Šta je novo?

Sta mislite o monitoru ACER x203W?

thecoby

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2008
Poena
309
Planiram da ga kupim za neki dan, pa mi treba misljenje ''strucnjaka''. :type:

Planiram da ga kupim za neki dan, pa mi treba misljenje ''strucnjaka''. :type:

Dobar je taj Acer, uzmi ga slobodno.

@deajn#7, ako cemo iskreno oa kada je LG marka, a Acer nije :D:D:D
Pa LG je skart zivi od marke!

Ne znam da li ste culi ali Acer je zvanicni partner Ferarija, i recimo Samsung i mnoge druge marke za koje kod nas prost narod misle da su "cepanje", nemaju tako kvalitetnu visoku klasu monitora kao sto ima Acer. Da ne pricamo da je u jefitnoj klasi takodje Acer bolji od svih njih, a u svakom slucaju losiji nije...

Ne znam da li ste culi ali Acer je zvanicni partner Ferarija, i recimo Samsung i mnoge druge marke za koje kod nas prost narod misle da su "cepanje", nemaju tako kvalitetnu visoku klasu monitora kao sto ima Acer. Da ne pricamo da je u jefitnoj klasi takodje Acer bolji od svih njih, a u svakom slucaju losiji nije...

Vala baš! Ja imam onaj najjeftiniji Acer od 22 cola , radi već pola godine bar po 12 sati dnevno bez i jedne zamerke. Ajd' možda je malo ružnjikav, ali ko kupuje monitor zbog "lepote" verovatno mu i nije ništa drugo bitno . Vredi više nego svake pare.

Kupio sam pre 15 dana Acer X203W i perfektan je! Ima neverovatno male pixele, slika je savrseno cista, boje su extra!!! Platio sam ga 15K i vredi svake pare!!! SVE PREPORUKE, kakav LG, Samsung, samo cete dati par hiljada vise, a razlika je nevidljiva!!!!

Da li ovaj monitor ima DVI prikljucak i da li podrzava HDCP?

Nazad
Vrh Dno