gadafi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.09.2005
- Poena
- 455
A ti si strucnjak za optimizaciju. Anlizirao si kôd i zakljucio da moze bolje, samo te mrzi da im pises pismo i da ih posavetujes.Kriza nije dobro optimizovana!!!
A ti si strucnjak za optimizaciju. Anlizirao si kôd i zakljucio da moze bolje, samo te mrzi da im pises pismo i da ih posavetujes.Kriza nije dobro optimizovana!!!
@yooyo
Lako je tebi da pricas kad vec imas Alpha Dog Edition
A zasto ati tako malim slovima :d?
BTW. Jel je na tvojoj kartici stvarno tako uzasno uradjeno hladjenje kako se prica?Ima naznaka da ce je biti u Pakomu pa ne znam da li da cekam Gainward OC?
Palit je reshio problem sa hladjenjem....
![]()
Ima da "prepakujem" ovaj GPU WB sa 7900GS na 8800GT, nalepim hladnjake na memoriju i da je "izujem" na ovom starom Chieftec 360W napajanju. Cisto da se pokaze da je i vise nego dovoljno![]()
samo otvori prozore bice ti soba puna dima od napajanja![]()
samo otvori prozore bice ti soba puna dima od napajanja![]()
Verovao ili ne.. tu karticu sam kupio za drugara koji ovih dana sklapa masinu. Ja imam novu igracku HP 8710w.@yooyo
Lako je tebi da pricas kad vec imas Alpha Dog Edition
A zasto ati tako malim slovima :d?
Neznam koliko je uzasno... pitacu ga kako se greje.BTW. Jel je na tvojoj kartici stvarno tako uzasno uradjeno hladjenje kako se prica?Ima naznaka da ce je biti u Pakomu pa ne znam da li da cekam Gainward OC?
A ti si strucnjak za optimizaciju. Anlizirao si kôd i zakljucio da moze bolje, samo te mrzi da im pises pismo i da ih posavetujes.![]()
Danas mi je stigao Vf 1000 Led za 8800GT. Temp je spala sa 51°C, na 37°C, u idle, dok je u full loadu, pri klokovima iz potpisa, uz 10 minuta crysis-a ishla do 48°C. Sa starim, stock, hladjenjem je ishla do 75°C ponekad.
U zamrzivac![]()
Ewo par shotki....
Srdjane, ne vidim dobro na slikama, ali cini mi se da nisi stavio nista na vrm-ove, ako nisi, trebalo bi, greju se dosta na 8800gt.
Ili nesto ovako
![]()
ili neka seljacka varijanta kao sto sam ja uradio, sa seckanjem obicnih hladnjaka![]()
pa valjda bi trebalo da moze i sa pci grafickom?... Ukoliko bude problema, vracjanje na stari BIOS se mora odraditi naslepo...
pa valjda bi trebalo da moze i sa pci grafickom?
Mozda je glupo pitanje ali ajde:
Zanima me dali se moze sa tim alatom flashovati BIOS na mojoj Gainward 7600 GS GLH i malo podici voltaza da stignem barem na default taktove 7600 GT tj 560 MHz za Core ( poshto mi je ovako max samo 540 MHz / 1500 ) ?? Nebi se bunio da odem neshto preko 560![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari