StealthXStream je loshiji od Thermaltake Toughpower serije.Kakva su u odnosu na Thermaltake, jer sam vidio da su im cijene skoro iste?
Interesuje me vase misljenje o OCZ napajanjima, konkretno o modelu OCZ StealthXStream 600W. Ima li ko iskustva sa ovim napajanjima?
CWT bazirana napajanja nicu na sve strane kao pecurke posle kise,polako postaje dosadno,jeste jeftin PCB,koilko toliko kvalitetne izrade sa jako dobrom regulacijom voltaza i prilicno malim R&N faktorom.Sva napajanja koja izlaze iz njihove fabrike lice iznutra jedno na drugo,zelna traka,lose dizajnirani heatsinkovi,termo-lepak svugde,itd.)Jedini proizvodjac koji ima prostoriju za sklapanje napajanja u samoj fabrici Channel Well Technology-ja u Kini je HIPER.Na taj nacin vrsi izmene i poboljsanja u produkciji,kao i rigorozne kontrole kvaliteta.Corsair napajanja na CWT PCB-u su druga koja se razlikuju u moru jeftinih CWT napajanja.
I TX650 je Seasonic.taj jeste, ali 450, 520 i 620 modeli su seasonic, mozda sam pobrkao malo oznake. tek ovi novi jaci, a malo jeftiniji su CWT.
U kom je to jeziku "kabla" pravilno? Pravilno je kabl ili kabel.Kabel zbog zezanja, a kabla pravilno...
Dva programa javljaju istu bezveznu stvar: SensorsView 1.2 i Everest. MSI CoreCenter (koji ide uz ploču) ne daje podatak o tom naponu.@wiz011
Jel to gledas iz programa koji si dobio uz maticnu ili koristis 3dh party programe? Dosta programa zna da pripise pogresnu oznaku za senzore.
Ne mora da znači... CoreCenter prikazuje samo 4 napona, SensorsView daje podatke o 8 i svi, osim tog jednog, deluju kao OK.To sto ti MSI CC ne daje taj podatak bi trebalo da znaci da ni nemas senzor za taj napon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari