpisane od strane Eidosa... 🙁 a sa druge strane oni su pokupovali gomilu izdavackih/razvojnih kuca iz vremena Atarija i Amige: Domark, US Gold, Core Design, ....

Poslednja izmena:
Ubisoft najmanje volim od svih...,)

Nazad
Vrh Dno