***...ova igra samo za tajkune, palim odavde![]()
Steta,jer mi je bila jedina namera da Vam dam savet da ne bacate 100-400 eura za volan jer nema razlike.
Dovoljno mi je da pogledam rezultate sa GT Academy takmicenja da bih shvatio da se mnogo bolja vremena postizu sa volanom, jedna staza sa odredjenim automobilom ne mogu da sude tome...Sa nekim ljudima definitivno ne moze normalno da se diskutuje. Steta,jer mi je bila jedina namera da Vam dam savet da ne bacate 100-400 eura za volan jer nema razlike. Uostalom,bas me briga sami procenite ko je u pravu i da li cete kupiti volan.
Ne zna niko, a i da zna to bi bilo +7,8 meseciKad izlazi GT 5? Zna neko tacan datum?
Naravno da hoce, zar mislis da ce dopustiti da se dve godine vozikamo na 5 istih staza???Čekaj, ubacivaće nove staze u prolog?
O tome ti i pricam, samo jos da ubace privatne sobe i online ce da razbija na Nurburgringu...@Ranko_SD, nazalost Nordschleife staza je samo upconvertovana HD verzija iz GT4 zbog te prezentacije, a to vrlo lako moze da bude i sa De La Sarthe, mada mi je to jedna od najgorih staza pa me ne pogadjaMeni je dovoljan Nordschleife i josh jedno 10 automobila i ne treba mi GT5
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari