WTF? pa ako si se igrao u mrezi, zar su oni s druge strane rutera bili nezivi?
u tome i jeste problem, oni to nisu ni igrali protiv zivih protivnika

A i kad su eventulano probali - oprali su ih ko najgore n00bove... Dok UT sa druge strane , dok ne stavis botove makar na skilled tezinu, imas osecaj kao da igras sa panjevima, pokupe oruzje stoje i promasuju (valjda zato starac jadan i ima osecaj kao da igra sa zivim ljudima - kao on hahahaha stoje i pucaju LOL NHF starac

)
Inace ne znam koje je to sarenilo u Q3 ??? :zgran: Pa meni je kod UT-a uvek smetalo to sto je ultra saren i ne razlikujem protivnika od zida i svih silnih efekata i sarenisa, naravno igrao sam ga ali slabije. A sto se tice popularnosti, sobzirom da sam drzao igraonicu, mogu vam sa sigurnoscu reci da je quake bio ultra popularan, UT se nije ni igrao ili se jedva igrao. Na Q3 je dolazila ekipa sa svih strana Srbije da pikamo... A sarenilo ??? koje sarenilo ? sve je braon/crveno/sivo , modeli forsovani u plavo i to je to.
Sto se tice multipraktika sa oruzjima Q3 vs UT2003, pa svaki iskusan igrac i jedne i druge igre ce vam reci da u Q3 sa pola oruzja moze da se radi vise nego sa svim oruzjima i modovima skupa u UT 2003... sa roketom se pentras i letis po mapi, sa plazmom mozes da se gradis i takodje da se penjes po zidovima, sa grenade launcherom su ljudi tolike taktike razvijali da ih ne bi mogao pobrojati sve ovde, a rail gun je posebna filozofija
Rakete u UT 2003 su toliko spore sa tacke gledista dobrog Q3 igraca, da bi mogao da se voza na njima, kao sto se voza na redimer raketi
Ali obe igre su dobre i kvalitetne ali i razlicite, sasvim dovoljno da ih ne mozemo direktno porediti. E sad vecu popularnost uvek dozivi ono sto je bolje za igranje, tj. ono sto donosi vecu zabavu i bolji gameplay. Sa te tacke gledista bi se moglo reci da je CS imao bolji gameplay od svih igara tog vremena...i pored svih bugova i nedosttaka i gubljenja zivaca ljudi su to igrali i igrali i igrali...ja ga nisam voleo ali su i mene na kraju zarazili (posto sam sedeo u svom lokalu skoro po ceo dan jelte, igrao q3, kad su prestali da igraju q3 morao sam nesto da igram

).
elem, sta je sa tim UT2007 ?

Ja zapravo ne ocekujem nista od te igre sem da vidim kakva je grafika

Sasvim sam siguran da me gameplay nece privuci, sto se toga tice, vise sam sad u fazonu BF2 i cekam Quake Wars....
@ZLI
2000-te god na otvorenom turniru na keju u NS-u moj drug koji inace igrao samo Q2 i koji skoro nikada nije igrao UT (eventualno sa botovima) osvojio 3-ce mesto u UT i to pijan LOL Kasnije kod mene u lokalu i kad dodju neki UT-ovci i kad im upadnemo mi, kvejkeri, smao se posle pola sata laganica presaltaju na CS