Šta je novo?

Medal Of Honor : Airborne

Ali s obzirom koliko placamo igre mnogo i dobijamo majke mi a jos *****mo non-stop :d
Samo dok ima sta da se igra...

Potpuno se slazem. S' obzirom na cene igara kod nas, onda mislim da nemamo sta da pridikujemo o nekvalitetu istih. Igra moze da se odigra, nije groundbreaking, ali opet dovoljno zanimljiva (bar meni). I kao sto Kurajber rece, bar ima sta da se igra :)

Ne znam, nisam bio odusevljen uopste. Ali s obzirom koliko placamo igre mnogo i dobijamo majke mi a jos *****mo non-stop :d
Samo dok ima sta da se igra...

Pa dal platjamo ili ne platjamo nema veze sa subjektivnim dojmom ali ne mogu da se ne slozzim sa tobom :D

Lm sve shto je Gx naveo smeta i meni. Verovatno je dugo vreme igranja CoD2 ostavilo dubokog traga na meni. Mozzda je i vreme da se predje sa WW2 na neki Modern Warfare :D

Pa nije da ne smeta ni meni to sto je gx-x rekao ali gotovo sad. Ispravke nema a kao da nas neko i pita. Igram i cutim (i smrdim) :d

Molio bih vas za pomoc u vezi ove igre:interesuje me dali moze da se igra sa:Amd sempronom 2,800+ 1,61 Ghz i ramom od 1535Ghz i grafickom:Ati Radeon 9600 (256 mb)?
Hvala vam unapred...

Ne moze posto igra zahteva da graficka kartica ima punu podrsku za ShaderModel 3.0, a tvoja nema

Molio bih vas za pomoc u vezi ove igre:interesuje me dali moze da se igra sa:Amd sempronom 2,800+ 1,61 Ghz i ramom od 1535Ghz i grafickom:Ati Radeon 9600 (256 mb)?
Hvala vam unapred...

Ne moze. :(

Nema na cemu... :wave:

edit: vidim da me shimec pretekao, sorry

Poslednja izmena:
Kako instalirate igru.
Meni kad pokrene autosetup restarta komp, a kad ručno pokrenem easetup instalira igru i onda pri samom kraju napravi roll back i izbriše cijeli folder od igre.
Inače imam Winxp sp1 i zadnje drivere za grafičku

Kakva tuga od igre, kakav krš:d. Ne znam kako vama ali meni su ovakvi šuteri odavno prestali biti interesantni. Možda još Call of Duty zbog nekog svog šmeka me još drži ali ovo nema ništa. AI je užasan, misije bezveze, ma...:wall:

Kako instalirate igru.
Meni kad pokrene autosetup restarta komp, a kad ručno pokrenem easetup instalira igru i onda pri samom kraju napravi roll back i izbriše cijeli folder od igre.
Inače imam Winxp sp1 i zadnje drivere za grafičku

Mislim da mora Win XP Sp2, pojma nemam, nisam probao, ali trebalo da i tu moze da se ukljuchi Win Firewall. Stavi Win Firewall na On.

ja znam sve :d Kad bi vam reko kako se instalira igra i sta je sve potrebno da se uradi (tj koja kolicina bikovog izmeta) ne bi mi verovali :d

:beat:

Kakva tuga od igre, kakav krš:d. Ne znam kako vama ali meni su ovakvi šuteri odavno prestali biti interesantni. Možda još Call of Duty zbog nekog svog šmeka me još drži ali ovo nema ništa. AI je užasan, misije bezveze, ma...:wall:

Slazem se sa tobom, nishta posebno, mislim grafika je Ok, zvuk takodje, gameplay tu i tamo ... a ne kapiram ono sa lean-ovanjem kroz iron sight, milsim to je ok ali ja kad ocu da leanujem na desno mogu samo do kraja da pomerim pogled, u tom sluchaju mi neprijatelj "pobegne" sa nishana ... tako da moram da pipkam/pushtam na desno da bih ga nanishanio kako treba ... bez vez ... Mislim da bi ovde gamepad(sa pechurkicama) dobrodoshao :D

Ma shta sad, odigracu ga na silu, kad nema shta drugo ... ili pak da predjem Bioshock po 3. put. :d

Poslednja izmena:

Igra je vrh, za mene barem. Jednostavno volim WW2 shooter-e i za prave ljubitelje ovo ce biti super igra. :)

Da ! :) na minimumu minimuma na nekoj minimalnoj rezoluciji sa minimalnim frameratom sa kojim ce igra biti minimalno igriva.

Poslednja izmena:
Igra je vrh, za mene barem. Jednostavno volim WW2 shooter-e i za prave ljubitelje ovo ce biti super igra. :)
Ja sam ljubitelj i ovo mi definitivno nije super igra..Skočiš iz padobrana,ispred tebe 10 Nemaca,pobiješ ih,kreneš u sledeću prostoriju,tu se stvori još deset,pucaj,puni,pucaj,trči,pucaj,puni oružje i tako u krug.Nema taktike,nema širine,samo pusta rokačina bez pauze.Kad se setim prvog dela i onog iskrcavanja na Omaha Beach,ili prvog COD-a,a tek Wolffenstein-a ovo je čista degradacija(a i COD2,mada ne ovoliko).
Kao što neko reče davno je prošlo vreme takvih naslova,ili sam ja suviše omatorio za takve naslove.Jednostavno mi je prazno.I dok je COD2 izvukao multiplay,ovo mi nikako ne miriše da će se dugo zadržati na hardu.

jel moguce i ovo skratiti na jedan DVD izbacivanjem jezika ?

Meni je igra vrh samo malo je kratka predjoh je za pola veceri bas sam se razocarao samo u tom pogledu inace sve drugo mi je extra.

jel moguce i ovo skratiti na jedan DVD izbacivanjem jezika ?

Medal of Honor Airborne DVD9-to-2xDVD5

DVD1:
1.Make a temp folder called DISK 1 & copy the contents of the DVD9 to it.
folders:
Autorun
DirectX
PhysX
PunkBuster
Redistributable
Support
UnrealEngine3 (del MOHAGame\CookedMovies)

files:
autorun.dat
AutoRun.exe
AutoRun.inf
Content1.cab
Content2.cab
Content3.cab
Content4.cab
EASetup.exe
MOHA.ico
Setup.exe

2.Open autorun.dat with Orca
Click on "Media"
Change the VolumeLabel for the DISKID 10-17 to: DISK 2

3.Burn the contents of the DISK 1 folder using the label: DISK 1

DVD2

1.Make a temp folder called DISK 2 & copy the contents of the DVD9 to it.

folders:
UnrealEngine3 (del MOHAGame\CookedPC and Pb folders)

files:
AutoRun.inf
Config.cab
Content5.cab
ContentA.cab
Group0.cab
Group1.cab
Localiz6.cab
MOHA.ico
Splash.cab

Other patchs and crack

2.Edit the Autorun.ini to look like what I have below
[autorun]
open=0
Icon=MOHA.ico
Name=Medal of Honor Airborne
[Special]
Disk=1
ProductGuiID={25F28E39-FDBB-11DB-8314-0800200C9A66}

3.Burn the contents of the DISK 2 folder using the label: DISK 2

Poslednja izmena:
Nego... Ima li rešenja za mouse lag? Nemoguće je igrati ovako...

super, hvala Palpatin, za 2xdvd5 vec imam, ali me interesuje za jedan dvd5 bez spanskog i onih ostalih jezika :D

I ja instalirah. Igram od prve mohhe i u sustini na isto izadje kolji nemce i (japance ili sada italijane) nema tu mnogo filozofije, mozganja. Kaze neko pre mene u prvom delu je bilo drugacije jes cvrc. Ja imam par zamerki recimo kad pucas od plamena koji sama puska izbacuje ne vidis gde pucas i sto sam imao zamerki jos na pacifik jeste sto kad bacas bombu osecas se ko da bacas kamence a ne tesku bombu ko u prvom.
Inaco istalo standarno grafika fina nista spektakularno. Zahtevnost poprilicna ali moz de sa smanji.

Meni ova igra nije losa...doduse mnogo lici na CoD2 po meni i to mi se ne svidja...
Najzad da vidim neku besnu scenu u ovom endzinu...Misija sa mostom, treba se popeti na vr' jedne od katedrala i pogled je ludilo...Goranstain je okacio sliku cini mi se...mnogo opako izgleda uzivo...a igra i radi odlicno.

Igra je preterano kratka,nema lagova bar na mojoj konfiguraciji,podseca dosta na COD serial,ali nema veze,...

Presao sam je celu na normal tezini i nije teska osim sto sam primetio da ima bagova...
npr najiritantniji je kad pucate iz snajpera nemcu u glavu,desava se da metak pogodi vazduh....a nemcu nista....

Sve u svemu preso sam je za 6h igranja tako da nije losa zanimacija ali raqzocarala me je s time sto je prekratka...

Takodje ima bug da se ponekad mozete zaglaviti u teksturi...tj moze se ostati "zalepljen" za zid i ni makac.To mi se desilo jednom, doduse...
A bug koji se redovno srece jesu nemci od plastelina...kad ih ubijes, njihovi delovi tela se razvuku...smesno izgleda.
Cini mi se da su nesto zabrljali kod fizike/ragdoll-a.Kao da ne utice na sve poligone kod karaktera.

Vrh Dno