Šta je novo?

Omiljena muzika iz retro igara

iz Golden Axe je najlegendarnija!

:) kako si cuo za njih? ja preko www.pouet.net i iskreno retki su ljudi koji su culi za njih, bar iz mog ukruzenja ;)

Izvinjavam se što kasno odgovaram ;)

Za njih sam čuo baš davno, verovatno tek kad su se pojavili. Surfovao sam netom u potrazi za Monkey Island muzikom i naišao na gomilu dobrih sajtova među kojima su u linkovima bili i oni. Posle sam to objavio na nekim forumima :,,:

OT: A što se tiče ovih iz Sveta Kompjutera (neko je napisao da je tamo pročitao o njima), ja kapiram da oni samo forume čitaju u potrazi za vestima. 100% sam siguran da su i vest za speedball 2 skinuli odavde, kao što su nekad davno našli i tu za PPOT. Liče mi na klovna Krastija po mnogo čemu sve više :bottle:

Monkey Island je meni definitivno najjaca muzika. I dan danas je pevusim s vremena na vreme:)

Evo malog doprinosa za one kojima je muzika iz Xenon 2 introa bila nesto najbolje u to vreme.

Prilozi

• xenon2.part1.rar
    976.6 KB · Pregleda: 68
  • xenon2.part2.rar
    662.4 KB · Pregleda: 64
dajte jos neki internet radio sa old school muzikom! u ovom iTunesu nema predefinisanih takvih stanica :/

uh, nemam pojma koliko ce vam ovo pomoci, ali....

www.screamer-radio.com .... free, fenomenalan internet radio program...nema nishta od spyware/adware...a zauzima 700kb...

Elem, kad instalirate, idete u "presets", pa "by genre", pa "nerd" ...i tu ima 15ak radio stanica koje pustaju muziku iz igrica (pc, konzole i sl...) ...

Btw, kad instalirate program, sachekajte 15ak sekundi, da updateuje bazu radio stanica...

Ne radim za screamer radio, al` ono, vama koji volite muziku iz igrica, moze pomoci...

A mjuzika iz Bubble bubble!?
po meni to je vrh zaraze!!!

Poslednja izmena:
Hehe,u subotu sam presao Bubble Bobble sa bratancom - zarazna je mjuza nevidjeno:smash:

do 100-tog nivoa?!? ja sam pikao sa ortakom ali isto ko kad smo bili klinci do nekog 70 i nekog.. :/ ima na netu negde video kako se moze preci svaki od 100 nivo bez da se zagine i jednom!!

Crusader

Crusader: No Remorse
Crusader: No Regret

Ko sto neko vec rece International Karate.:,,:

M!st!cx. SVAKA CAST ZA LINK.

Hvala hvala:cigar::wave:

"wilderness" numera iz golden axe sabija;)

Poslednja izmena:

I uvodna (Na lepom plavom dunavu?) i glavna tema su dobre,ja sam ih slusao samo na spekiju. Robin of the wood je imao najbolju muziku na spekiju i digitalizovan glas!(kako?)

ste videli ovaj video? ?(navodno lik koji je napravio MM<otkriven posle 20 godina)

fali link ka videu... :/

Posto sam Spektrumovac bio znaci :MANIC MINER i JET SET WILLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:banana::banana::banana::banana::banana:

Evo malog doprinosa za one kojima je muzika iz Xenon 2 introa bila nesto najbolje u to vreme.

XENON 2 - jedna od nalepsih melodija na Amigi, a tu su i Cannon Fodder, SWOS, ali i Jumping Jack'Son i blesavi North & South

Na C64 je bila simpaticna u USAGI JOIMBO (Samurai warrior)

Spektrum - legendarni ELITE (Dunave, oj dunave...)

Poslednja izmena:
Ma o cemu vi to pricate? Zna se da je najbolja muzika bila u Turricanima! Chris Hulsbeck rules!

Da li neko zna kako se zove i ko izvodi instrumental chiji fragment se chuje kao uvod/shpica
Track & Field (Decathlona za MAME)?

Radi se o nechem veoma popularnom pocetkom 80 ih , Nije Z.M.Zhar ali
bi mogao biti Vangelis...no , ne bi da lupam, stopercento sam siguran
da neko od vas zna :D

Poslednja izmena:
Polovina 70-ih - Vangelis naravno, Titles sa "Chariots of fire" soundtracka....:)

Poslednja izmena:
Pre jedno 17 godina :D sam igrao igru na komodoru - neka tabacina u stilu s'leva na desno nesto kao Dragon Ninja ali prostije.
Cini mi se da se zvala Black Panther ili tako nesto ali kad sam na emulatoru pokrenuo igru sa tim imenom to nije bila ta,znaci verovatno se ne zove tako (nije ni Black Tiger,))
Evo neka rekonstrukcija melodije iz lobanje pa ako neko prepozna o kojoj je igri rec ,mnogo mu se zahvaljujem:):wave:
http://www.sendspace.com/file/ye415x

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno