Šta je novo?

Star Wars Next Gen ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se za atmosferu,deluje sjajno,ali cinjenica je da Crysis izgleda bolje.I ako Crytek kaze da ne moze da radi na PS3 a da igleda kao na PC,pa sta mislis da lazu ne kapiram?

Ne osporavam predobru tehnicku izvedbu Crysis-a, ali me bez preterivanja ne odusevljava atmosfera i gameplay, ne razlikuje se od prvobitnog Far Cry-a osim sto mozes da skaces vise i da trcis ubrzano.. Kretanje protivnika i tvojih saboraca izgleda kao od pre 5 godina... Pogledaj kretanje u KZ2, tako nesto ocekujes od next-gen naslova... Sto se tice Krize na PS3, ovih dana bas kruze neke glasine da ce upravo on biti uradjen za PS3 (ne neka druga fransiza od Crytek-a) i da ce imati neke dodatne stvari, ne lozim zaista, to je navodno pisalo u proslom OPM magazinu ali nisu otkrili nista vise, mrzi me sad da trazim idem da spavam, bacicu link sutra sa posla ako nadjem. Samo kazem, odkud oni znaju da li moze ili ne moze ako nisu prostudirali PS3? Tek sredinom ove godine su stavili konkurs za PS3 programere na sajt...

Ne osporavam predobru tehnicku izvedbu Crysis-a, ali me bez preterivanja ne odusevljava atmosfera i gameplay, ne razlikuje se od prvobitnog Far Cry-a osim sto mozes da skaces vise i da trcis ubrzano.. Kretanje protivnika i tvojih saboraca izgleda kao od pre 5 godina... Pogledaj kretanje u KZ2, tako nesto ocekujes od next-gen naslova... Sto se tice Krize na PS3, ovih dana bas kruze neke glasine da ce upravo on biti uradjen za PS3 (ne neka druga fransiza od Crytek-a) i da ce imati neke dodatne stvari, ne lozim zaista, to je navodno pisalo u proslom OPM magazinu ali nisu otkrili nista vise, mrzi me sad da trazim idem da spavam, bacicu link sutra sa posla ako nadjem. Samo kazem, odkud oni znaju da li moze ili ne moze ako nisu prostudirali PS3? Tek sredinom ove godine su stavili konkurs za PS3 programere na sajt...

Malo malo, pa to next-gen kretanje by Driver...i to sve od ljudi koji su u zivotu presli 2 fps-a u najboljem slucaju :D

Batali tu zvaku, kretanje ljudi u Crysis-u je definisano raznim stvarima, od IK postavki do terena po kojim se likovi krecu.
Ako ovo ne spada u next-gen, onda ne znam sta spada...
http://www.youtube.com/watch?v=GTImEnx1to8

NE MOZE SE POREDITI skript fest igra (kao sto je CoD4, i kao sto ce biti KZ2) i Crysis, tj sandbox igra sa otvorenim nivoima i nelinearnim kretanjem.A povrh svega, bullshotova na sve strane, kao i obicno...slike, slike, hype, hype, a kad igra izadje, ostane samo wooow poklic fanboyeva.

@Boris Lozac
hehehe porediti KZ2 i Crysis.
Pogni svoju glavu u sramu dečače i odradi 200 očenaša i 300 zdravomarija :D.
Ovo ti je ko kad neko sluša narodnjake a ti pokušavaš da ga ubediš kako je bolja klasična muzika a on ti kaže kako je to dosadno i bezveze jer on jednostavno nema tu mogućnost percepcije i razumevanja ma koliko to bilo očigledno. I onda, ipak u nekoj vrsti humane želje, ti se sav upljujes da mu objasnis da to NIJE tako, a onda ti on odgovori nesto u smislu: 'Ma, nisi ti čuo onu stvar Miki Mikili od Ciki':p i jednostavno jednim udarcem pobije sve tvoje argumente. Evo ja, na primer, sta cu, sad se stvarno predajem i reci cu da si u totalno u pravu:D Humanost je ipak težak poso...;)

Smaraci ste, izneo sam vam neke zanimljive teorije za razmisljanje a vi menjate temu...
Nabrojte mi neke PC igre zbog kojih mi se isplati da svake godine dajem po 100-150 evra za promenu graficke, slobodno u buducnost gledajte.. Ako gledamo najkvalitetnije igre koje PC nudi sada i u buducnosti, to su Blizzard-ove igre, za koje ne treba jaka masina.. Onda je tu cuveni Crysis, zbog kog mozete da opravdate ukucanima kupovinu graficke od 200-250 evra (ne smarajte sa 4850, to je sad, kad je tek izasao, ljudi su kupovali najskuplje graficke da bi ga igrali u punom sjaju), mozete pokazati na te divne kamencice i govoriti sebi kako je bilo vredno dati skoro celu platu (ili dzeparac) na to..
Gledajmo dalje, pitanje je da li ce biti Crysis 2, jer Crytek pocinje da radi multiplatforme, sta je jos preostalo? Koliko ima programerskih kuca koje su spremne da daju sve od sebe i rade PC ekskluzivu 3, 4 godine i uloze ogromne sume novca da bi im se vratilo mizernom prodajom originala? To je jako rizican projekat, koliko bi Rockstar zaradio da je GTA IV bio PC ekskluziva? Ne bi imali da isplate ni lika koji je davao glas Niku Belicu... to je surova realnost... Piraterije na xbox-u ima, bice je sigurno i na PS3, ali to nije u tolikoj meri kao na PC-u, ne zna svaki klinac sa xbox-om sta su torrenti, dok je razmisljanje programera da ko koristi PC automatski se smatra dovoljno iskusnim da zna da skine torrent i krekuje igru, nisu ovo moje reci...
Pogledajte prodaju FIFE 09, druga najprodavanija igra za PS3 posle GTA IV, 40 % ukupne prodaje su PS3 verzije, 20 % X360, 10 % PS2, 10 % PSP (ili Wii nisam siguran), PC se ni ne pominje, samo budite realni...

Poslednja izmena:
Pa već su najavili da su počeli rad na Crysis 2, i još napomenuli da će biti triologija nemaš brige :smash:
Meni se čini da si ti jedini koji ovde pokušava da opravda svoju investiciju, jer si po sopstvenom priznanju odigrao sad nisam baš siguran da li dve ili tri igre na PS3 (koje su te izašle tih 150e), e to se već zove promašena investicija ;)

PS3 i jak PC su ubitačna konbinacija, ali samo sa PS3 nema leba od igranja :)

A tražio si da ti nabrojim igre:

Tom Clancy's HAWX
Fallout 3
NBA 2k9
Left 4 Dead
Project Origin
Gothic 3: Forsaken Gods
Call of Duty: World at War
Call of Duty 6
Prince of Persia 3
Far Cry 2
Bioshock 2
Warhammer 40.000: Dawn of War 2
Alpha Protocol
StarCraft II
Aliens vs Predator 3
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
DOOM IV
Mafia 2
Diablo III
Ferrari Project
Saints Raw 2
Mass Effect 2
Mass Effect 3
Gothic 4
C&C: Red Alert 3
Gears of War 2
GTA IV
Rage
Aliens VS Predator 3
Risen
Ferrari Project
Splinter Cell: Convinction
Brothers in Arms: Hell's Highway
Battlefield 3
Rise of Argonauts
Empire: Total War
Silent Hill: Homecoming
Resident Evil 5

Ovo sve izazi u sledećih godinu dana i sem Left4dead i NBA2k9 sve ostalo će biti gusarske kopije ;) I mislim da vredi tih 150-200e godišnje za novu grafičku.... A uvek se usput pojave igre koje iznenede poput Witchera i na primer sada King´s Bounty The Legend-a i Civilization IV: Colonization-a...

A te 3-4 PS3 eskluzive se mogu odigrati i 2010/11. za mnogo manje para, neće nikud pobeći...

Poslednja izmena:
Meni se čini da si ti jedini koji ovde pokušava da opravda svoju investiciju, jer si po sopstvenom priznanju odigrao sad nisam baš siguran da li dve ili tri igre na PS3 (koje su te izašle tih 150e), e to se već zove promašena investicija ;)

150 evra :) GTA IV sam uzeo zajedno sa PS3, i ispao je oko 3000 zbog te varijante, Uncharted uzeo polovan za 2000 i Wipeout HD za 400 dinara ;) Sledeci su PES i LBP i dovoljno mi do Killzone 2...
Ne opravdavam nista, pogresno me shvatate, moja poenta je da za 6, 7, 8 godina igranja na PC-u se iskesira oko 1500 evra i vise (ma za neke dosta vise) da racunamo da je neko 2000-e uzeo jak PC, koliko je mogao da ga plati bez monitora, 600 evra, vise? Recimo da je 600, kroz koliko je upgrade-ova morao da prodje do sada, do 2009-e? Da bi ispratio sve sto njegovi drugari igraju? Racunaj molim te.. Ja, koji nisam pasionirani gamer i ne igram sve zivo, sam prosao kroz 3 cele konfiguracije od 2000-e, prvo Duron konfa, pa Barton neke 2004-e, pa onda ova iz potpisa pocetkom 2008-e.. koliko je to kinte? Dakle, onaj koji prati sve trendove i uvek uzima najnovije, koliko potrosi, dve tri hiljade evra za 7, 8 godina...
Pa onda promene tehnologija, novi Direct X-evi, zamazivanje ociju, neko sa 7900 grafickom za koju je dao boze sacuvaj para, sada mora da je menja zbog novih sejdera i gluposti, mislim ne mora, ali on ce to uraditi, to je nekom strast i ja to kapiram, ali realno, da li je to normalno? Sta ce on to igrati a da je vredno tolikog novca, a onda prosipa price kako su originali za budale i zasto bi on uzimao originale.. Jeli Crysis zaista bio vredan da neko uzme SLI graficke u vrednosti od 500-600 evra, da li je to najbolja igra koju ste igrali u zivotu? Da li je taj sto je dao tolike novce na grafiku imao duplo bolje iskustvo od onih koji su igrali na losijem hardveru, igrao je drugaciju igru, sta?
Malo smo rasirili topic mada ima sve veze sa prvobitnom temom, rekao sam vise nego sto sam hteo i ko hoce da shvati shvatice..

@Rama
Ma druže, ne vredi da mu govoris, to je sve očigledno, i svi to znamo, nego covek u svojoj ogorčenosti i greškama, nekad ne želi da prizna istinu. A istina je da smo svi mi u povezani na mashine i u stvari spavamo a vanzemaljci se hrane nama, KRAJ SVETA SE BLIŽI, KAŽEM VAM:D
Anyway, ubitačna kombinacija je 500w rms-a,vrhunska bezicna tastatura, mis, postolje preko krila, HDTV i jak PC;) gde konzola može samo da se sakrije u mraku i cheka da opasnost prodje. Ne trče burazerovi klinci kod mene kući džaba i pored 'famozne' ps3 konzole koju poseduju. Razlika je ZNAČI .... ma ,opet ponavljam, consoles are getting old.

Brate super su ti komentari, ja se trudim da obrazlozim ono sto pricam i znam da shvatas o cemu pricam, nego negiras.. Do ozbiljnijih komentara, over and out.. :wave:

kao sto ti nisi platio svaku igru 50 ili 100e, tako ni vecina nas ne kupuje graficke od 600e. A pri menjanju graficke takodje imamo i onu koju menjamo da prodamo tako da to nije 200e troska vec uglavnom manje od 100e jednom u pola godine-godinu dana. Ti toliko das na naslove za PS3. Ne vidim problem. Svakako bi na nesto potrosio te pare tako da...

Poslednja izmena:
Naravno da samo negiram, jer posle svakog mog negiranja koje se sastoji iz uopštene izjave, pojavi se post sa jos nekoliko njih koji daju TOTALNO tačne i obrazložene komentare koji zaista imaju smisla i opravdavaju moje negiranje. A mi jadna manjina kako ti reče 'smarača' se 'borimo' protiv tvoje 'većine' . Mislim, treba da se okrenes iza na ovom postu i videces da nema nikoga u tvome 'redu', sto bi opet, bar mene, nateralo da preispitam svoje izjave. pozz druže i bez ljutnje :wave:

Kakva demagogija ovde može da se pročita, da to boli. Mislim da ipak najbolje prolaze oni kojima baba iz Kanade donese sve što požele, pa im je trošak sveden samo na električnu energiju. Ili oni koji se šlepaju kod ortaka koji je kupio sve što je potrebno za ugodno igranje, pa je taj trošak onda sveden na zero status, još bude počašćen čipsom i pivom pride, tako da je kad bolje razmislim, čak i profitirao. Kada poredite nešto, poredite to u normalnim uslovima, a ne varijante i varijantice.

Neozbiljni ste...

pozz druže i bez ljutnje :wave:

Naravno, ko se naljuti na internetu uvalim mu kru*i :d :p Samo kazem da su ti neozbiljni komentari, mislim nisi mlad, i razumes se u PC hardver i znam sto posto da razumes sta sam hteo da kazem.. Mislim 4850 "ugazila" konzole, zvucis kao 15-ogodisnjak :) Reci sta nije tacno iz moja predhodna dva posta..

ma svima bi' vam po jednu 'rambo' konzolu dao, pa da vidis sta su igre. Niste ni za commodore :whip: :D

Ma te konzole su jedno veeliko sra...izvinjavam se, nisam mogao da odolim :-devil-:

A sto se tice Stara Wareza, ja se vishe radujem igrama koje izadju iz Lucas Artsove radionice. Posle odusevljenja DF2: Jedi Knight-om (sta cu SW sam fanatik i bila mi je bolja i od Kvake 2) dosao je Phantom Menace (arkadni da ne kazem konzolicarski shit od igre), pa onda dugo ocekivani JK2 (nije me odusevio kao kec a ljudi su ga dizali u nebesa jer nisu igrali keca :d) pa Jedi Academy (jos gori od JK2). Onda stize svetlo na kraju tunela, SW igra sa najboljom pricom do sada, SW KotOR. Pao sam na dupe tada. I onda KotOR2 koji je meh. A ovaj novi SW game pratim dosta dugo i nije mi se cinio kao nesto extra. Fina igra, ali osim zezanja sa silom nema tu mnogo cega jos.

A sto se tice upgradeova, ja vishe ne dam od 60 eurona za grafiku. Imam 3650 i igram ono sto mi se dopada (U3 , BioShock, Colonization, King's Bounty, ovaj novi RPG slash kick, neke tamo MMO-ove i to je to). Crajzbisi i Stinkeri me ne in-te-resuju. A specijalno za FO3 kupujem 3850 ako nadjem onaj od 60 evrona. Ako nadjem 3850 za te pare i za 6 ili 9 meseci ga prodam za 30 i dodam jos tolko dobicu duplo brzu stvar. To se zove usteda a sve moze da se igra (osim igara sto prave *****i i megalomanijaci). Imam ja i za 4870X2 al bre necu da im dam (pa da ga prodajem za 120 za 6 meseci, neka hvala). To bi bilo gore nego da dam Soniju 60 evrona za neki tamo Lair ili neki slican krsh :p

Poslednja izmena:
@Borise
Ja sam na mašinu iz potpisa potrošio nekih 400e (pre gotovo 9 meseci) plus pare koje sam dobio za prodaju delova više od 3 godine stare konfe, kojoj u te tri godine ništa nije menjano sem grafike, negde na polovini života te konfe koju sam tada doplatio 120e. (U suštini sad sam promenio procesor, grafiku, matičnu i memoriju, a sve ostalo zadržao, čak me i matoro napajanje od 400w dovoljno služi)

Na ovoj neću ništa menjati u sledećih godinu dana sem grafike i možda u neko dogledno vreme C2Q, kada nativni na 3 GHz budu recimo nekih 150e... Tako da nije baš tako kako kažeš...
Ne znam otkud ti tih 1500e, za te pare možeš da uguraš i dve GTx280 u SLI.
Znači na svake 3 godine dovoljno je da uložiš 400-500e + pare koje dobiješ za matoru konfu, i još u međuperiodu dodaš nekih 200e (plus pare koje dobiješ za komponente koje prodaješ) i to je dovoljno za uživanje u gotovo svim igrama na nativnoj rezoluciji i max postavkama na max postavkama ;) A to sve zajedno je nekih 250e godišnje, što za igranje na visokom nivou u opšte nisu velike pare :)

Poslednja izmena:
A to sve zajedno je nekih 250e godišnje, što za igranje na visokom nivou u opšte nisu velike pare :)

A sta sam ja rekao :), za 6, 7 godina igranja na PC-u ti treba preko 1500 evra.. Pitanje je sta je kome prioritet i gde vidi bolje igre, ja ne vidim one koje me interesuju na PC-u u bliskoj ili daljoj buducnosti, onu koju ja igram (vozim) na PC-u zadovoljava i dosta losija graficka od ove moje..

^ I zato si ti samo u godini dana pukao bar 1000e na tu konfu iz potpisa i PS3 (moj budžet za 4 godine), na 8600GT se nećeš baš naigrati, a na PS3 uživaš u 3 igre i demoima, a od te tri igre ja jednu dobijam 4 free za mese dana i imaću bolju doživljaj nego ti na PS3 :)

Poslednja izmena:
Pravi si troler, majkemi ;) PS3 ekskluzive neces sigurno dobijati posle mesec dana ;) A one su takve da sam bukvalno za svaku ponaosob bio spreman da uzmem PS3. God of War 3 sam odmah znao da ce morati da padne PS3 zbog njega, koliko god kostao, pa sam onda video LBP, takodje ista reakcija, pa Killzone 2, Wipeout, da ne nabrajam dalje kao ti, ima ih tu jos podosta koje su, po meni, vredne PS3-a a da nijedna druga ne izadje.. U tome je poenta, ne moram se dr*ati sa hardverom svaki godinu dana, imacu sve multiplatforme kao ti, ponuda ekskluziva je bez preterivanja 5 puta bolja.. a komentar da imas mnogo bolji dozivlja na PC-u je za podsmeh, sta ti znaci to majketi, ni sam ne znas :) Ako mislis na rezoluciju, onda EL OU EL (sto bi rekao Molder ;) )

Ko je jaci od vas dvojice? :-devil-:
Ta rasprava moze da traje u nedogled ocigledno. Otvorite vi bolje novu temu "Mnogo para, malo muzike" :D
Realno nikad ne bih pazario ps3, uvek bih izdvojio sumu za komp, al cinjenica je da je uzasno dobra sprava za igranje. Sve igre rade glatko, lete. Nema dr***a oko drivera/pathova/crackova... sto bi reko moj ortak 'ubacis disk i igras'. Ko voli nek izvoli ;)

Nećeš imate sve multiplatforme, pošto nećeš moći sve da ih platiš. A kao što sam rekao Sony eskluzive neče nikud pobeći, kad zahladni iznajmiću PS3 na dve nedelje i preći MGS4 i možda još jednu igru, tako sam prešao i MGS3 i God of War na PS2, a tek sam ga kasnije kupio, takav će slučaj biti i sad. To mi je mnogo jeftinija kombinacija... U NS ima ljudi koji za male pare iznajmljiju PS3 sa sve dostavom na kućnu adresu. Veruj mi neće mi ništa pobeći...

Ako bih hteo da se zabavim pre bi uzeo wii nego ps3...

Ko je jaci od vas dvojice? :-devil-:
Ta rasprava moze da traje u nedogled ocigledno. Otvorite vi bolje novu temu "Mnogo para, malo muzike" :D

JA sam lepo predložio na prošloj strani da se smire strasti, al mene niko ne sluša ,)

Poslednja izmena:
Nećeš imate sve multiplatforme, pošto nećeš moći sve da ih platiš.

:) Pa ne zelim ih sve ni dzabe, rekao sam to vec 5 puta, uzimam samo one koje su must-have, to da li je nesto ekskluziva ili ne nije bitno, samo se potrefilo da su sve one koje mene zanimaju na PS3... Mafiu II recimo uzimam obavezno, u svakom slucaju sad skrecemo sa teme, koja je ionako offtopic, ali bar ima zanimljivih stvari za procitati... ;)

:) Pa ne zelim ih sve ni dzabe, rekao sam to vec 5 puta, uzimam samo one koje su must-have, to da li je nesto ekskluziva ili ne nije bitno, samo se potrefilo da su sve one koje mene zanimaju na PS3... Mafiu II recimo uzimam obavezno, u svakom slucaju sad skrecemo sa teme, koja je ionako offtopic, ali bar ima zanimljivih stvari za procitati... ;)

Apsolutno se slažem ;)
Pošto next gen Star Wars ne postoji, od ove teme se nije ni moglo očekivati nešto bolje :)

Ali budu realan pa priznaj da ce Mafia 2 biti bolje iskustvi na PC isto vazi i za GTA 4.Nemoja da se ljutis ali fanboy si i nisi objektivan,nemoj ovo da shavtis kao uvredu,prijateljski diskutujemo :) Znam o cemu prican jel imam i PC i PS3 i oba su povezana na HDTV.:)

Poslednja izmena:
@Boris lozac
Paa dobro ajd sad nisam ni ja tolko mator al blizim se sve vise 30-toj:D
Ali sustina je da TRENUTNO (pa sve do sledeće gen konzola) možeš sa nekom zaista PROSEČNOM konfom da imas BOLJIi doživljaj igranja nego na konzoli za slične pare, plus sto jos neki tamo klinac može i da dosta toga nauci.
Uvek ces, ipak, vise spoznati i saznati ako procitas neku knjigu, nego ako jednostavno samo pogledas film, jel?. Konzole su upravo to, jedan popcorn blockbuster movie a pc je nesto sto ce uvek davati opcije svojom neograničenom fleksibilnšću, upotrebom i potencijalom.
A svaki put kada bi se prosečan pc izjednačio u mogućnostima sa pomenutom(i sa matorim ps1 i ps2) jednostavno je imalo jos manje smisla davati pare na konzolu, koju je izgleda,ovaj put, bilo najbolje uzeti u trenutku kada je izašla(mislim na PS3). Sve je manji jaz 'trošenja' tehnologije između dve generacije čak i kod konzola, mislim sta je proslo 2 god. i ps3 je prestigla mainstream konfiguracija, a ranije je to bilo i do 5 god.
E sad, uzimajući u obzir da konzole diktiraju gaming industriju, PC hardversku a igre na konzolli sigurno nece postajati lepse ni zahtevnije, dolazi se do gore pomenutog zakljucka. Dakle pc-u ce ostati portovane igre sa po kojim dodatim efektima i po koja ekskluziva sve do izlaska nove generacije. I sto bi rekli glupi Ameri: And you can take that to the bank:d.
E sad kad uzmem i blue ray po mom misljenju mogu da izbace i ps3 emulator, pa da mogu da biram između njega i eventualnog čekanja porta :D (sala mala). Hmm... a mozda je vec i izasao... Enyone?:d

Ali budu realan pa priznaj da ce Mafia 2 biti bolje iskustvi na PC isto vazi i za GTA 4.Nemoja da se ljutis ali fanboy si i nisi objektivan,nemoj ovo da shavtis kao uvredu,prijateljski diskutujemo :) Znam o cemu prican jel imam i PC i PS3 i oba su povezana na HDTV.:)

Heh, ne, zaista ne pricam to sto pricam u fanboy smislu, samo sam realan, prvenstveno mislim na PC hardver scenu u poredjenu sa konzolama, igrama koje nude oba sistema i celokupnom trosku i uzivanju...
Da li je toliko bitno nisanjenje u igrama kao GTA IV i Mafia II, pa da je iskustvo na PC-u mnogo bolje? To je sporedna stvar u takvim igrama, pa recimo auto aim dodje kao kul pomagalo, a mogu i rucno ok da pucam, nije to poenta takve igre. Mnogo je bolja voznja preko pecuraka, kocenje i gas na analogne trigere, pa mozes da krstaris onako polako, mnogo bolji fazon nego na tastaturi, zaista, naravno da mozes i na PC-u da igras gamepadom, ali onda pada u vodu ta glavna "prednost" nisanjenja preko misa..

Heh, ne, zaista ne pricam to sto pricam u fanboy smislu, samo sam realan, prvenstveno mislim na PC hardver scenu u poredjenu sa konzolama, igrama koje nude oba sistema i celokupnom trosku i uzivanju...
Da li je toliko bitno nisanjenje u igrama kao GTA IV i Mafia II, pa da je iskustvo na PC-u mnogo bolje? To je sporedna stvar u takvim igrama, pa recimo auto aim dodje kao kul pomagalo, a mogu i rucno ok da pucam, nije to poenta takve igre. Mnogo je bolja voznja preko pecuraka, kocenje i gas na analogne trigere, pa mozes da krstaris onako polako, mnogo bolji fazon nego na tastaturi, zaista, naravno da mozes i na PC-u da igras gamepadom, ali onda pada u vodu ta glavna "prednost" nisanjenja preko misa..
Pa zar to sto imas izbor da li ces koristiti gamepad ili mis i tastaturu ne cini bolje iskustvo,da ne spominjem stabilniji framerate,vecu rezoluciju,AA AF.:)

Pa zar to sto imas izbor da li ces koristiti gamepad ili mis i tastaturu ne cini bolje iskustvo,da ne spominjem stabilniji framerate,vecu rezoluciju,AA AF.:)

Hmm, pa u mom slucaju ne :) jer ne moze i jedno i drugo, a definitivno biram bolju kontrolu vozila, sto radis 95 % vremena u igri.. Framerate moze da opadne u nekim slucajevima, kad gazis brdo ljudi, ali opet mi to ne smeta, mislis da bi mi radilo na 8600GT kao na PS3-u? :)

Hmm, pa u mom slucaju ne :) jer ne moze i jedno i drugo, a definitivno biram bolju kontrolu vozila, sto radis 95 % vremena u igri.. Framerate moze da opadne u nekim slucajevima, kad gazis brdo ljudi, ali opet mi to ne smeta, mislis da bi mi radilo na 8600GT kao na PS3-u? :)
Ne verujem:D kazem ti ubaci 4850 i imas PC za multiplatform a PS3 za eskluzive.Najbolja kombinacija definitivno.:)

Naravno, bio sam retorican (kako da stavim ono "TM" sto filipenko stavlja :p ).. Ne dajem bre vise na rupu bez dna ;) sledece godine ces mi reci, "stavi 5850 za multiplatforme i miran si" ;) Nemam vremena za igranje toliko, tako da za multiplatforme koje vrede mi nije zao dati za original, za Mafiu pogotovo..

...3-12 meseci kašnjenja...

Naravno, bio sam retorican (kako da stavim ono "TM" sto filipenko stavlja :p ).. Ne dajem bre vise na rupu bez dna ;) sledece godine ces mi reci, "stavi 5850 za multiplatforme i miran si" ;) Nemam vremena za igranje toliko, tako da za multiplatforme koje vrede mi nije zao dati za original, za Mafiu pogotovo..

™ se stavlja tako što pritisneš alt i apuštajući™ ga pritisneš 0 pa 1 pa 5 pa 3 :)

Naravno da će svake godine da ti pričaju da staviš nešto drugo za multiplatforme i miran si. Prošle godine su to pričali za 3850 koji je bio super u odnosu dobijenog i uloženog, 8800 GT "koji je daleko brži od 7800 GT u PS3", pa sada za 4850, sledeće će za nešto četvrto. I uvek si miran.

Da se razumemo, ja sam možda lud, ali kada vidim neku igru kao što je Witcher, to meni opravda ulaganje u PC jednako kao što mi je samo MGS4 dovoljan da sa laganim osmehom posmatram sve postove koji tvrde da se PS3 ne isplati. Šta da radim, vremenom sam se odvikao od šminke, zanimaju me sadržaji, to je ono što čini igru dobrom, a ne upoređivanje skrinova i statičke slike. Isto tako, kada gledam grafiku, zanima me samo i isključivo kako to izgleda u pokretu. Uvek sam mrzeo one fore "e sad staneš tu pa se okreneš levo i vidiš gore onaj dim kako izgleda..."

No, pošto ti nisi objektivan, lako ti je da se širiš...:d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno