dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379

Evo, uzeli ljudi, pa uzeo i ja
Paket 256 sa gornjim rezultatima, nekada je bolje, nekada gore, ping nekada i 800-900ms, torenti skoro ne rade, a i kada rade rade ocajno, 5-6-10kBps, nekada bude i 27-28, ali jako kratko vreme, ne znam zasto.
Portforwarding uradjen, sve radi, ali brzina i konekcija uopste, ocaj. Probano: DMZ, PPPoE, sve se uredno prijavljuje, portovi otvoreni, sve to radi kako i treba da radi, ali brzina ocaj :S:
Klijenti ograniceni na broj konekcija, radi testa i smanjivane i povecavane, ali uzalud. BitComet, utorrent, Azureus, svugde ista prica. I enkriptovanje i ogranicavanja konekcija i brzina... Ma sve sam probao ali nece da radi. Skidanje i sa javnih i privatnih trackera, seedovi sa recimo 500 ljudi, ja vucem 10kBps, ono, u Azureusu prijavljuje ukupnu mogucu brzinu ludilo cifre 3-5MBps, a ja vucem 10.
Skida i na tih 10 neko vreme pa kao da se konekcija prekine na trenutak, pa povecava opet. Nista konstantno nije. Nista vremenski pravilno.
Pogledajte ovu bedu:

Zvao podrsku, kod njih je sve u redu, sa jednim sto sam pricao pitao me sta su torenti, drugi kaze da kod njega sve radi ok, pa i torenti, treci me zvao da mi kaze da je sve u redu. Jedan mi rekao da je to maksimum za moj paket i da ako nisam zadovoljan brzinom razmislim o uzimanju veceg paketa. Brate...
Znam jos neke ljude koji su uzeli adsl u KI i kod svih je ista situacija.
Sta da radim? :eyebrows: