N
nivan3
Guest
Svi provajderi imaju nadprovajdere i to ide od nadprovajdera.
Ovo što je test danas biće uvedeno 2012 i u Srbiji.
Ovo što je test danas biće uvedeno 2012 i u Srbiji.
Ko te tera da koristis usluge lopovske udruge ,pogledaj malo svoj racunar i kolekciju cd-a.Само 512k upload :zgran: :wall: Није се могло ни очекивати ништа боље од Лопавске Удруге Лелеком :wc:
mischo da li znas koliki je stream bitrate?
Pa sad...ako NET bude na nivou običnog ADSLa.... (1.5Mbit) a ne bude HD TV signal...ne vidim da će biti nešto veliko interesovanje. Ako bi TV signal bio HD, a net bar 4-10Mbit onda bih momentalno raskinuo ugovor sa PTT-KDS...ovako...
Свака врана своме јату :wave:Ko te tera da koristis usluge lopovske udruge ,pogledaj malo svoj racunar i kolekciju cd-a.![]()
Nema sanse da iko uvede HD signal jos duze vreme jer kad bi se sprovela anketa siguran sam da bi se doslo do procenta od oko 1-2% stanovnista koje ima HD ili HD ready televizor. Pa kolko bese ljudi ima kompjuter u Srbiji? 25%..........:S:
Takodje nijedan domaci kanal nece emitovati HD signal u narednih recimo dosta godina.....
Uz adekvatnu kampanju, sa ciljem edukovanja ljudi i stvaranjem potrebe kod njih za HD kanalima, siguran sam da bi se u roku od 6 do 12 meseci postigli jako dobri rezultati.
Ali kome ja pričam, kad Telekom smatra da je 1.5Mbit maksimum koji čoveku može zatrebati...
Pa nesto mora da krene prvo, ili da ljudi kupe televizore za koje nemaju programe, ili da televizije ponude HD kanale. Meni je logicnije da prvo televizije krenu da nude HD kanale, tj evo da krenemo analogijom uvodjenja telefona u Srbiji proslog veka, zar su ljudi trebali prvo da kupuju telefone, pa da cekaju kada ce im posta uvesti tel. liniju, ili obrnuto?
Evo kako to u Hrvatskoj rešavaju:
Kod kablovskih operatera uopšte ne postoji konkurencija (dobiješ onog koji ti se zalomi), tako da ih zabole da popravljaju svoju krš uslugu (osim ako se pod popravljanjem ne misli da dodavanje TV Duga, 24 i sličnih Vidoviti Milan kanala).IPTV u SD varijanti neće nikoga naterati da pređe sa postojećih kablovskih operatera, a vi mislite šta hoćete...
Jel mischo = Igor Jecl?
Jesu ti iz Telekoma, osim IPTV signala, dali i spisak odgovora koje smeš i moraš da napišeš ako te neko nešto pita?! Mada, potpis ti je pravi...
Uz adekvatnu kampanju, sa ciljem edukovanja ljudi i stvaranjem potrebe kod njih za HD kanalima, siguran sam da bi se u roku od 6 do 12 meseci postigli jako dobri rezultati.
Ali kome ja pričam, kad Telekom smatra da je 1.5Mbit maksimum koji čoveku može zatrebati...
IPTV u SD varijanti neće nikoga naterati da pređe sa postojećih kablovskih operatera, a vi mislite šta hoćete...
Ko ce?Mischo mi je rođak, normalan je dečko i nemojte više da vam ovakve gluposti padaju na pamet. A ko će prvi da testira Telekom IPTV na benchu, zna se:smoke:
IPTV u SD varijanti neće nikoga naterati da pređe sa postojećih kablovskih operatera, a vi mislite šta hoćete...
osim ako se pod popravljanjem ne misli da dodavanje TV Duga, 24 i sličnih Vidoviti Milan kanala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari