Da li neko moze da okaci svoj direktorijum brew/mod/camera/mod/ preko Brew Mobile Commandera da ga prekopiram. Greskom sam u taj direktorijum prekopirao neke fajlove. Hvala unapred!
Moze li da se pojaca jacina zvuka u slushalici? i kako?
Osim toga, mislio sam sa neki programom jer mi je to pojacano do kraja..Kada nekog pozoves ili tebe neko zove pritisni par puta na gore dok se skala ne napuni
1. Radi Brew 100%, i Adresar u SMS, druga mogucnost je MPM koji si dobio na CD-u.
2. Formulisi malo bolje pitanje, inace ako je vezano za kontakte, ja sam bas skoro napravio backup kontakta i izbrisao sve kontakte sa SIM kartice.
4. Dosta i od mene.
Burnsse, može li neki link na temu gdje je objašnjeno kako se instaliraju programi s kartice? Nemoguće je sada naći to u ovoj šumi od 1762 odgovora![]()
U pravu si, radi. Racunar na kome sam prvo probao je pravio problem, ali svejedno ne vidim nista sem kontakata sa telefona ni sa njim ni sa MPM nema nista sa SIM kartice.
Hvala najlepse. Ova tema ulepsava zivot.![]()
Upravo sam na to mislio. Kako prekopirati sve kontakte sa SIM kartice na telefon?
Markulja, naravno da znam šta je browser i bookmark, sam iz onog posta nije jasno na koji se browser misli. Ali nije poenta u tome, već da ono objašnjenje nije ono koje ja tražim. Dakle, mene ne zanima instaliranje igre direktno iz memorije, već mi treba instaliranje s memorijske kartice. Jaka stvar ne instalirati igru (program) s kompjutera, bitna stvar je uštedjeti memoriju, a ako u njoj držimo par mapa od po 2 do 5 MB, ništa od toga. Zato pitam ponovo Burnssa da nam objasni kako on instalira mape s memorijske kartice
djwbe,
zbog teme koju postavio i svega što si napisao u njoj kupio sam BENQ-SIEMENS EF81.
Hvala ti na trudu.
Sve najbolje! :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari