Y
Yoti
Guest
ES
:wave:
ES
Apsolutno, 4ghz je i vise nego dosta!
NIkda nije dosta 😀
Prvo pozdrav svima 🙂
Ako neko mozhe,shto krace budi recheno,da mi objasni kome su osim onima koji rade kompresovanje i onim drugima - za erotsko zadovoljstvo,potrebni procesori E8XXX serije?
Prvo pozdrav svima 🙂
Ako neko mozhe,shto krace budi recheno,da mi objasni kome su osim onima koji rade kompresovanje i onim drugima - za erotsko zadovoljstvo,potrebni procesori E8XXX serije?
Core 2 Quad 6600 @ 2.4 GHz je brzi u renderingu od Core 2 Duo E6850 @ 3.85 GHz http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q6600_10.html tako da je bolje kupiti Quad za 200 evra nego Core2Duo za istu cenu. Slazem se sa tobom.moze da bude i na 5GHz i oped ne moze da se meri sa quadom u tim programima
Core 2 Quad 6600 @ 2.4 GHz je brzi u renderingu od Core 2 Duo E6850 @ 3.85 GHz http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q6600_10.html tako da je bolje kupiti Quad za 200 evra nego Core2Duo za istu cenu. Slazem se sa tobom.
hyper treading je sada vec prevazidjen
i dan danas prescott radi posao, jeste da se oznoji ali odradi.
veruj mi da ne znamKoja samo sto nije stigla na nase trziste, a i ti to dobro znas 😉
Ja pricam o seriji 8000
kad su procesori u pitanju, obicno su USD cene veoma bliske onome sto je za ovdasnjeg krajnjeg kupca EUR cena.
veruj mi da ne znam
da znam ja ne bih ovde pitao!:wave:
Imao si Abit pa je imao undervolt.Ako neko moze da nabavi Abit sa digitalnim PWM-om( IX38 QuadGT) i da pozajmi coveku- bilo bi dobro da se proba.Trebao bi biti stabilniji.Sorry Master 🙂
P.S.
Na Asus-u P5K-E rev. 1.01g jos veci undervolt od cak 0.12V 🙁
In order to test the CPU voltage droop using digital PWM, we first used an E6750 G0 dual-core processor and found using a default 1.35V it idled at an elevated 1.384V in Windows. When we loaded the processor, the CPU voltage stayed firm between 1.384V and 1.392V, even when left for a while to allow everything to heat up.
Ne druze moj.Veruj mi da je taj abit mrak.Ma nazad na Bad Axe 2 i cao 😉
Tako je matori.Samo napred.Zena ce te ubiti.Odakle vadish to?Crni budzet a?😀zorz ABIT IX38 QuadGT i nista vise (stize X48)!!!
Ne druze moj.Veruj mi da je taj abit mrak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari