Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Kreni od pocetka,otvori bench forum,mobilna telefonija i drugi mobilni uredjaji,mobilni telefoni,PDA i dodaci,BENQ-SIMENS EF81--sve na jednom mestu,1,2,3,4,5,6,......poslednja strana,ne ulazi u forum. i eto ga,kao drzac za papir.klik i rajska vrata se otvaraju.

ovi rusi su cudo,sve je tu,sve objasnjeno,svi programi prisutni,sve se skida,ma nemam reci...sreca pa sam u skoli ucio ruski,nije neki nivo posle 15 g,ali zapamtilo se dosta,posetite sajt,DJWIBE je na 4 ili 5 strani ovog foruma postavio linkove...

POZZ...

dal moze neko da mi kaze kako da iskljucim ono sto mi pise na displey-ju Telenor?????
ja sam trazio ovde ali ne znam kako da trazim (kako da upisem)....pa dal moze neko da mi kaze kako ili gde da vidim..
i dal moze to da se vrati kada se skine?????????????????

Pre par dana sam ga kupio sa instaliranim V58, radi bez problema. Samo me nervira sto ton za poruku traje 3 sekunde bez obzira koju sam melodiju stavio za SMS.

Da li moze da se produzi trajanje SMS melodije?

Da li mogu da upload-ujem HTML fajl na telefon pa da ga otvorim, kao sto mogu da otvorim DOC fajlove preko DOC Viewer-a?

Nisam procitao svih 98 strana, ali vidim da u zadnje vreme pominjete Vodafonovu verziju 58. Da li je to nemacka verzija 58 ili neka nova?

Mom prijatelju, koji ga ima 4 meseca je poceo da ukucava *61 non-stop. Nije mogao da ga iskljuci, pa je izvadio bateriju. Kada je ponovo stavio - isti problem. Tek posle 10 puta se ukljucio normalno. On ima rusku 58-icu. Da li ste culi za takav slucaj?

Pozdrav

Poslednja izmena:
e Benq za sms ne znam da ti kazem cini mi se da je to neko vec pitao ne znam ali ja bih ti preporucio vodafone 58 super radi ja je imam vec 2-3 meseca i extra je u ostalom ako ti se ne svidi ti instaliras drugi softver veoma prosto...........i da to nije nemacka 58 ta dva softvera su dva razlicita aj pozzzzzzz

za Aces High nema na cemu!!!!!

poz

Poslednja izmena:
@Beng da ti ne rece ja nebi ni provalio da moze samo 3 sekunde, kako glupo ogranicenje :crash:

Posle nekoliko dana drndanja telefona zadovoljan sam nemackom V58.
Samo me interesuje da li negde (u NV items recimo) moze da se produzi trajanje melodije za SMS. Da li i na Vodafone V58 melodija za SMS traje 3 sekunde?
Da li mogu da upload-ujem HTML i da ga otvorim off line.

ljudi, zna li ko sta o backup-u sms-ova i mms-ova na fonu...citah celu temu ali mi i dalje nije najjasnije pa ako ima ko voljan da mi pojasni malo bio bih mu zahvalan. probao sam sa brew-ow da sacuvam poruke i on je to kao uradio nesto, sacuvao ih u exelu a nisam siguran da je to to...a ako jesta kako da ih vratim na fon

Html se uploaduje i gleda u offline tako sto se uradi sledece:kada se udje u net pa na stranu onda se klikne levi soft key dodaj oznaku(add bookmark),pa skroz dole pise save offline. i to je to.

Prilozi

• DispCapture.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
da i ja isto.........ali imam 46-icu......

Poslednja izmena:
El moze neko da mi napise sajt gde je skinuo QXDM a da mu radi besprekorno i da mi objasni kako da stavim ikone da stoje bocno odnosno ona fora sa orangehome...

Poslednja izmena:
Html se uploaduje i gleda u offline tako sto se uradi sledece:kada se udje u net pa na stranu onda se klikne levi soft key dodaj oznaku(add bookmark),pa skroz dole pise save offline. i to je to.

OK, ali gde se taj fajl nalazi na telefonu. Hocu da sa racunara uploadujem HTML i da ga kasnije otvorim u browseru.

Kako bre 3 sec, ja stavim fajl (.mp3) od 5 secunde i cujem je celu!

Dobro, nisam bas merio, neka bude i 5 sekundi, ali to mi je malo, hocu da se cuje cela melodija (ne pitajte za razloge)

Poslednja izmena:
benq,i baba bi da bude devojka,ali ne moze.U nasem slucaju vezanom za 5 sec,trajace dok neka pametna glava ne smisli neki program,nego kako ubaciti mini operu,rusi su tu malo skrti u objasnjenju,a bas im je dobro islo BREW/MOD/MPLAYER/RES/COMMON/ itd,bas lepo objasnjeno,mogli bi i mi ovde tako,a ne da odmah citiramo DJWIBE u potpisu.Njemu naravno svaka cast,bez njega ne bi bilo ni foruma,ali mislim da bi objasnjenja mogla biti jednostavnija,kao u gore navedenom primeru,koji inace sluzi za instaliranje plejera,a ne mini opere.Ko zna nek napise....
POZDRAV

benq,i baba bi da bude devojka,ali ne moze.U nasem slucaju vezanom za 5 sec,trajace dok neka pametna glava ne smisli neki program,nego kako ubaciti mini operu,rusi su tu malo skrti u objasnjenju,a bas im je dobro islo BREW/MOD/MPLAYER/RES/COMMON/ itd,bas lepo objasnjeno,mogli bi i mi ovde tako,a ne da odmah citiramo DJWIBE u potpisu.Njemu naravno svaka cast,bez njega ne bi bilo ni foruma,ali mislim da bi objasnjenja mogla biti jednostavnija,kao u gore navedenom primeru,koji inace sluzi za instaliranje plejera,a ne mini opere.Ko zna nek napise....
POZDRAV

Jel mozes mnogo da budes jasniji?

Ma naravno,samo reci NEMAA PROBLEEMMAA,npr:zamena ikonica za signal i bateriju...otvoris brew mobile comander,odes na..brew/mod/qwidgets/res/common/qwidgets.res.bar..i tu iskopiras nove,po izboru naravno_Onda odes na phone i u padajucem meniju odaberes reindex MMC,tj restartujes telefon i to je to.E,na to sam mislio,kao braca rusi,sve lepo i ukratko objasnjeno,i svi se lako snalaze.Ajd sad neko neka objasni instaliranje mini opere,da bi je ja instalirao.A,umalo da zaboravim,naleteo sam na program BENQ FM,sta mislite moze li radio da se instalira na BENQ-u,rusi kazu da je sa EF-91,mozda gresim za telefon ali program postoji i ja ga skinuo.Sta mislite,moze li???

Mini opera se instalira kao i svaki dr program ili igrica. Postoji nekoliko nacina, imas ih objasnjene u ovom topic-u.
Mini operu takodje imas OVDE
Benq fm sluzi kao file menager i sa radiom nema nista zajednicko. Na nasem tel ne moze fm. Nemoj da dupliras poruke, vec idi na "izmeni" koje se nalazi kod predhodne poruke.
Drago mi je da ti se slichke svidjaju. :type:

Poslednja izmena:
O.K. Ynam ya to ali nije to u pitanju jer jednostavno on pise zakacis mobilni telefon na usb kabal i pokrenes instalaciju..
Nepise uz koji program to radis.

Poslednja izmena:
O.K. Ynam ya to ali nije to u pitanju jer jednostavno on pise zakacis mobilni telefon na usb kabal i pokrenes instalaciju..
Nepise uz koji program to radis.

idi ovde http://www.gsm-multifund.de/board/downloads.php?do=file&id=735 uloguj se username: wladan password: wladan skini taj program instaliraj ga na pc, prikaci tel, pokreni progrm i to je to. Ukoliko budes imao prblma javi ovde.

Imam jedan problem, kad prebacim mp3 pesme sa kompa na tel. malo mi seckaju....jel neko zna sta da radim?

kompresuj

Poslednja izmena:
Program qpst zelim da uradim backup i odradim prema upustvu program prepozna telefon ali kada pokrenem da radim backup onda prijavi gresku u obliku kao da je telefon zakljucan.
Inace za gornji post hvala na pomoci.Vec sam tamo registrovan i skinuo sam vodofoneov updat ali sada skidam ovaj drugi za koji si mi postavio link,pa kad budem uspeo da uradim backup onda idem na flesovanje.

Poslednja izmena:
taj link ti je za nemca. ako ne uspes da odradis bek sa tim qpst nadji ovde valjda ima NV Editor, mislim da i sa njim to mozes da odradis, ako ne odradi ga i bez beka. Moj prvi fles je bio takav, posle ces ovde da mu nadjes sve sto trb.

Nazad
Vrh Dno