Šta je novo?

Diablo 3

Shpajz, sigurno niko nije drzao skorove, ali znam da kada sam u odredjenoj igraonici pronasho Hammer iz Imortal king kompleta, sutra dan mi je stiglo preko 20 mail-ova da im poshaljem save-ove, i u igraonici se okupilo brdo ljudi da vidi shta sve daje ceo komplet ...

shto je na kraju i ispalo shit, jer je varvarin daleko bio efikasniji sa imoral king, ali u rukama da nema chekic, vec unikatne crystal blade-ove, zaboravio sam kako se zovu. (zbog frenzy-ja)

Ne mogu da verujem da je konacno najavljeno :D
Evo me, u cetiri ujutru gledam trejler i video footage, kakav zaludjenik :) Ne mogu opisati srecu zbog ovih vesti!

E za ovo vredi dati novac za upgrade...Bas cu sad da instaliram keca:)

Jedva cekam!
Odlican je gameplay trailer,a cinematic me odmah podsetio na film Lord of the rings :)

Meni se jako dopao prikaz. Bilo bi dobro da je sve jos vise u dark fazonu, ali imajuci u vidu da nisu sve prikazali.... Sve u svemu, jedva cekam!
Vidim ja da ce G!! da nadje vise RPG elemenata u Diablu 3 nego u Fallotu 3 :D

Neverovatno! Ovo je nešto najniže što mi je iko ikada na ovom forumu uradio. Obrisao ono što sam napisao samo zato što se ne uklapa u klanjanje veličini Diabla i Blizzarda! Uz poruku koja najviše govori o njemu.

Hvala i zbogom!

Tako je i treba. Na ovoj temi ne zelimo da cujemo drugacije misljenje, ne cenimo sagovornika sa druge strane i samo hocemo da se palimo kao mladi majmuni i uzivamo o tome :banana: Hocemo da se preimenuje tema u "Iskljucivo pohvale o Diablu 3". Da lepo opusteno palimo jedni druge. Ne, ali stvarno.

jaooooooooooooo sreca, sreca, rados'!!!11
can't wait :)

Prvi ljudi koju su uzivo saznali D3 su oni koji su bili (tj. jos jesu) na Blizzard Worldwide Invitation u Parizu ... tamo na opening ceremony su najavili D3 a posle je bio developer panel o WoW-u koji sam malo gledao (preko live streama) a posle sledeci je bio o D3 koji sam prepustio jer je pisalo samo Developer panel da se prikazuje a ja ne obracao paznju sve prepustio (tj. juce nije mi ni net radio kako treba) a danas u 11:00 bilo isto o D3 a ja spavao ... nije ni bitno. :S:

Uzgred sada vec vidim kako na list najprodavanijih igara pojavuje se Diablo 1 (neka kompletna verzija) i Diablo 2 battlechest ... sada samo cekanje i stekanje kinte za upgrade kad bude trebalo :banana:

Zao mi keve i caleta sto ce da ostanu bez sina koji ce minimum godinu dana da lezi za kompom kada izadje diablo III :)

ZOKOCX i ja sam hteo taj avatar ali *** prvi si ga stavio grrrrrgrgrgrgrgrgrgrrrrrrr

Samo kad bi mogli da se dokopamo sad neke verzije, pa kakva god bila... :D

Ko ce docekati 2009-2010... :S

Pogledao sam neki Hd game play trailer od 800mb, znaci ne mogu da docekam da izadje....
Samo da ne uvedu pretplatu za multi koz a wow.

www.gameupdates.org

Tu imate full HD gameplay kao torrent. Brzina je pristojna (55 KB/s kod mene)

Poslednja izmena:
Kod:
http://rapidshare.com/files/125683481/Diablo3-GameplayTrailer_US.part01.rar
http://rapidshare.com/files/125687192/Diablo3-GameplayTrailer_US.part02.rar
http://rapidshare.com/files/125690670/Diablo3-GameplayTrailer_US.part03.rar
http://rapidshare.com/files/125694065/Diablo3-GameplayTrailer_US.part04.rar
http://rapidshare.com/files/125697419/Diablo3-GameplayTrailer_US.part05.rar
http://rapidshare.com/files/125700536/Diablo3-GameplayTrailer_US.part06.rar
http://rapidshare.com/files/125703868/Diablo3-GameplayTrailer_US.part07.rar
http://rapidshare.com/files/125707094/Diablo3-GameplayTrailer_US.part08.rar

HD video, nadam se da je dozvoljeno postavljanje linkova ka RS-u jer nemaju veze sa piraterijom :)

auu odgledah i ja ovo cudo od 800mega u hd-u i sta reci sem bezebrazno :) bash i ne kontam komentare tipa nista posebno... ovo je odlicno, i bash deluje kao razbibriga, sekiru u ruke i udri :) ovo ce biti pun pogodan. jedva cekam!!1

Ajmo na temu.

Ne razumem zasto je za neke Diablo sinonim za kliktanje.Pretpostavljam da klikcete na neprijatelja dok isti ne padne,uopste ne mora to da se radi,dovoljno je kliknuti i drzati dugme. Malo mi je glupo bilo dok sam ovo pisao,to valjda svi znaju. :)

Dalje,nije valjda sve sto vam se dopada kod Diabla to sto je razbibruga,pustis mozak na pasu i udri.Ono sto te tera da igras Diablo jos i jos jesu jurnjava za jacim itemima,budzenje skilova,atributa itd. Pa onda tu je ogroman replay-value puno razlicitih buildova. Ne znam koliko ste se dublje unosili u Diablo,ja sam procitao na stotine buildova,i u nekim slucajevima sam se oduseljavao sta sve moze da se smisli. Neke stvari isplivaju tek kasnije,verovatno ih ni Blizzard ne primeti,pa ispadnu mnogo imba,pa onda sledi patch,i sve tako.. :)

ja sam odgledao HD snimak barbarian-a i mogu da kazem samo da svaka pricha o grindovanju i mindless kliktanju ne drzi vodu nimalo!

toliko spaekata u igri, toliko nachina da se ubije protivnik.

enviroment usage je nevidjeno dobar, bukvalno nisi svestan shta sve mozesh da ulemash od okoline da ide tebi u korist/protiv tebe

zamerka ide za izgled barbarian-a, koji deluje ko da ce d'umre od starosti.

al zato su ga namestili da u armorima izgleda bolesno i sick, pravi diablo style.

moram priznati da je atmosfera u igri tako dobra (D2) da je to upravo ono shto me vuche da igram D3, a ta atmosfera izgleda daleko bolje u nastavku. choveche, idesh kroz kule i ruins-e, oko tebe leshevi i ghoul-ovi, znash da te svaki sledeci korak priblizava daleko za'ebanijem demonu i djavolu, a ti idesh napred i bacash komentare - this plase has a stench of foul creatures, it's slaughter time!

stvarno, rush koji igrach oseti kako se sve vreme susrece sa demonima nalik na najtamnije deskripcije u literarnim delima mistike, prevazilazi svako osecanje. znam da sam bio odushevljen kada sam u LOTR filmu gledao CGI Sauron-a u corporeal formi, a diablo2/3 ti taj osecaj pruza tokom celog gameplay-ja.

Rain Hell on your enemies wielding the interactive environment as a weapon: lay cunning traps, turn destructible objects against your foes, and use environmental obstacles to your advantage - all powered by the Havoc physics system.

:)

instalirao ponovo D2, jel zna neko da li ima neki mode za rezoluciju veću od 800x600?

Ne razumem zasto je za neke Diablo sinonim za kliktanje.

pa ocigledno vise nije.. no comment (samo cu da se nasmejem :) )

Pretpostavljam da klikcete na neprijatelja dok isti ne padne,uopste ne mora to da se radi,dovoljno je kliknuti i drzati dugme. Malo mi je glupo bilo dok sam ovo pisao,to valjda svi znaju. :)

pa naravno da znaju, ali ipak neprijatelja ima u tolikom broju da mnogo mora da klikces kako okrenes :)

Ne znam koliko ste se dublje unosili u Diablo,ja sam procitao na stotine buildova

citao sam i ja dosta toga po raznim forumima vezano za pricu jer iz same igre mozes *** da skapiras i na kraju sto sam vise citao, manje mi je bilo jasno.. jer svako ima svoju teoriju :trust: .. na kraju sam odustao..

Ono sto te tera da igras Diablo jos i jos jesu jurnjava za jacim itemima,budzenje skilova,atributa itd. Pa onda tu je ogroman replay-value puno razlicitih buildova. Ne znam koliko ste se dublje unosili u Diablo,ja sam procitao na stotine buildova,i u nekim slucajevima sam se oduseljavao sta sve moze da se smisli. Neke stvari isplivaju tek kasnije,verovatno ih ni Blizzard ne primeti,pa ispadnu mnogo imba,pa onda sledi patch,i sve tako.. :)

Ovo je istina .... imao sam par karaktera i sa svakim sam pokusavao da predem na hell , ali stigao sam samo sa soceress ali bilo je pretesko a i build nije bio nesto jer ipak mi je to bio prvi prvcati karakter ... a kraju sam igrao sa necro ,ali tesko je bilo malo mane a i cuo sam da sa njime je najteze ubedljivo... nadam se da ce da stave neku klasu kao necro ,za razliku bi mogli nekog vampira/ku nesto slicno kao u Sacred-u.

Ovo je istina .... imao sam par karaktera i sa svakim sam pokusavao da predem na hell , ali stigao sam samo sa soceress ali bilo je pretesko a i build nije bio nesto jer ipak mi je to bio prvi prvcati karakter ... a kraju sam igrao sa necro ,ali tesko je bilo malo mane a i cuo sam da sa njime je najteze ubedljivo... nadam se da ce da stave neku klasu kao necro ,za razliku bi mogli nekog vampira/ku nesto slicno kao u Sacred-u.

Ako razvijes Necroa kako treba, zlo. Sa njim sam igrao najvise. Volim da imam vojsku ispred sebe. Sa Assasinkom sam isto igrao. Opasna je. Sa Barbom i Tesladinom sam jako malo igrao. Mogu samo da zamislim koliko ce u narednom periodu da skoci prodaja Diablo 1 i 2

Ima da ode 100000000000000000000000 komada za 2 dana Diablo trojke.Sigurno ulazi u najvecu legendu ikada od kada igre postoje.Vec sam rekao mojima i ribi da me zaborave kada izadje igra :)

Znam da su u fazonu "When it's ready" ali jel ima neko ideju kada bi otprilike trebao da izadje sa obzirom da ga prave vec 4-5 godina i 50-55 ljudi koji rade na njemu ?

Nazad
Vrh Dno