Satelita ima raznih za offline download,vidim da sad ima nesto na eutelsatu w6...sigurno ces naci na google nesto.Posto sam pre par dana kupio ss2 i sat antenu sad me interesuje koji je satelit najbolji za ofline download i uopsteno ?
Koji program za gledanje sat Tv koristis,ili prvo skini negde FastSatfinder pa probaj da pronadjes
neki satelit sa jednim LNB-om, npr.Astru onda u ProgDVB ili AltDVB skeniraj satelit i to je tek pocetak....
Ako si drajvere dobio uz karticu trebalo bi da je ver.2.6,pise ti na poledjini kartice kao sto rece covek.
Jel ima neko kljuceve za UPC kanale na 19.2 ?
Mr.No, najbolja varijanta je da navatas nekog komsiju/prijatelja sa ANALOGNIM RISIVEROM! Sa njim ces mnogo lakse ubosti pravu poziciju nego sa skystar.
DVBViewer, mada i ne mogu da ga koristim jer nista ne stize od signala. Ja se samo plasim da nije nesto oko konvertora jer i na njemu a i na DiSEqC-u pise zemlja porekla P.R.C.(pretpostavljam da zadnja 2 slova znace Republic of China mada se nadam da nisam u pravu)-ovo su inace konvertori samo za tv signal pa mozda tu gresim.
Inace jeste verzija kartice 2.6d
@marko_84 a gdje nadje da trazi signal sa analognim resiverom na digitalnom lnb.
Zato sto ne gledas isti transponder.Da li neko zna zasto se kvalitet signala koji prijavljuje setup4pc razlikuje od onog koji prijavljuje fastsatfinder?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari