Šta je novo?

Problem sa tv-karticom (Leadtek WinFast TV Pro II)

Pretpostavjam da sliku imas?
Mozda ti je format zvuka podesen na neki Nicam/Stereo ili nesto slicno nekompatibilno sa nasim standardom.

Da sliku imam...zvuk moze biti : nicam/stereo/mono ne radi ni jedno od ovih podesavanja :|

Na daljinskom pritisnes MENU i odmah zatim PC/TV nekoliko puta dok ne dobijes cist zvuk (A2 BG).

Pozdrav

ae da ne otvaram novu temu kad se vec radi o slicnoj stvari

elem, danas sam kupio TV-card PCI FM+ Teletext, 10bit, Winfast TV2000XP Expert i trenutno je ne koristim za gledanje TVa nego za slusanje FMa. ali, problem je u tome sto jednostavno softver nece da radi...
kad preko sound forge-a snimam radio program (dok je aplikacija koju sam dobio uz karticu aktivna) normalno snimim zvuk i mogu kasnije da ga pustim.
ali nikako ne mogu softver da podesim lepo da pusta uzivo (kao sto bi i trebalo).
podesim u opcijama na AUDIO input i line in ali kad god ponovo ukljucim program default input se premesti na DIGITAL input (sam od sebe) a od zvuka ni sum :)
jel neko ima neki savet???
drug mi rece da rusim sistem i da ce onda sve lepo "sesti na mesto"...
jel to jedino resenje?

Nisi ti tu nesto dobro podesio ni ulaze ni izlaze , a ni drajvere za doticnu karticu.Inace ja koristim divere koji nose naziv: WinFastPVR2_2.0.2.14 Windows XP

sad sam pogledao u device manager-u, tamo pise da je verzija drajvera 4.0.107.3210

kad god podesim na pravi ulaz (koji mi radi kada koristim sound forge) on ga pri sledecem restartovnju programa vrati na drugi (digitalni) ulaz...

probao sam da reinstaliram karticu, ali nista. skinuo sam i noviju verziju programa, opet - nista.

nisam nista podesavao u softveru za gledanje tv-a (ovo je sve u softveru za FM), ne znam da li mozda to ima nekakve veze?

da ne nacinjem novu temu...
sa ovom karticom mozes da snimis na racunar program s tv-a ?

Nazad
Vrh Dno