Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

@steky-mag Beng hoce da otkloni i one ikone iz Games i App.I ja sam obrisao taj fajl odmah,ali na engleskom jeziku je ostalo u games i app,pa sam prepravio.pozzz
Kad si vec tu ajde mi okaci ponovo po 1000-ti put sve linkove za Mobile theme editor i ona java cuda i koji treba prvi po redu da instaliram itd. pleaseeee

Samo pretraži moje postove - vidi sliku...

I pronaći ćeš: http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1375817&postcount=3010

Prilozi

• postovi.png
    postovi.png
    21.8 KB · Pregleda: 64
@Steky-MAG Jel ti ne bi bio problem da mi napravis guaraninu temu?
Video sam je kod ortaka na SE K610i i svidela mi se mnogo!
Ako hoces ja mogu da ti je okacim da vidis kako izgleda!
Hvala unapred, pozz!

Ljudi jel moguce nekako da se sa fona menjaju ikone i mplayer kao sto mozemo temu da napravimo pa da tako moze recimo preko nekog programa kao commander ili slicno da menjamo
ne verujem da moze al ko pita taj ne skita :D

pozzzzzzz

Poslednja izmena:
Nasao sam ovaj telefon na oglasima na mobilnom svetu i to dosta povoljno, medjutim svi su trazili samo kesh i niko nije hteo da ga menja za 7610. Nije ovo sad neko oglasavanje, ali sam citao ovu temu i bas mi se svideo telefon i menjao bih ga za moju nokiu, pa koje neko raspolozen, neka mi se javi na PP za detalje. ;)

Poz :wave:

@gotrunx A jesi li upoznat sa tim da je ovaj mobilni tj. njegov firmware pun bagova i ******?
Mislim, necu da menjam, sentimentalno sam se vezao za ovaj telefon :D... al' cisto da znas.

@Beng u brew-mod-mystufff-res-en-tu prekopiraj ovo pa javi el radi...

Ubacio sam ovo sto si mi poslao, ali ne radi. Koliko sam ja ukapirao, treba se modifikovati fajl mainmenuapp.bar koji se nalazi u brew-mod-MainMenuApp-res-en

mladenu je napisao(la):
Procitaj prethodnu stranu, pa ces videti u cemu je problem...
Citao samo, ali ocigledno nisam pazljivo. Tek sam sada video da si pisao o tom problemu. Probacu sa Telenor i VIP karticama pa se javljam.

@Steky-MAG Jel ti ne bi bio problem da mi napravis guaraninu temu?
Video sam je kod ortaka na SE K610i i svidela mi se mnogo!
Ako hoces ja mogu da ti je okacim da vidis kako izgleda!
Hvala unapred, pozz!

Okaci da vidim, ali nista ne obecavam...

@nikola's moze da mi objasnis kako da napravim spoljni skin za mplayer preko brewsourceeditora sad sam nesto pokusavao ali nece !!

@Steky-MAG Evo teme pa ti vidi jel mozes ili ne!
Bilo bi stvarno extra kad bi napravio ovako nesto!
U svakom slucaju hvala, pozz!

Prilozi

• GUARANA.rar
    339.7 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
hvala za temu nasao sam je na kompu hvala u svakom slucaju
pozzzzzz

@dannee95 napravi ti slike za skin u .png formatu i okaci,a ja cu da se pobrinem za pakovanje u .bar fajl.pozzz

Da li bi neko, kome telefon radi kako treba (Mini Commander ili BenqFM ili MobyExplorer i FieldTest), mogao da mi posalje svoje NVItems i, ako ima, brew backup.

Pozzz

Poslednja izmena:
evo ti sad probaj !!!!

Prilozi

• 5003.png
    5003.png
    26.3 KB · Pregleda: 49
Da li bi neko, kome telefon radi kako treba (Mini Commander ili BenqFM ili MobyExplorer i FieldTest), mogao da mi posalje svoje NVItems i, ako ima, brew backup.

Pozzz

nemoj da se mucis sa tim NVitemsima ja sve aplikacije instaliram preko moba

1.Kopirajte .jar datoteku igre (u ovom slucaju sim_city4.jar) ili aplikacije u folder Misc. na telefonskoj memoriji
2. Otvorite integrisani browser telefona (mozda moze i opera, nisam pokusao).
3. Napravite bookmark: Name- bilo sta, pr. ``Igra`` ; Adress: file:/user/Miscellaneous/sim_city4.jar
4. Sacuvajte bookmark
5. Pokrenite novonapravljeni bookmark; i procedura je kao ona kada skidate igircu sa interneta:
od ponudjenih opcija izaberete Download, save location games ili Apps. (u ovom slucaju Games).
I to je to!
POZELJNO JE DA IME .jar DATOTEKE BUDE STO KRACE !!!
edit : ako ti nije jasan neki korak ti slobodno pitaj,ja cu ti sve objasnim a mogu i sve slikovito ako ti je tako lakse

pozzzzz :d

Poslednja izmena:
Sta mislite kako izgleda meni je ok samo ako bi neko mogao da mi napravi ovakav walkman player za _ext evo okacicu pa ako neko moze da mi prepravi ovaj .bar fail i ako moze da ne bude prenatrpan znaci ona traka gde ide ime pesme i ova druga gde ide kolko traje pesma :d
da ne zna neko da pise programe jel bi znao neko da napravi bmc al za fon .jar :d

hvala unapred pozzzzzzz :type::wave:

edit: nisam mogao da okacim .bar fail evo adresa predzadnji post http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=31861&start=165

Prilozi

• DispCapture1.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 50
  • DispCapture2.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 37
  • DispCapture.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
@gr-44 i ja koristim taj skin za pleyer ali nemam za spoljni ekran za koji dan nikolas ce da napravi isti takav za spoljni pa sacekaj
a za meni imas lepse ikonice koje ja koristim : prethodna strana 3388. post od djole90 !!!

a tebi treba crni ili narandazsti

za nikolasa slika da napravi player

Prilozi

• 5003.rar
    26.4 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
@dannee95 player gotov za minut.:D:D:type::type::d:d

@GR-44 evo slike pa je ti obelezi sta treba da se izmeni...

Prilozi

• Dannee95 mplayercommon_ext.zip
    18.9 KB · Pregleda: 40
  • 5003.png
    5003.png
    46.8 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
HWALA NIKOLA's cheers

a kako napravi player ako te ne mrzi napisi recima ili slike okaci

edit : RADI !! RADI !!! RADI !!!! RADI !!! cheers

Poslednja izmena:
@dannee95 pa trebas preko Bar Image Grabber-a da izvadis sliku player-a (za veliki ekran se zove 5003,za mali 15001) i to lepo izmenis...Kada hoces da vratis izmenjenu sliku u .bar fajl preko programa BREW RESCOURCE prvo otvoris .bar fajl(iz kog si uzeo tu sliku) i u njemu obrises fajl pod nazivom 5003 za veliki ili 15001 za mali ekran...Kasnije izmenjenu sliku playera prevuces iz foldera u brew rescource i to zapamtis...Kada zapamtis kliknes F5(na tastaturi) i ENTER.i to je to...

Prilozi

• danne95 upustvo.JPG
    danne95 upustvo.JPG
    208.5 KB · Pregleda: 43
E, nego mogu li ja da promenim bar fajl onih vodafone ikonica? I na isti nacin zamenim te slicice (znaci napravim nove ikonice za meni) i vratim fajl u mob? Dakle, promenio bih vodafone ikonice, ali ne na onaj nacin da vratim i standardni meni, nego ono.. da sve bude isto kao kod vodafone-a sem ikonica... bla bla bla... valjda znate o cemu pricam?
Pokusao sam Brew source editorom, izmenio sve slicice u mainmanuapp_common.bar ali kada sam vratio bar fajl u fon, nije funkcionisalo uopste? :S Aj ako to moze, a rekao bih da moze, nek mi neko objasni postupak i koje fajlove bi morao da menjam. Dal samo mainmenuapp_common ili jos neki ili sta, kako, gde?
Ili sam pak, sve lepo uradio... samo negde *****'o verovatno?

EDIT: Snadjoh se, ne treba nista ;)

Poslednja izmena:
nikola`s moze samo da se izbrise ovo walkman i to je to
ili da se smanji da ne bi bilo zbijeno

i kako da vadim slike iz source iz brew recource .....
meni ovaj graber kaze ovo sa slike

pozzzzzz

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    79.6 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
@GR-44 probaj ovaj http://rapidshare.com/files/106202645/Bar_Image_Grabber.exe.html ako nece klikni na bar image grabber "Properties" i sledi upustvo sa slike...
Evo napravio sam Windows Media Player za mali ekran...Meni se licno ne svidja,ruzan je,ali pogledajte...
@VLADADJ el ti hoces da ti ostane ona precica u meniju MOBILE TV i ostalo...Oces da to sve ostane na svom mestu,samo da drugaciji izgled(skin)ikonica?Tako sam bar ja razumeo...

Prilozi

• GR-44.JPG
    GR-44.JPG
    113.6 KB · Pregleda: 43
  • moj player.JPG
    moj player.JPG
    6.6 KB · Pregleda: 38
  • moj player.zip
    20 KB · Pregleda: 31
nece ovaj sto si okacio a i probao sam ovo sa slike uopste nije obelezeno ono pod 3
probao sam da obelezim al nece.

@GR-44 evo playera sve sredjeno... :D:D:D:type::type::d:d:d
Ma sta te briga sto ti ne radi Bar image grabber kad sam ja tu :D
Hocu utiske za moj budjavi player(Windows media player)! :D

Prilozi

• GR-44 player_ext.zip
    39.2 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Hvala za player ok je ovaj tvoj player.

pozzzzzzzz

edit: evo stavio sam player extra je hvala.

Poslednja izmena:
nikola's hwala za uputstvo !!!!!

yradim sve kao sto si mi reko i kad ocu da ubacim preradjenu sliku u objects on mi kaze save changes ja kazem yes i onda tamo save i pise mi mplayercommon.brx ili kako vec !!! sta da radim ?

Poslednja izmena:
@dannee95
PA KADA OTVORIS TAJ .brx FAJL POMOCU BREW RESOURCE EDITORA, SAMO IDI NA "COMPILE" I PROGRAM CE TI KOMPAJLIRATI .bar FAJL KOJI TI TREBA.. POZDRAV

Nazad
Vrh Dno