dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
A koliko Crna Gora prosperira od T-coma?
posle drugog svetskog rata dolazili su japanci iz matsushite. hteli su da kupe 51% preduzeća i da prave SONY televizore i druge gadgete.
Korisnik Dorry ima informativan potpis
Nemam reci...
oprema u potpunosti podrzava ADSL, ADSL2 i ADSL2+ standarde sto ce u buducnosti omoguciti brzine i do 25 Mbps bez menjanja opreme
Vasi unuci moci ce da koriste brzine i do 25 Mbps 2102 godine....![]()
Bojim se da i oni to nece docekati:dVasi unuci moci ce da koriste brzine i do 25 Mbps 2102 godine....![]()
Znam da ste porteseni cinjenicom da smo totalno nemocni ali nema svrhe sto se upinjete da pokazete nesto sto svi znamo. Pa, mislim, ni ja se ne bih odrekao monopolskog ponasanja i zgrtanja love da sam na njihovom mestu, a ne bi ni neki stranac koji bi eventualno kupio Telekom. Drzava je ta koja treba da regulise ponasanje monopolista, drzava je ta koja treba da zastiti nas gradjane, drzava treba da sluzi nama (hmm..) a ne da mi sluzimo njoj. I nek se posle neko zapita sta moze on da ucini za drzavu (a ne drzava za njega) koja mu cini ovakve mentalne udarce.
Pa zar nije realno da ovakve stvari veci udarac stvaraju na nasu psihu nego na nas dzep?
Znam da ste porteseni cinjenicom da smo totalno nemocni ali nema svrhe sto se upinjete da pokazete nesto sto svi znamo. Pa, mislim, ni ja se ne bih odrekao monopolskog ponasanja i zgrtanja love da sam na njihovom mestu, a ne bi ni neki stranac koji bi eventualno kupio Telekom. Drzava je ta koja treba da regulise ponasanje monopolista, drzava je ta koja treba da zastiti nas gradjane, drzava treba da sluzi nama (hmm..) a ne da mi sluzimo njoj. I nek se posle neko zapita sta moze on da ucini za drzavu (a ne drzava za njega) koja mu cini ovakve mentalne udarce.
Pa zar nije realno da ovakve stvari veci udarac stvaraju na nasu psihu nego na nas dzep?
Pa dobro, evo, vidite da je, nažalost, moj info bio potpuno tačan.
Dakle, falja ljepa... Meni možete da ostavite 512, onih 256 poklanjam Branku Radujku, nek od te love plati nekoga da ga normalno ošiša, da makar liči na normalnog čoveka.
Meni možete da ostavite 512, onih 256 poklanjam Branku Radujku, nek od te love plati nekoga da ga normalno ošiša, da makar liči na normalnog čoveka.
Ovo lici na politicko prepucavanje a ovaj forum nije mesto za tako nestonemo da ti branko radujko ošiša i tih 512 zbog izjavu da je čupavko :S:
Pa ne bih se bas slozio da je stetno po mentalitet a ne po dzep...Jer ja da odlepim sto nemam brz net i odem u ludnicu necu sigurno,ali da bankrotiram jer bedan net placam 30 evra hocu....A pritom za tih 30 evra ne dobijem ni pola onoga sto nasi susedi koji nisu napredniji toliko od nas dobijaju za mnogo manje pare(a da zaboravio sam,oni nemaju ove bedne brzine)znaci dobijaju jos bolji i brzi net za manje para...:wave:Ne , nije realno da ovakve stvari imaju veci uticaj na nasu psihu nego na nas dzep ... Iskreno me zabole paja da li zemlja x u mom okruzenju ili zemlja y ima i po kojoj ceni internet sve dok sam ja zadovoljan uslugom koja postoji kod mene , a trenutno nisam. Psiha nema nikakve veze sa time vec zivotni standard koji je bedan ... pa i da kazes da je prosecna plata kod nas 20.000 dinara kao sto nije davati oko 2000 za "pristojan ...." net je 10% iste sto je SULUDO ... No to sve na stranu ona opaska posle da 15% stanovnistva razmislja na taj nacin ? Zalim momak al kao i u svakoj drugoj drzavi pa i kod nas populacija ljudi koji zive nadprosecnim zivotnim standardom cini najvise 3-4% drustva i ujedno je i JEDINA koja ce se sloziti sa opaskom da to sto imamo sporiji net od bugara/hrvata/crnogoraca/makedonaca/kosova je iskljucivo stetno po "mentalitet" a ne po dzep ....
Pa ne bih se bas slozio da je stetno po mentalitet a ne po dzep...Jer ja da odlepim sto nemam brz net i odem u ludnicu necu sigurno,ali da bankrotiram jer bedan net placam 30 evra hocu....A pritom za tih 30 evra ne dobijem ni pola onoga sto nasi susedi koji nisu napredniji toliko od nas dobijaju za mnogo manje pare(a da zaboravio sam,oni nemaju ove bedne brzine)znaci dobijaju jos bolji i brzi net za manje para...:wave:
Mozda, podstaknuti kritikama preispituju sramnu, ponizavajucu odluku o novim paketima pa ipak dupliraju i down i upload..Nazalost povecanje nece krenuti od 1. septembra tj. trebalo je, ali je odlozeno. Ne znam koji je razlog ovoga, malo pre mi je drugar[radi kod jednog od najvecih domacih adsl provajdera] javio da se povecanje odlaze do daljnjeg..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari