Šta je novo?

Gigabyte P35-dq6

nisam siguran zasto i kako, ali sumnjam da se nesto desilo sa napajanjem.

smrt je bila nasilna, posto se kontroler izgleda sprzio, a ako je on otisao sigurno su probili i neki fetovi.

Poslednja izmena:
Nije to jedina DQ6 koja je nacisto crkla, znam ovde jos neke sa crknutom complo DQ6...:-devil-: :p :eyebrows:

NE OTKRIVAJ KO SI bre!

Nije to jedina DQ6 koja je nacisto crkla, znam ovde jos neke sa crknutom complo DQ6...:-devil-: :p :eyebrows:

NE OTKRIVAJ KO SI bre!
Zavisi.Ako kupe od baksuza onda im se obavezno neshto izjalovi:p :d
PS.ma shta ima veze ko sam.Izesh forum..imam neke vece brige..

Poslednja izmena:
E, ako neko ima mrtvu dq6, nek se javi na pm.
Ima jedna riknula u Comtade-u od pre neki dan.Memorijski kontroler otishao.
@Spacemaster:ja sam amater za tebe kad je u pitanju vadjenje masti hardware-u:D
SHalim se...ali za silovanje si tata-mata(silovanje=overklok).;)

Ej, DARK :p

:d :d :d

Ebi ga.....ja ne mogu..mislice da ih isprobavam neshto..nezgodna mi je pozicija...mislim da je plocha samo izbagovala jer chas radi sa chas zeza a to je pochela sa promenom modula///U svakom sluchaju kontaktiraj ovog provokatora iz gornjih postova Zorza:D
Zna on neshto o tome/..:D

Poslednja izmena:
za ljubitelje GA...
Gigabyte P35T DQ6 & Kingston KVR 1066 DDR3 (ima test i sa DDR2)
http://www.vr-zone.com/?i=5001
posted by: Shamino :D
"the board pushes FSB to the edge supported by ClockGen: 600MHz FSB!"

Poslednja izmena:
za ljubitelje GA...
Gigabyte P35T DQ6 & Kingston KVR 1066 DDR3 (ima test i sa DDR2)
http://www.vr-zone.com/?i=5001
posted by: Shamino :D
"the board pushes FSB to the edge supported by ClockGen: 600MHz FSB!"
Tachnije recheno sa ddr2 RAM modulima je gurala 625mhz fsb-a:D .Plocha je ubica.I sad ce verovatno opet neki da kazu da nije i da je vruci tiganj od Asus-a bolji:d

Prilozi

• dq6 overclocking.jpg
    dq6 overclocking.jpg
    183.8 KB · Pregleda: 121
Dodjavola!!
Jel' mogucje da kingston v ram radi ovako dobro!??!

Naravno, ploce su bolesne, a vlasnici jos gori:p

mala shala:p

Pravite mi zazubice, zeludac mi proradio....

I sad ce verovatno opet neki da kazu da nije i da je vruci tiganj od Asus-a bolji:d

:) do sada GA je kaskao, sada je moram priznati po prvi put napravio solidnu plocu, da li ce ga Asus pocepati kao sto je i do sada radio ne znam ali se slazem da je GA izbacio odlicnu plocu. :wave:

Kupio sam ovu plocu pre desetak dana ali me sada zbunjuje revizija ploce na ploci u donjem levom uglu pise rev 1.0 a CPU-Z mi prijavljuje rev 02.Ploca je vec tu pa je u sustini sve jedno ali koja je razlika izmedju ove dve revizije.Hvala

Kupio sam ovu plocu pre desetak dana ali me sada zbunjuje revizija ploce na ploci u donjem levom uglu pise rev 1.0 a CPU-Z mi prijavljuje rev 02.Ploca je vec tu pa je u sustini sve jedno ali koja je razlika izmedju ove dve revizije.Hvala

Ploča ti je rev 1.0, a čipset 0.2 i to je ok, uživaj.

Poslednja izmena:
Evo i ja sastavio komsiji tu plocicu i geil 8000. Zaista zahvalna kombinacija :wave:

Ploca je extra , jedino me malo muci overclock 2900 ide bez problema a kasnije se vec resetuje na stare vrednosti napone nisam dirao (nisam bas strucan pa nebih mnogo da cackam)do 320 FSB ide bez problema ali dalje nece sta mogu uraditi po tom pitanju da bih mogao da nastavim dalje

Za pocetak dizi napon polako. Do 1,5v nebi trebao da imas nikakvih problema :wave:

Inace jedna stvar koja mi se nije svidela je upravo obrnut redosled poredjanosti napona za cpu. Malo falilo danas da mu dam 2,xxV :S:

Marinac jel kod tebe u Everestu ispise ime ploce? Kod mene pise Motherboard Name Unknown :).

Imam Everest 4.00.976

Poslednja izmena:
ma za dosta ploca pise Name Unknown, tako da to nema veze...vidi sta CPU-Z kaze...
uostalom ako toliko zelis da stavis ime ploce, kucista, bla bla bla imas neki od DMI editora (System Management BIOS Specification - SMBIOS) pa pokusaj...mozes da napises da imas totalno drugu reviziju ploce ako 'oces itd...
ima ga i na Hiren's CD-u...

Poslednja izmena:
Marinac jel kod tebe u Everestu ispise ime ploce? Kod mene pise Motherboard Name Unknown :).

Imam Everest 4.00.976

Ispise sve a everest je 4.00.1027 beta
E sad me interesuje da li bih dobio nesto instaliranjem drajvera za sata II HDD pre instalacije windowsa i koje bi drajvere trebao staviti na gigabytovom sajtu ima:
Intel ICH9R Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)
GIGABYTE SATA2 RAID Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)
koji od ova dva

Pu leba mu .. skupio sam pare za plocu ali koju banku da opljackam za procesor :wall:

Ispise sve a everest je 4.00.1027 beta
E sad me interesuje da li bih dobio nesto instaliranjem drajvera za sata II HDD pre instalacije windowsa i koje bi drajvere trebao staviti na gigabytovom sajtu ima:
Intel ICH9R Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)
GIGABYTE SATA2 RAID Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)
koji od ova dva

Pa dobio bi, disk bi ti radio u sata 2 modu i verovatno nesto brze (cisto ako neznas u biosu onda umesto ide moras podesiti ACHI)- Od drajvera ove prve koje si naveo (drugi samo u slucaju raida). :wave:

Ocu da uzmem ovu plochu zanimame mozeli na ovu plochu ddr2 na 667 da ne kupujem novu memoriju :wall:

Poslednja izmena:
:) do sada GA je kaskao, sada je moram priznati po prvi put napravio solidnu plocu, da li ce ga Asus pocepati kao sto je i do sada radio ne znam ali se slazem da je GA izbacio odlicnu plocu. :wave:
he he :)
Jel se secash kad sam ti je bio doneo shta si rekao...dodushe BIOS je u tom momentu bio na jako niskom nivou mogucnosti :)
Generalno gledano meni se kod te ploche ne svidja raspored i sam izgled (mnogo mi je shrena...a boje su loshe ukpomponovane...ali to je samo moje mishljenje i gledano je iz perspektive modinga), mada opet sa druge strane treba skinuti kapu inzinjerima Gigabyte-a za rad na poboljshanju performansi ;)

Jel se secash kad sam ti je bio doneo shta si rekao...dodushe BIOS je u tom momentu bio na jako niskom nivou mogucnosti :)
Generalno gledano meni se kod te ploche ne svidja raspored i sam izgled (mnogo mi je shrena...a boje su loshe ukpomponovane...ali to je samo moje mishljenje i gledano je iz perspektive modinga), mada opet sa druge strane treba skinuti kapu inzinjerima Gigabyte-a za rad na poboljshanju performansi ;)
Postoji samo jedna verzija BIOS-a za nju od pochetka.

Na pločama koje su bile kod nas bios nije imao nikakve veze, i da si imao novi nista ne bi uradio.

Dodushe,chudi me shto josh ne izbacuju novi BIOS.Na zvanichnom sajtu je samo jedan.

Poslednja izmena:
Vrh Dno