UNKnoneNOWN
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.12.2003
- Poena
- 609
imam geforce 7600GT i 22" wide tft
dajte neke preporuke za tv karte...
:banana:
dajte neke preporuke za tv karte...
:banana:
Da li se preko tog LEADTEK WinFast TV Pro II mogu snimati emisije i ostalo, da li se moze koristiti kao video ulaz?
Uzmi lepo externi TV tjuner (ne USB, nego stand alone). Ja uzo evo ovo i ne žalim. Inače, imao sam pre Leadtek 2000 Expert (koji važi za solidan TV tjuner), ali ovaj ima 3 puta bolju sliku. Da ne bude zabune, čim sam ga kupio otišao sam kod ortaka koji ima 2000 expert i 19" tft sa DVI, i uporedili smo oba tjunera. Nebo i zemlja, jednostavno ovaj LEADTEK WinFast TV Pro II bolje pegla sliku, nema šuma, itd.
I ja imam 22" tft, na komp mi je zakačen NARAVNO preko DIGITALNOG ulaza, a na tv tjuner preko analognog. Poenta je da ti ne treba komp za gledanje TV, a i kvalitet je bolji.
Ako hoćeš maksimalnu funkcionalnost, kupi internu TV karticu sa hardverskim MPEG2 enkoderom. Pored odličnog kvaliteta snimanja, imaćeš i TimeShift koji je veoma koristan za vraćanja scena, premotavanje reklama, itd...
ajde daj neki konkretan model pa da uporedimo.... :smash:Ako hoćeš maksimalnu funkcionalnost, kupi internu TV karticu sa hardverskim MPEG2 enkoderom. Pored odličnog kvaliteta snimanja, imaćeš i TimeShift koji je veoma koristan za vraćanja scena, premotavanje reklama, itd...
rapidshare.com/files/59302906/Kworld-MPEG-2-HARDWARE-MCE_201-Studio-B.mpg.html
kažeš ovo čudo da ima rezoluciju 1440x900 mene interesuje jel ima neka takva kartica da podržava 1920x1xxx rezoluciju i dal je izvvdljivo da se prikači PS3 i da se igra sve u Full znači full HD
Malo mi je nejasno - nemam iskustva sa ovim stvarima. Da li taj Leatek TV Pro II moze da se koristi kao externi TV tuner uz , recimo, laptop (mislim, da gledam tv program na laptopu)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari