mhz
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 619
kupi ti sta 'oces,ali postaraj se da ti u novcaniku ostane 50 evrica!kakve to ima veze ?Da mi treba ta grejalica kupio bi je odma. Nije sve u parama...
PS. I onda meni kazu da zapocinjem flejmove...![]()
S druge strane,4850,koliko sam video od usera na Benchmarku koji je testirao baca tek oko 46 FPS-a.To je na default-u,ali 4850 se slabo oc-uje.
Sve je to lepo ali:http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-plus-review/
Jos jedan review gde se 9800GTX+ ovako dobro clockuje,odlican je!
@Chinaski:nisi bio u pravu kad si rekao da 55nm nije nista donelo nVidia-i.
Mislim da je 9800GTX+ odlican izbor za igranje Crysis-a u rezoluciji 1280x1024,kao i nekim pribliznim wide rezolucijama.Evo zasto to mislim:
![]()
Ovo je rezultat usera PCBeast sa svojom 9800GTX karticom.Dakle,skoro 58 FPS-a,a pazite 9800GTX+ po svemu sudeci ide i vise od ovoga. S druge strane,4850,koliko sam video od usera na Benchmarku koji je testirao baca tek oko 46 FPS-a.To je na default-u,ali 4850 se slabo oc-uje.
Ovo je rezultat usera PCBeast sa svojom 9800GTX karticom
u GPU-Z pise da je rec o 8800GTS-u...plus, PC Beastova masina je sigurno vise naklokovana od ovih po netu, pa se dobija neki fps i na tome. i dalje, Crysis malo bolje lezi nvidiji, a rec je samo o 1 igri...
@mean machine: kupi od mene polovan 8800GT za 125e i budi najsrecniji na svetu![]()
Mislim da je najbolje da navatamo pixella da malo izmuci karticu i stavi njegov quad na 4GHz pa provrti Crysis bench posto je na XP-u..( valjda je x86 ?..)
Pa onda da vidimo i sami![]()
EDIT: @Chinaski:jel moze ovako: jel se slazes da kad bi u PCBeast-ovu masinu uleteo onoliko clockovan 9800GTX+,da bi se Crysis rezultat popravio? ***-a,morao sam ovoliko da pojednostavim.![]()
Prema tome sumljam
Ovde je znaci razlika ne punih 6FPS-a u avrg. za Beast-a, ali ne treba zaboraviti clock kartica, gde je tom 8800GTS-u pomeren Core za skoro 200MHz i Shaderi preko 450MHz
Ne treba zaboraviti to da kod 9800GTX+ clock ide za jos vise,tako da zapravo na tih 6 frejmova treba da dodas jos koji.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari