Ako imas vremena i volje, slobodno je probaj, doticni laptop moze da "izdrzi Vistu".
Htela sam da zamolim da mi neko potvrdi da li moj laptop Toshiba satelitte M70, m procesor, dothan,cache do 2gb, 1gb ram, 256 ati moze da podrzi Vistu. Imam cd kod sebe i htela bi malo da se zezam i vidim kakva je ta Vista, i zato vas pitam da li uopste da pocinjem instalaciju ili ne. Inace sad imam Xp pro. Pozdrav![]()
Pažljivo sam pročitao tvoju poruku još jednom.
Pretpostavljam da si napisala greškom da imaš CD.
Imaš li sve što ti treba?
Da li si razmišljala o drajverima za Vistu?
Hoćeš li je instalirati na drugu particiju?
Ne, nema.
Podićićeš ti sistem, ali biće ti potrebni drajveri za grafičku karticu.
Sa njima će sve mnogo bolje raditi.
Bez njih mislim da Aero neće raditi.
On i ne radi u Home Basic, ali mislim da tu verziju nećeš ni instalirati.
Koju instalaciju imaš: 32-bit ili 64-bit?
32-bitnu. A koju da instaliram? A drajvera valjda ima na netu, moja je ati x600se.
Hvala ti.![]()
Ali,...ne mogu sa ovog linka da skinem driver...
Da li neko od vas ko koristi Vistu ujedno ima i onaj Huwai MT822 adsl modem (koji je verovatno dobio od telekoma) i da li vam ga je Vista normalno prepoznala ili ste moreali da skidate drajere?
kucaj u googly imre programa plus vista Compatibility i slicno i bez problema ces naci sta radi sta ne@activated1 Hvala na brzom odgovoru.
@BlackNeo zato sto mi je druga masina vec umrezena na taj nacin, pa moram moj komp preko usb-a.
I da, da li mozda znate neki sajt gde se azuruiraju programi koje Vista podrzava?
Za jedno mesec dana cu uzeti laptop, na kome ce po svoj prilici biti instalirana Vista pa me zanima da li mogu na jednom mestu, odmah, i vec sada, da proverim sta bi radilo a sta ne?
da li se nekome desilo da prilikom surfovanja i uobichajene ponude instalacije josh jednog kodeka koji trenutno nemamo, umesto kodeka dobije trojanca...
Ta tvoja "uobicajena ponuda" mi jako lici na ono "sve shto leti to se jede"...
Moraces da upotrebish neku alatku za cishcenje te "uobicajene ponude", naravno iz Safe moda,
tipa S&D, Ad-Ware ili slicnih.
Prilikom instalacije drajveri nisu potrebni, već kasnije, kao što si i sama otkrila, da bi neki delovi hardware-a bili bolje usklađeni sa drugima.
Windows Defender, prethodno poznat kao Microsoft AntiSpyware, je softwer Microsoft-a napravljen za zaštitu, uklanjanje i stavljanje u karantin spyware-a u Microsoft Windows-u.
Deo je Windows Viste ali je i dostupan za besplatan download za prethode verzije Windows-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari