maremas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2006
- Poena
- 395
Moja oprema
- Monitor
- BenQ ZOWIE RL2755T
- Miš & tastatura
- Logitech M280 i K400 Plus
- Laptop
- Asus N750J
- Mobilni telefon
- Pixel 6a
- Pristup internetu
- Optički internet
Evo moji utisci nakon prvog dana koriscenja nemacke 58-ce
Hmm... ne svidja mi se ova nemacka 58-ca ni malo! Jeste da je primetno i ZNATNO BRZI, ali kad bolje pogledas, isti ti je djavo kao 48-ca. Dok su mi na 48-ci bili problem brzina, ponekad zakucavanje liste pa i poruka (sto se lako resava), i "dupliranje" fajlova u medija plejeru (koje sam takodje resio), - ovde su mi, eheeej, signal (cak i sa onim trikom za pojacavanje), nemogucnost slikanja na visokoj rezoluciji - cas hoce, cas nece (sto mi nije bio problem sa 48-com koja je dosla uz telefon), a cak i kad hoce da uslika, fotografije su primecujem losijeg kvaliteta nego na 48-ci tj. ima nekih linijica preko! Takodje, nemogucnost da se postavi slika sa kartice kao wallpaper, uvek je zaboravi nakon restarta, dok to sa 48-com nije bio prob. Plus, ne mogu da osposobim internet sa VIP karticom nikako! hehe
A ovo je tek prvi dan da koristim nemca....
Nisam pametan, ja sam flesovao fon isto nemackom 58-com pre nedelju dana i nemam nikakvih problema sa slikanjem u velikoj rezoluciji i signal mi je evo trenutno gledam 4 crte, slike su iste kao i pre mislim na kvalitet, evo nedelju dana ga koristim i nisam imao nijedan problem, nijednom mi se nije sam ugasio ili zabagovao, radi brze nego 48, mnogo brze, podesio sam GPRS, E-mail, MMS ne mogu a nisam ni na 48-ci uspeo da ga podesim, mini operu koristim za net i isto tako koristim gmail klijent. Sada sam skroz zadovoljan:banana:
Probaj ponovo da ga flesujes ili da nabavis neku drugu nemacku verziju ako uopste ima druga neka, ja sam pre ove stavio rusku i posle prvog dana sam imao problema sa kocenjem telefona, gasenjem i zezale su me slusalice, kad ih ubacim na telefonu je pisalo da sam ga prikacio na usb a ne da sam stavio sluske i nisu radile dok ne resetujem fon. Sa nemackom 58-com sam se preporodio!
Poslednja izmena: