Šta je novo?

Da li uraditi: 6150 ---> c45 ili a50???

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Da li Nokiu 6150, stara 2 god, radi ok, prodati i kupiti novi Siemens c45 ili a50.... Uzeti u obzir i da baterija na 6150 traje 2 dana ( prosek ) i uskoro ce se menjati...

Ako "YES", koji od c45 vs a50 ( mada je ovo vec bilo )

Neznam da li je menjanje sa konja na magarca dobro ali ako bi se odlucio za Siemensa od ova dva uzmi C45.....

XaN je napisao(la):
Neznam da li je menjanje sa konja na magarca dobro ali ako bi se odlucio za Siemensa od ova dva uzmi C45.....

Izvini ali C45 je telefon koji je kilometrima ispred 6150. Nema smisla ih ni porediti jer su to razlicite generacije telefona.

tako neshto i ja razmishljam u korist c45. 6150 je bio zmaj kada je izashao, ali je ipak to bilo davno...

Nego, nesvidja mi se kod c45 shto ima samo 50 mesta u imeniku u telefonu... Da li svi misle da je c45 bolji od recimo A50..?

Do skoro sam imao c45 i stvarno sam bio prezadovoljan.Malih je dimenzija ima odlicne funkcije(sve sto je potrebno u nekim odredjenim granicama) i plus je jeftin.
Eto toliko.

Jao ja se izvinjavam ja sam u zurbi video da je nesto tipa 6510 :) opet se izvinjavam znaci sad definitivno C45:)

Tacno tako ....sve preporuke sa moje strane s' tim sto bih ja pre uzeo N 3330...

Nazad
Vrh Dno