Šta je novo?

Zvanicna Vista tema

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
MT882 + Vista = ????

Kako da napravim mt882 da radi na visti? Da li je to moguce? Po mogucnosti usb.

Poslednja izmena:
za neke beskorisna informacija ali čisto da spomenem
da je microsoft izbacio sebian language pack za vistu u vidu update.
pozzz

vista

Da li neko zna da mi kaze zasto mi je sad posle instalacije Viste, mnogo usporen internet, deluje kao da sam na dial-up, iako imam kablovski internet?

...ma ne vreujem, sve je bilo OK sa Xp, a sad sa Vistom gnjavi...Mada, kad je u pitanju download, tu nemam neku zamerku, samo surf ocajan.

...ma ne vreujem, sve je bilo OK sa Xp, a sad sa Vistom gnjavi...Mada, kad je u pitanju download, tu nemam neku zamerku, samo surf ocajan.

Da li si probao sa razlicitim browserima? Da li si probao sa ili bez firewalla? Pomalo nelogicno deluje da download radi super, a otvaranje stranica sporo.

BTW, dok si ti instalirao Vistu, moze da se desi da u medjuvremenu zaglupi provajder :p

Vidis, nije mi to palo napamet, da skinem firewall, inace koristim inter. explorer, nista nisam dodatno instalirala.

nesto ti "jede" protok instaliraj firewall i blokiraj sve osim browsera i onda probaj
tesko da je problem u Visti

Pre svega, izvini zbog muskog roda, sta cu kada je takva situacija :)

Kao sto rece _Weasel_, opet i ja ponavljam, ne verujem da je do Viste. Probaj neki drugi browser (FF). Takodje, u Task Manageru na tabu Preferences imas Resource Monitor. Pokreni ga i vidi koji procesi koriste mrezni protok... Mozda ces videti da li nesto van tvog znanja "jede" protok...

...nista nepoznato od procesa, osim sto internet explorer koristi 40,700k

Najbolja stvar sa Vistom u vezi jeste Chess Titans.:p

pablo...

2. FastStone Capture (potraži v. 5.3, ona je freeware)

3. imas o tome na BlackViper-u

Veliki brate:

2.) Jel se moze namestiti taj FastStone Capture da odmah snima na disc bez toga da me obavesti u kom formatu zelim da snimim ??

3.)Ovo za iskljucivanje servisa mi je pomoglo..... :)

:wave:

Jel se moze namestiti taj FastStone Capture da odmah snima na disc bez toga da me obavesti u kom formatu zelim da snimim ??
da...
"Option to specify destination (internal editor, clipboard, file or printer) where the captured image will be sent"

ako ne možeš da nađeš v5.3 (poslednja freeware), pošalji mi PM...

Poslednja izmena:
Drugari ajde sad...već neko vreme se drndate po Visti pa predložite i ukratko obrazložite razliku:

64b ili 32bit-na verzija? Jel Vista 64b ima iste probleme kao i XP 64b ili je podržanija ? Za sada mi ne treba ni za kakav ozbiljan rad,ali ako 64b radi brže što da ne.Pozz

Drugari ajde sad...već neko vreme se drndate po Visti pa predložite i ukratko obrazložite razliku:

64b ili 32bit-na verzija? Jel Vista 64b ima iste probleme kao i XP 64b ili je podržanija ? Za sada mi ne treba ni za kakav ozbiljan rad,ali ako 64b radi brže što da ne.Pozz

32-bitna brze radi i manje rama zauzima

kako moze 32 bitna da radi breze .......... tt

64bitna nema pola drivera niti rade mnogi programi
bolje resenje je 32

kako da zakljucam refresh rate na neku vrednost koju ja hocu? vista 64, nema u nvidia drajverima

Ima li neko iskustva sa radom MatLab-a 2007 na Visti?Znam da na sajtovima potvrdjuju kompatibilnost nego ipak da vidim jeli neko instalirao i radi li?

Naravno da nemam program,da ga imam proverio bih:trust:
Problem je da li skidati 1.86 GB ili ne;)

Nemam vremena da citam celu temu ali kako da podesim Windows Mail u Visti? GMail nikako nemogu da podesim? GMail nemogu nikako da podesim,ono programce koje automatski podesava Outlook pod XPom ne radi? Podesavanja sa GMaila mi ne funkcionisu ili ja neznam da podesim:S:

Moze, ja imam Vistu i radi mi gmail kroz outlook, idi na setting na web gmail i tamo imas parametre. Koliko se secam pop3.gmail.com, smtp.gmail.com,outgoing smtp 465, incoming pop 995. Poz.

Nisam citao sve vase postove i ovo nije za raspravu,ako neko hoce da mi posalje crac za 64bit-u Vistu na PM.Bio bi mu zahvalan jer nikako ne mogu zamrznut tih 30 dana sa svojim lijevim crackovima.

Da li 32-bitna Vista vidi svih 4 GB RAM-a, ili samo 3.3 GB kao XP? Samo proveren podatak molim.

Vrh Dno