Šta je novo?

Dead Space

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Iz EA stize igra igra cija je prica pravi klise, ali koju karakterise odlican sistem odstranjivanja delova tela, pa cete raznim nakazama na mnogo nacina kidati glave, ekstremitete i rasipati utrobe.:-devil-:
Prvi video kao i shotovi zaista obecavaju.

dedspgenscrn0726v1.jpg

Gamers step into a third-person sci-fi survival horror experience that promises to deliver the ultimate in psychological thrills and gruesome action. Set in the cold blackness of deep space, the atmosphere is soaked with a feeling of tension, dread and sheer terror. In Dead Space, players step into the role of engineer Isaac Clarke – an ordinary man on a seemingly routine mission to fix the communications systems aboard a deep space mining ship. It is not long before Isaac awakes to a living nightmare when he learns that the ship's crew has been ravaged by a vicious alien infestation. He must fight through the dead silence and darkness of deep space to stay alive.

Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Redwood Shores
Genre: First-Person Shooter
Release Date: October 31, 2008
Also Available On: PlayStation 3, Xbox 360

Official Game Website

Poslednja izmena:
Obećava, nije mi trip iz trećeg lica, al' mogao bih malo da promenim:p
Malo podsećaju monstrumi na one iz ''The Thing'' a malo na flood iz Halo-a.

Prezvakano jedno 45.000 puta... Pitam se kad ce im dosaditi ti krvavi shooteri sa gomilom unutrasnjih organa doticnih aliena koji prste na sve strane...:trust:

kad ce ****no shvatiti da trece lice smara vishe od fp-a... tj praktichno je isto samo josh vishe smara... ili fp ili ptichija perspektiva... ah da... konzole....

Meni se dopada, nikad dosta krvi i ljigavih aliena, perspektiva je nebitna...:)

Da niste malo omasili sobu? Ova igra ne izlazi za PC.

Eurogamer Hands On
Resident Evil, Prince of Persia, Roboblitz and Prey: not, sadly, the names of my future children, but some of Dead Space's inspirations.

ss_preview_ds1.jpg.jpg

Poslednja izmena:
Super,super... Ovo i Aliens: Colonial Marines...bicje ekstra igara u narednom periodu... Jeste da je A:CM rezervisan za Q1 2009,al ajde... Slichna je tematika... Volim ovakve igre.

Vuche,shta fali?

Poslednja izmena:
Novi screenshotovi

Bogami, ja ovu igru baš sa nestrpljenjem očekujem!

Ua flejmeri :d

Uskoro izlazi, 37 evra za PS3, 150 dinara za Xbox 360 uz kršenje zakona, pa ko voli nek izvoli :d

Izašao i prvi review:

http://ps3.ign.com/articles/918/918859p1.html

Iako sa jedne strane može biti dobitna kombinacija, i dalje mi u glavi odzvanja da je to EA, te da je svaki review povećan za barem 10 poena :) Ima 12 sati gejmpleja (mada ovi lažovi sa IGN-a tako pričaju za svaku igru), dosta backtrackinga, odvija se prevashodno u istim hodnicima i ima povremene probleme sa kamerom :( Ipak, deluje mi da vredi dati joj šansu :)

Da se ne odvija u svemirskom brodu bilo bi mi manje zanimljivo,ovako cu morati da probam.

Ja necu da kazem kako mi deluje :)

Ni meni ne bi delovalo extra da moram da se izujem da bih je igrao... Ali ovako, WTFN. Ustvari, sad se pegla FO3, tako da možda i preskočim. Prelomim dva tri mišljenja uvaženih gejmera ovde kao što su Goranštajn, Filipenko i neki treći random user i vidim da li valja. Bolje to nego gejspot :)

Naravno. Mada, u ovakvim igrama, bitan je suspense i taj horor moment. Repetitivnost ne mora da smeta.

Poslednja izmena:
gamespot i xbox review ocena 9.0
http://www.gamespot.com/xbox360/action/deadspace/review.html
A između ostalog zaključuju:
Dead Space is a remarkable game from a well-tread genre that manages to stand out from its competitors in almost every way, from visual presentation to engaging story, innovative combat mechanics to fright factor. Whether you're looking for a terrifying horror experience or a deeply story-driven adventure that will keep you engaged for 15-20 hours, Dead Space is a fantastic game that you should not pass on.

Bogami, nisam očekivao, ali extra! Još jedan hit!

meni je jedino ta maska negova jako jako jako antipaticna :S: Ali sta je tu je. Ostatak deluje odlicno, jedva cekam.

Nazad
Vrh Dno