- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 439
Ja skoro veci rezultat dobijam na 8800GT nego vi na "te vase" 9800GTX.)
Masina iz potpisa. na nju testirano...
www.nesal.com/oc/oc2.jpg
Pa mogao si onda baciti Crysis benchmark a ne 3dmark :test:
www.nesal.com/oc/oc2.jpg
www.nesal.com/oc/oc2.jpg
U jest ti rezultat, ja sa starim GTS-om i 6750 na 3.4 na 1.3v imam 12k.
@Zverino, *******i - Hoce li skoro okrshaj GTS vs GTX?
Izgleda da cemo za Crysis na max ipak morati cekati gt200cip.
Za Crysis ti je dovoljna i tvoja masina.A vecina nas ga je preslo.Nije to toliko dobra igra da bi je prelazio 2 puta pa i da joj je grafika kao film.
Ja sam svoju tvrdnju dokazao a i da nisam bio u pravu isto tako bih napisao da nisam i stavio slike, nije smak sveta ako covek pogrsi ili ima pogresnu pretpostavku ali za nekog ce biti kao sto sam i obecao, cisto da ne bude "tresal se gora rodi se mis" a mozda uz neko pristojno javno izvinjenje zbog ponizavanja odustanem od te sulude ideje zarad boljih medjuljudskih odnosa u ovoj nasaoj maloj zajednici, gde svi treba da budemo ravnopravno tretirani a oni koji su starij po stazu da nauce nesto korisno ove mladje a ne da pljuju po njima i da glume neke mangupe koji sve znaju a tu riznicu znanja cuvaju samo za sebe, zasad nemam razloga za tako nesto i isteracu ovo do kraja, naravno ne preko foruma ovo je zadnj sto sam reko na ovu temu, molim neupucen da se nemesaju a onaj kome je ovo upuceno da odgovori jer ovo se tice samo njega i mene, ovde me je ispljuvao ovde ce i da se izvini.
Stavio si Clockove za svaki dan..Da bi se ove dve karte uporedile realno moraju ici max clokovi i jedne i druge karte da bi se znala tacna razlika!
Nenade nisam ja uživao u ovome što se desilo, žao mi je i potrudiću se da me i ti i PCBeast doživite drugačije. Nadam se da se slažeš da je neophodno da se međusobno uvažavamo i da imamo više takta kad se sa nekim ne slažemo.
Pošto ti je prošla kroz šake nekolicina 9800GTX zanima me koliki im je OC potencijal. Dakle na koliko svaka radi sa određenom dozom rezerve?
Nadam se da si iskren kad si ovo napisa i da iskreno verujas u svoje reci, ali i to cemo videti. Moj recnik nije bio primeren jednom civilizovanom bicu pa se iz tog razloga izvinjavam svim clanovima foruma koji su to morali da citaju po najvise nikoli ciju sam temu pretvorio vasariste.
Od 6karti koliko sam dobio i prodaosavka je mogala da ide preko 800mhz i 1250mhz za memoriju, da bi bila stabilna na tom kloku temperatura karte treba da ostane ispod 65-67c sato je sa njenim kulerom izvodljivo uz dosta buke, mnogo realniji klok koji se moze ocekivati za svaki dan je 750/1960/1250, karta koju sam zadrzao za sebe nije pokazala probleme sa ovim klokom ni pri temperaturi od 85c tako da verujem da bi savaka 9800gtx karta trebala da radi na tom kloku. Imam u planu da nabavim neki zalmanov kuler za grafiku pa cemo uskoro videti i dali vredi u inace jako dobru kartu ulagati jos tih 50e, ako neko ima predlog vezano za kuler neka napise, dostupan mi je svaki koji se proizvodi na ovj planeti
![]()
Gde nađoste sve te 9800GTX-eve i sl. Svi ih prodaše, niko da pošalje na test![]()
Od 6karti koliko sam dobio i prodaosavka je mogala da ide preko 800mhz i 1250mhz za memoriju, da bi bila stabilna na tom kloku temperatura karte treba da ostane ispod 65-67c sato je sa njenim kulerom izvodljivo uz dosta buke, mnogo realniji klok koji se moze ocekivati za svaki dan je 750/1960/1250, karta koju sam zadrzao za sebe nije pokazala probleme sa ovim klokom ni pri temperaturi od 85c tako da verujem da bi savaka 9800gtx karta trebala da radi na tom kloku.
EDIT: E i reci mi pliz, kako terash fan da ti duva jache od defaulta?? Rivatuner brljavi neshto, nece da ga drzi konstantno ukljuchenog, kao napanji se na 100% i onda stane sam od sebe posle nekog vremena... :/
e pocinje skupljanje para za XFX 9800GTX, pa nek ide zivot
Nije ti neka razlika izmedju 8800 GTS i GTX-a G92,takoreci da razlike i u opste nema osim sto GTX ima malo veci overklok potencijal sto u procentima nije nista a u igrama par FPS gore a i to sve zavisi od primerka samog GPU-a!
ne moram da idem na SLIzone da bih to video. Šampionski XFX 8800GTS 512 koji je brži i od najbržeg stock 9800GTX-a ne menjam dok ne vidim koliko je 9900GTX bolji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari