Šta je novo?

Vodafone u Srbiji :)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Vip i Vodafon intenziviraju ekskluzivno strateško partnerstvo
Vip mobile i Vodafon, vodeća međunarodna grupacija iz oblasti mobilnih komunikacija u svetu, danas su svečano najavili da će intenzivirati svoje ekskluzivno strateško partnerstvo.

Vipovi korisnici će se pridružiti Vodafonovoj globalnoj zajednici koja trenutno ima više od 520 miliona članova širom sveta: krajem 2007. godine Vodafon je imao preko 252 miliona korisnika u 25 zemalja na 5 kontinenata u kojima ima direktne investicije. Vodafon je dodatno prisutan i na 41 partnerskom tržištu, sa 270 miliona korisnika u više od 60 zemalja.

Vodafon je najavio da će u Srbiji sarađivati ekskluzivno sa kompanijom Vip mobile.
http://www.vipmobile.rs/cm/brief/media/pressarchive/index.php?id=64

Isekli smo se od srecje...dok su im cene GPRS kakve jesu a za 3g josh nisu ni chuli ne znam koja je poenta ove "vesti".
Kutija ti radish za VIP?

Pa ****ga previse ocekujes za nepunih godinu dana rada 🙂
Pred njima je jako dugacak put....

vodafone live PROZHDIRE MB-e....tako da.....dzhaba....

Vodafon nema licencu tako da...

Vodafon?
E sad ne moramo da brinemo.....:d

Pa odavno je poznato da je Vodafone tata Mobilcomu. Dakle nista novo 🙂

Nije tata, imaju samo sporazum o strateskom partnerstvu 🙂 Vodafone nema finansijski udeo u mobilkomu niti na bilo koji nacin utice na njegov rad.

ma, oloshi. nama izgleda nije bitan vishe ni broj operatera, jer oni izgleda po dogovoru je*u narod. pre neki dan mi istek'o sbb, ja se ulogujem preko mobile modem sa PC suite-a, i otvorim 4 slike u guglu, i ode mi dvesta dinara, i to sa postpaid-a! *** ...

Gde ima dima tu ima i vatre

http://www.vodafone.com/start/media_relations/news/group_press_releases/2007/vodafone_welcomes.html

ako spuste cenu SMS poruke za inostranstvo, odmah prelazim kod njih

sperl_tjeshorst_170408.jpg

Kompanije "Vip mobile" i "Vodafon" su danas (17. april 2008. godine) svečano najavili da će intenzivirati svoje ekskluzivno strateško partnerstvo.

"Vipovi" korisnici će se pridružiti "Vodafonovoj" globalnoj zajednici koja trenutno ima više od 520 miliona članova širom sveta, sa kompanijama u 25 zemalja na pet kontinenata, a dodatno je prisutan u još 60 zemalja kroz partnerstvo sa 41 kompanijom.

Korisnici usluga "Vip mobile", kako je rekao Alexander Šperl, predsednik Upravnog odbora "Vip mobile", dobijaju pravo da koriste "Vodafonove" globalne proiozvode i usluge.

Šperl je precizrao da će korisnici "Vip mobile" moći među prvima da nabave najjnovije mobilne telefone koji se probno proizvode za "Vodafon", među kojima je i "Blackberry", kao i da koriste roaming u mrežama te velike multinacionalne kompanije.

Predviđeno je i da svi proizvodi nose zajedno logo "Vip" i "Vodafon", kao i da "Vip mobile" ima pristup "Vodafonovim" sponzorskim aktivnostima, rekao je on.

- Parnerstvo "Vipa" i "Vodafona" donosi mnoge pogodnosti korisnicima. Ono spaja iskustvo vodeće međunarodne grupacije u oblasti mobilnih komunikacija u svetu i "Vipovo" poznavanje lokalnog tržišta, tako da će korisnici uživati u najboljem od oba sveta - rekao je Šperl.

Poslednja izmena:
cek bre, pa i korisnici MTS i Telenora imaju roaming u vodafone mrezama 🙂 trebalo im je godinu dana da potpisu ugovore za roaming??

kutijo, treba peci da platis da reklamiras firmu na forumu😛

Pa imate sve na sajtu Vipneta u Hrvatskoj i Mtela u Bugarskoj.Vodafone live portal,telefoni sa Vodafone logom,blackberry,world i eurocall roaming tarife....U sustini vecina stvari vec postoji ali pod drugim imenom kod drugih operatera ali ime Vodafone bolje prodaje nego Vip.

Poslednja izmena:
Vodafone - је ли то она корпорација са забележеним највећим губитком у историји британских корпорација (беше то 2006.)? :smash:

Vodafone - је ли то она корпорација са забележеним највећим губитком у историји британских корпорација (беше то 2006.)? :smash:

Da, to je ta.😀
A kod nas ako bude imala gubitke, samo ce da pocnu da zaokruzuju...

Poslednja izmena:
ma, oloshi. nama izgleda nije bitan vishe ni broj operatera, jer oni izgleda po dogovoru je*u narod. pre neki dan mi istek'o sbb, ja se ulogujem preko mobile modem sa PC suite-a, i otvorim 4 slike u guglu, i ode mi dvesta dinara, i to sa postpaid-a! *** ...

I meni je Telenor proslog meseca naplatio 160 MB transfera nekih 6 i po hiljada dinara: nisam ni pokusavao da se bunim jer znam da ce biti kako oni kazu. Nikada se povezao nisam sa kompjuterom pa kao nesto surfujem...nekoliko puta gledao preko iPhone-a B92 sport, ajde da su rekli da sam potrosio 20 MB, ali 160...

Uglavnom, i ja sam otisao kod Kutije 😀

Nije mi pravo bas bilo da se nakon 10 godina rastanem od svog broja, ali da me prave cavom, ne dam

Meni su naplatili za GPRS proslog meseca 18000 dinara - push email u roamingu 🙂 plus 4000 za domaci GPRS saobracaj...

Kako ono beshe: "Slobodno razgovarajte" 🙂

Poslednja izmena:
Pa zar nemate neke GPRS kauntere? OK, roaming jeste šišanje (zbog min paketa od 100KB), ali i ne mora tako da bude, ako paziš (što, istina, užasno opterećuje).
Pisao sam već o tome. Korisrim i ja push mail u roamingu, - naučio, posle prvog šišanja 🙂

Poslednja izmena:
@Peca & Delimir
Pa jel ste potrosili te silne MB na gprs ili niste? Odn. jesu vam naplatili nesto sto niste koristili?

Cenu gprsa u roamingu odredjuje roaming partner.
Ja nikad ne koristim gprs u roamingu 🙂

Cenu gprsa u roamingu odredjuje roaming partner.
Ja nikad ne koristim gprs u roamingu 🙂

Tu sam se i ja opeko. Nisam znao da i tu ide ono zaokruzivanje, znaci placas i sto ne potrosis.

Poslednja izmena:
@Peca & Delimir
Pa jel ste potrosili te silne MB na gprs ili niste? Odn. jesu vam naplatili nesto sto niste koristili?

Ja rekoh da jesam koristio, ali znas li sta je 160 mb? Da sam se povezao preko kompa i telefona pa da kazem ajde de, ali za surf na svaka tri dana od po 6-7 minuta, nemoguce je... Uvek sam ih nekako branio ali dosta je bilo.

I onda opet u martu shishanje za gprs roaming, to je takodje bilo jako bolno 🙂

Ja sam na VIP od septembra i zaista sam zadovoljan... sasvim korektno...

Ja rekoh da jesam koristio, ali znas li sta je 160 mb? Da sam se povezao preko kompa i telefona pa da kazem ajde de, ali za surf na svaka tri dana od po 6-7 minuta, nemoguce je... Uvek sam ih nekako branio ali dosta je bilo.

I onda opet u martu shishanje za gprs roaming, to je takodje bilo jako bolno 🙂

hmm pa da je puno jeste.
Da probas ba napises neku reklamciju pa nek provere(mada je problem sto je u roamingu, to mislim, ipak dobijaju od operatera gde si bio...)

Realno gledano, MTS je zakon. Imaju najbolje cene za 3G Internet, najvise poslovnica u gradu, najbolju pokrivenost signalom... Oduvek sam se pitao - zasto bi neko zeleo da bude korisnika VIP-a...?!? 😀:d

Realno gledano, MTS je zakon. Imaju najbolje cene za 3G Internet, najvise poslovnica u gradu, najbolju pokrivenost signalom... Oduvek sam se pitao - zasto bi neko zeleo da bude korisnika VIP-a...?!? 😀:d
Pa meni je VIP skoro svugde u romingu MTS-a...

Peco, ne bih da branim bilo koga, ali imaš valjda neki brojač na aparatu pa pogledaj. Ne možeš po osećaju nagađati da li si potrošio 20 ili 200 Mb.

Ja sam na 3G povremeno gledao TV (za dž su ona 4 kanala sa mondo portala) i vrlo brzo se napuca par megabajta u onoj bednoj YouTube rezoluciji, tako da uopšte nije nemoguće napucati 160Mb.

Nazad
Vrh Dno