Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

@djosa daj bre obuzdaj se malo!!! Ako hoces da ti objasnim kako se koriste opcije izmeni i citiraj!:mad::mad::mad:
@Sine Nebojsa evo programa...Nije neki,ako nadjem kacim drugi...Dobro si me potsetio skroz sam zaboravio.pozzzzzzzz

http://forum.allsiemens.com/download.php?id=80810 - evo playex-a koji radi i kada je telefon zatvoren,ali kada je zatvoren nema nikakvih funkcija... :type:

Prilozi

• za Sine Nebojsa.zip
    10.8 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
@igomar.va Sto se tice dometa on se ne moze ispraviti.Kada se odradi sve sto je potrebno software samo prikazuje vise crtica dometa,a domet ostaje isti...Ef81 postoji sa antenom,a postoji i EF81 sa cipom umesto antene.Ako hoces da pokusas ovo sa dometom javi mi...pozzzz
Nemas neke koristi od toga.....
Nisam ti slao na e-mail ne radi mi nesto e-mail adresa pa....
pozzzz

Interesujeme dali i vi imate problem ove prirode recimo u pitanju je slika kada hoću da je rotiram onda napiše da nemože i ta se slika izgubi iz telefona.

Jel postoji mogucnos instaliranja friware-a v.48??

Valjda misliš firmware v.48?
Naravno da možeš instalirati bilo koju verziju jer sa 3GSwupFU firmware-ima možeš kako hoćeš : downgrade (niža verzija) i upgrade (viša verzija) kao i flash na druge jezične pakete.
Probaj jezični paket LG04 gdje imaš i HR i SR jezik: EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.exe
Imaš ga na: http://rapidshare.com/files/23705368/EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.zip
To je stabilna i provjerena v.48, ali je sporija od v.58. Ako ne koristiš microSD karticu biti ćeš zadovoljan i s njom, ali ako koristiš onda ti je bolja v.58, najbolja Vodafone!

Poslednja izmena:
Valjda misliš firmware v.48?
Naravno da možeš instalirati bilo koju verziju jer sa 3GSwupFU firmware-ima možeš kako hoćeš : downgrade (niža verzija) i upgrade (viša verzija) kao i flash na druge jezične pakete.
Probaj jezični paket LG04 gdje imaš i HR i SR jezik: EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.exe
Imaš ga na: http://rapidshare.com/files/23705368/EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.zip
To je stabilna i provjerena v.48, ali je sporija od v.58. Ako ne koristiš microSD karticu biti ćeš zadovoljan i s njom, ali ako koristiš onda ti je bolja v.58, najbolja Vodafone!

Sada cu da probam, ali u svakom sluchaju hvala!!!
Ali sa 58 nemam dometa :(

Poslednja izmena:
zasta sluzi playex i kako se ubaca ??

edit:kako se brisu vodafone bookmarks ??

edit2: da li neko moze da okaci naruto igru za mob ??

Poslednja izmena:
^playex je ****** da se ne lazemo, cekaj da se malo usavrsi program pa mozda i ispadne nesto. Ovako je to samo jedan zapocet projekat sa brdo nedostataka koji ne moze ni da prismrdi ovom vec postojecem budjavom plejeru.

Poslednja izmena:
Zna li neko gde bih mogao da kupim ovaj telefon? Zakasnio sam sa kupovinom novog, ali bih uzeo dobro ocuvan polovan.

Poslednja izmena:
Otišao u večna lovišta punjač za EF-81. Jel neko zna koliko košta nov punjač i da li ima da se kupi neki kvalitetniji od ovog koji ide uz telefon jer je lagan i ne uliva poverenje.

P.S. Sada ga punim preko USBa.

dajte ljudi odgovorite nesto !!!!

Sto se tice vodafone bookmarks, probacu nesto da nadjem pa cu da ti okacim.
A evo i naruto igrice.Ne znam dal radi jel nisam probao!Nadam se da ce ti raditi!
U svakom slucaju ti javi jel OK ili nije! Pozz

Prilozi

• Naruto.rar
    334 KB · Pregleda: 42
@djole90 nece(probao sam i preko BMC,i preko JMI i preko telefona) aj probaj ti!! ako nece hwala u swakom slucaju
:d

edit : sad sam probao na SE k750i i nece !!!! :cuss::cuss::mad: :wall::wall:

Poslednja izmena:
@djole90 nece(probao sam i preko BMC,i preko JMI i preko telefona) aj probaj ti!! ako nece hwala u swakom slucaju
:d

edit : sad sam probao na SE k750i i nece !!!! :cuss::cuss::mad: :wall::wall:
Evo sad cu ja da probam pa ti javljam! Ja drugi naruto nisam naso,stvarno!

e hwala na brzom odgovoru !!! a ako nije tajna gde trazis te igre !!!!?

Poslednja izmena:
e hwala na brzom odgovoru !!! a ako nije tajna gde trazis te igre !!!!?

Ma nema na cemu! E bas nemas srece, nasao sam jos jednu verziju ali ni ona nece!:wall:
Cekaj jos malo da probam jos nesto da uradim pa ti javljam jel uspelo!
Naravno da nije tajna, ja imam internet koji ima svoju mrezu gde su umrezeni svi korisnici te firme a inace program tj. mreza se zove Strong DC++!
Pozz

P.S sacekaj jos samo malo

uredu !!!! cekam !!!!! :d
E stvarno nemas srece! Probao sam nekako da je osposobim preko FieldTesta ali nece nikako!
Ne znam sta da joj radim! Sad izvini sto si malo cekao.
Ja ako uspem da nadjem neku drugu verziju koja ce da odgovara ja ti je odma kacim, nebrini se.
A u vezi vodafone bookmarksa i to ti kacim cim nadjem nesto(ako me neko ne preduhitri)!
Jos jednom sorry i veliki pozz!

^ @cvetko_a Nemoj da rotiras slike koje su snimljene na memorijskoj kartici.
Ukoliko moras da rotiras neku sliku, iskopiraj je na memoriju telefona pa je rotiraj. Toliko!

Help

pre pola sata sam sa drugom slao nesto preko bloototha i onda je odjednm rekao memory full ... a swe sam sacuvavao na mem kartici i u opcije za bloototh namestio sam file lokation : memory card kao sto je i pre bilo ali mi telefon ponovo izbacuje memory full ....
da li neko ima resenje za ovo

edit : resio sam !!! mislim resilo se samo od sebe !!!

Poslednja izmena:
E stvarno nemas srece! Probao sam nekako da je osposobim preko FieldTesta ali nece nikako!
Ne znam sta da joj radim! Sad izvini sto si malo cekao.
Ja ako uspem da nadjem neku drugu verziju koja ce da odgovara ja ti je odma kacim, nebrini se.
A u vezi vodafone bookmarksa i to ti kacim cim nadjem nesto(ako me neko ne preduhitri)!
Jos jednom sorry i veliki pozz!

OK nema problema sto se izvinjavas !!! :banana:

Vrh Dno